Manā gadījumā tas būtu ļoti atkarīgs no pirmā randiņa, paša puiša attieksmes, interesēm un tā, vai es esmu gatava uzņemties riskus.
Divi puiši trešajā, ceturtajā tikšanās reizē ir paši uzaicinājušies pie manis ciemos skatīties filmas (tā kā alkoholu nelietoju, tad bez tā). Vienreiz es otrajā randiņā devos pie puiša uz filmu vakaru. Vienmēr viss ir izdevies lieliski, gultā neviens nav vilcis, romantisku filmu laikā aiz aizkustinājuma nav mēģinājis skūpstīt vai kā citādi uzmākties, bet ticu, ka ir pietiekami daudz puišu, kas labprāt izmantos katru izdevību.
Piebildīšu vien to, ka tad, kad jūti, ka laiks doties mājās, vieglāk ir aiziet pašai, nevis kādu izdzīt no sava dzīvokļa. ?
Mans tagadējais (pirmais) nopietnais draugs arī pirmajos randiņos āktārtīgi meklēja ieganstus pie manis nākt ciemos uz mājām, bet tāds īsts filmu vakars bija pēc apmēram divu nedēļu randiņošanas diendienā, ļooti priecājos, ka šīs divas nedēļas izbaudījām kaut kur dodoties, jo pēctam filmu vakari lielākoties arī bija mūsu randiņu galvenā sastāvdaļa.
Draudzene iepazinās ar puisi internetā un jau laikam nākamajā dienā (manuprāt, diezgan bezatbildīgi), kad bija paredzēts abiem tikties, ākrārtīgi lija lietus, tādēļ meitene drosmīgi devās pie puiša uz mājām. Viņiem abiem patīk alkohols, tādēļ bija arī tas.
Vakarā, kad rakstīju, prasīju, kā abiem ir gājis, sociālajos tīklos nebija sasniedzana ne tajā dienā, ne arī nākamajā un vēl dažas dienas pēctam. Sāku uztraukties, rakstīju viņas ģimenei, viņi arī neko nezina, domāju jau, ka nolaupīta.
Izrādās, ka jau sākusi dzīvot pie viņa un jau drīz vedīs tur savas mantas. ? Tā abi kopā ir jau vairākus gadus, bet tas ir tikai viens no laimīgajiem scenārijiem, kad abiem rodas abpusējas jūtas.
Padomā par to, ko darīsi situācijā, kad viņš, pieņemsim, Tevi apskaus, ko atbildēsi, ja jautās, vai vēlies pie viņa pavadīt nakti. Lai gan puisis var šķist lielisks, rēķinies, ka var notikt tas, kam vismazāk esi gatava. Tas vien, ka jautā pēc padoma, iespējams, nozīmē, ka šaubies par to.