Tagad paošņāju, ir tāda skābena smarža. Līdzīga krējumam. Bet kad no rīta pasmaržojot izdalijumus biksītēs, tad pēc zivīm.
Ja jums visām ir viens ginekologs, tad jā, ir jāmaina. 😆 Tad sanāk, ka visas tās, kurām nav nekādi izteikti aromāti ir tās slimās? Zinu, ka internets nav īstā vieta, kur meklēt jebkādu informāciju, kas saistīta ar veselību un medicīnu, bet tomēr ieguglējot var atrast ļoti daudz informāciju, kur ginekologi pastāsta kā tad tur lejā īsti jāsmaržo. Visi kā viens tev pateiks, ka zivju smaka galīgi nav veselīgas vagīnas pazīme.Nate @ 07.09.2020 12:48Tad sanāk ka visām manām ģimenes sievietēm gan draudzenēm ir jāmaina ginekologi? Jo visas apgalvo, ka tai vietai ir nepatīkama smaka, un pielīdzināma zivīm, kad piemēram biksītēs tie izdalījumi sastāvās un tad pieliek klāt degunu un pasmaržo.
Nu nav jābūt tur nekādam zivju aromātam. Pat mazliet nē! Viegli skābena smarža un viss.Nate @ 07.09.2020 12:20Tā vieta nevienai nesmaržo pēc rožu uzlējuma. Katrai aromāts ir pielīdzināms zivīm, vai kaut kam nepatīkamam. Kurai vairāk izdalijumu, tai vairāk, kurai mazāk, tai attiecīgi mazāk. Labrīt!!!
Apsveicu!Nate @ 07.09.2020 11:57
Pie ginekologa eju regulāri. Man tur ir viss vislabākajā kārtībā.
Patupas replikas indeed! Tas, ka tev tur apakšā visu laiku ir mikls, nenozīmē, ka tu vari apsmiet tās, kuras ir sausākas. Katrai sievietei pašai jāpazīst savs ķermenis un jāsaprot, cik un kādi izdalījumi skaitās normāli. Ja kaut kas nedabīgi daudz tek ārā līdz tādam līmenim, ka traucē dzīvot un regulāri smērē drēbes, vajag parunāt ar ginekologu. Tas var liecināt arī par kādām veselības problēmām.Seina @ 07.09.2020 10:59Kāpēc uzreiz jābūt strūklakai? Te gan patupas replikas sarakastītas! Pirmkārt, ja jums tur viss pa sauso, tas ir viens, tāpēc nevajag citas miklākas uzreiz apsmiet, ka strūklaka tur un jāiet pie ārsta. Nē, nav jāiet pie ārsta, jo izdalījumu daudzums variē no cikla dienas, ap ovulācijas laiku tieši normāli, ja to paliek vairāk un staipīgāki. Tad es arī nevaru saprast, kā var vienkārši staigāt šortos, Redpill? Vai arī tie ir kādi sporta tipa šorti ar to aplīti vidū? Jo ar tādu stakli kā džinsām, kur nav vietas petenītei, es īsti nesaprotu kā var tādos šortos bez apakšbiksēm staigāt. Ja vēl pietupies, pa malām neredz to tavu petenīti?
izklausās arī nehigiēniski.