Kiskismau @ 25.09.2020 16:29Jā tadi uzaicinājumi nāk gan man no indusiem, gan manam draugam. Es domāju tas tāpēc ka mums ir facebook draugi ar dažādām tautībām un no ārvalstīm. Gan jau viņi atrod tādus cilvēkusi kuriem ir internacionāli draugi un domā ka sāksim sarakstes ar viņiem. Nezinu. Nav jau nekāda problēma paņemt un atzīmēt kā spam vai bloķēt.
Tu domā ka tavs draugs salinko savu facebook ar kādu iepazīšanās saitu vai kaut ko citu ka viņam nāk tādi uzaicinājumi? Vai ja viņš nesalinko tad domā ka kāda fake vecene sēz un iekopē Jānis Bērziņš facebook meklētājā un tad atrod tieši tavu draugu un sūta viņam uzaicinājumu? :D
Kas varētu būt šīs “fishy” mājaslapas?
Kiskismau @ 25.09.2020 17:00
Tās var būt visādas mājaslapas kuras pašas par sevi nav īstas un ir veidotas lai apkrāptu cilvēkus. Piemēram akciju pirkšanas un pārdošans saiti, bitcoin, dažādas lejupielādes saites lai dabūtu mūziku filmas bez maksas vai lai skatītos online, dažkārt ir mājaslapas kur saka ka, ja ieiesi ar faecbook profilu varēsi paskatīties cik daudz cilvēku šodien skatījās tavu profilu (tipa kā agrāk draugiem.lv bija statistika, bet protams facbook vai instagram nav tāda iespēja vispār),tie visi faecbook test kur saka ka noteiks tavu pagātnes izskatu un ko tik vēl ne,iepazīšanās saites, ja salinko ar facebook tad visi to var redzēt utt.Daudz tadu mājaslapu. Bet vai tu tiešām domā ka tavs draugs ietu tādās vietās un tik viegli salinkotu savu facebook ar to?
Kurzemniece @ 25.09.2020 17:06
Nu tagad man palika skaidrāks ? un jā, viņš ir krietni sen bijis reģistrējies tajos saitos, kur pelnīt naudu internetā, bitcoin utt.