Tā kā es šausmīgi daudz nesmēķēju, 2 cigaretes dienā ir daudz? Vai piemēram, brīvdienās kādas 5? Man liekas, ka maz. Es atmetu ļoti ātri. Pārsvarā mēs to darām,jo tipa rituāls... jo it kā varam vismaz šajā brīdī būt ar sevi... vai arī, pīpētāju kompānijās parasti ir diezgan jautri. Un arī, ka tu to pieņem kā savu ikdienu. Lai no tā atteiktos ir tiešām jāgrib. Jo man patika,līdz es satiku draugu, kurš nepīpē. Sākumā it kā pa kluso pīpēju un domāju, ka būs arī šitā labi, līdz kaut kādā brīdi man tas apnika. Un šobrīd es esmu laimīga,ka nepīpēju. Nesmirdu, nav jādomā par to, ka citiem liksies,ka smirdu, netērēju naudu. Neskrienu ārā ik pēc stundas,lai it kā paelpotu "svaigu" gaisu. Kā arī, man vairs nepampst kājas un arī migrēnas galvas sāpes ir ļoti reti, cigarešu dūmi ļoti veicināja. Un tad es vēl aizdomājos,ka grumbu būs mazāk? Un ūdens vairāk organismā un zobi nebūs tik pelēki. Lai gan, kad esmu ar labāko draudzeni, varu uzsmēķēt, bet vienmēr tāda pretīga sajūta... tā ka. Vai nu jāatrod draugs nesmēķētājs vai arī jāsagrib atmest.