Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pelmeņi

 
Reitings 94
Reģ: 09.06.2019
Hey
Neesmu ļoti sen ēdusi pelmeņus, agrāk ja ēdu, tad tie bija mazulīši, bet kaut kā no viņiem pēdējās reizes metās slikti. Atzīstu, ka pelmeņu ziņā esmu diezgan izvēlīga un ēdu tos tikai vārītus.
Varbūt ir kādi ieteikumi kuri pelmeņi (veikalā nopērkami) ir visgaršīgākie? Cenai nav nozīmes.
06.10.2020 16:15 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Man garšo vici traditional. Domāti cepšanai, bet droši var arī vārīt. Daudz pildījuma, plāna mīkla. Ja cenai nav nozīmes tad gandrīz visi dārgā gala pelmeņi ir labi. Lido piemēram nav slikti. Ja tuvumā ir Stockmann vai Sky vai mc2 tad tur droši var izvēlēties kādus ekskluzīvākus pat ar medījuma gaļu. Lasi sastāvu. Ja pildījumam nav izmantota mehāniski atkaulota vistas gaļa tad var mēģināt nopirkt un nogaršot. Tāpat arī visas bērniem domātās pelmeņu līnijas ir labas.
06.10.2020 16:58 |
 
Reitings 88
Reģ: 29.01.2020
Piekrītu Sviire, ka Vici pelmeņi ir ļoti garšīgi!
Vēl ļoti labi ir pelmeņi no "Pelmeņiem" - Vecrīgā bija tāda ēstuve (gan jau, ka tagad arī vēl ir , kādu laiku nav būts). Tur var uz vietas pelmeņus ar visvisādām garšām paēst, kā arī nopirkt saldētus. :)
06.10.2020 17:16 |
 
Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Man garšo "Rimi" zīmola ar jēra gaļu.
Parasti visiem garšo "Kurzemes pelmeņi"- tos gan lielveikalā nenopirksi, bet var pasūtīt no viņiem vai iegādāties Ziepniekkalnā.
06.10.2020 21:18 |
 
10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Vici ir garšīgi. Bet vēl gardāki, vismaz pēc manas gaumes, ir Lido pelmeņi. Tie, kas veikalā nopērkami. Nu dikti, dikti gardi!
06.10.2020 21:48 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Es arī tikai dārgā gala pelmeņus ēdu, Rāmkalnu, Sibīrijas vai Hinkaļu ar jēra gaļu, bet kopumā reti 1-2x mēnesī, jo neveselīgs ēdiens.
06.10.2020 21:51 |
 
Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Par Mazulīšiem piekritīšu, ka vairs nav tik garšīgi kā agrāk. Garšo maximaa taadi tiešām mini pelmenji, nosaukumu gan piemirsu, krieviski bija rakstīts.
Tad vēl garšo Daers pelmeņi. Retais izņēmums, ka lēti, bet tiešām garšīgi.
Nav pa tēmu, bet pa cik daudzi te paskatās, tad padalīšos. Nesen Facebook uzgāju pelmeņu pagatavošanas ideju. Saliek uz plaati, cepenee iekšā, kad ir bruuni pārlej ar saldo krējumu +garšvielas un visām paari daudz siera. Kad siers izkūst un paliek bruunigs - gatavs! Visiem labi garšoja
06.10.2020 22:28 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Cepti + vēl siers = extra neveselīgi
06.10.2020 22:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits