Katz @ 30.10.2020 15:03
Te gan daudzi cilvēki dzīvo anglijā, vai tiešām tik labi var nopelnīt un iekrāt, lai pamestu LV? Vai sanāk tas pats - no algas līdz algai?
Un kādi jums mērķi,dzīvot tikai, lai nopelnītu vairāk, vai nav vēlme dzīvot latvijā,kredīti un aizbraukšana ir īstermiņa pasākums vai kas? Man tas vienmēr interesējis :D
Viss ir atkarīgs kādas Tev ir prioritātes, dzīves mērķi un tas kāda Tev bija dzīve Lv.
Tam kam Es izgāju cauri pēdējā gada laikā nenovēlētu nevienam. Man šķiet, kad padzīvo sliktāk, tad Tu vari novērtēt to kas Tev ir tagad un, kas reāli ir uzlabojies.
Un tagad es novērtēju, reāli novērtēju, ka man ir darbs par kuru vēl pie tam labi maksā. Līdz ar to nav vēlme nekad vairs nonākt tādā situācijā kāda bija iepriekš un krāšana drošības spilvenam ir pilnīgi pašsaprotama.
Vēl atceros kā dziedāju dziesmu, ka finanses nav pirmajā vietā.. jā jā.
Es nevaru atbildēt par visiem cilvēkiem, bet tos kurus satieku neviens nesūdzās. Pērk mājas, ceļo un dzīvo savu dzīvi un atpakaļ uz Lv netaisās tai skaitā arī es. Aizbraukt reizi gadā paciemoties būtu pilnīgi pietiekoši.
Es jau iepriekš biju dzīvojusi Uk un nekad nebija tā, ka dzīvotu no algas līdz algai.
Latvijā man vienkārši neveicās, tiem kuriem izdevās iekārtoties, tikai priecājos.