Situācija tāda, ka tiekos ar puisi, kādas 3 nedēlas, ir bijusi 4 randini un komunikācija katru dienu. Puisis ir jauks, no labas gimenes, ar labam manierem, ir ambīcijas un ir strādīgs, ir mērki dzīvē uz ko tiecas, vērtības mums sakrīt attiecībā uz godīgumu, cienu utt, tāds puisis, kas ir lojāls un godīgs.
Viss bija labi līdz aizvakardienai, biju pie vina mājās, tiku iepazistinata ar vina tēvu ari, un pārgulējām, bija labi, tikai dazas detalas man neapmierinaja no vina attieksmes puses, par ko nakamajā diena uzrakstiju messenger. Vins atvainojās un solija piestradāt pie tām lietām.
Tagad vins man pateica, ka kaut kas ir ne tā ar messenger telefonā un nevar īsti vairs ne rakstīt, ne atbildēt uz zinām. Es nezinu, liekas loti dīvaini, bet neliekas, ka vins man melotu ari, nu neko, es uzrakstīju, ka saprotu un paldies, ka man pateica, iedevu ari savu nr, lai var sazināties ar mani kā citādi. Tas bija sorit 7 no rita, tagad visa diena pagājusi un 0 komunikācijas. Nezinu, es jau biju pieradusi ar vinu runāt katru dienu, vins man veltija daudz uzmanibas ari, atbildēja atri utt, un tagad pilnigi nekas. Tad man ir jānomierinās un jāgaida līdz vins salabos to problēmu ar messenger un atkal man uzrakstīs??! Es tikai nekad par tādu lietu nebiju dzirdējusi, ka tā notiek un man tā nekad nav notices🤔 melo? Atmest ar roku? Nesaprotu, ko datīt, bet stresot nav labi sitādu stulbību dēl, lai vai kas tur bûtu.
Pieminēsu, ka runājām jau par to, ka gribam būt kopā un tā un es vinam apsoliju lojalitāti un vins man ari.