Cik ilgi jau novēro hronisku slinkumu ? būtībā slinkums ir veids, kā smadzenes taupa enerģiju (ja garīgs darbs). Pastāsti, kā bija pirms gada ?Lorencita @ 17.08.2020 18:33Sveikas. Cik jūs bieži ikdienā piekerat sevi pie tā, ka reizēm sanāk paslinkot?
Man ikdienā ir darbs un es strādāju, bet iepriekš gāja grūti un sapratu, ka līdz ar to paliku slinkāka. Būtībā depresija. Vai tā ir vispār loti slikta īpašība ja paliek slinks? Darbā es cītīgi rosos, bet mājās uznāk nogurums un ir darbi, kas paliek neizdarīti un reizēm pati uz sevi dusmojos. Kā es varu to mainīt?
slinkums var būt depresijas pazīme. Ja ir ķīmisks disbalanss smadzenēs, var uznakt grūtības kaut ko darīt.Silvera @ 17.08.2020 18:43Slinkums un depresija ir divas dažādas lietas. ?
parunasimparlaiku @ 17.08.2020 18:45slinkums var būt depresijas pazīme. Ja ir ķīmisks disbalanss smadzenēs, var uznakt grūtības kaut ko darīt.
es sievas materiāls. Un darītu, kas darāms.:)))Minelūše @ 17.08.2020 19:00Es arī esmu ļoti slinks cilvēks, bet nu ir lietas, kas vienkārši ir jādara, gribas vai negribas.
es sievas materiāls. Un darītu, kas darāms.
Mocheato @ 18.08.2020 08:55Ui katru dienu ir slinkums. Cik es sevi zinu.
Darbā vienmēr visu izdarīju kad pakaļa svila.
Mājās šo to padaru un viss, kam lielākam, svarīgākām ir atrunas un negribu neko darīt. Atlieku no dienas uz dienu, nedēļu uz nedēļu utt.
Depresīvs noskaņojums, bet man tāds vienmēr ir bijis. Cik zinu sevi.
Tev varētu būt taisnība, jo palasot par izdegšanas sindromu atbilst manām sajūtām. Stress man ir bijis tik daudz un pat pārāk un arī tas, ka dažreiz varu sevi sākt šaustīt par to ko neesmu izdarījusi tik perfekti un tas arī uzreiz uzdzen sliktas uzmācīgas domas. Es cenšos ne tikai sev pierādīt, ka varu, bet arī citiem, bet tas ne vienmēr izdodas kā es biju iedomājusies un tad atkal ir stress.Silvera @ 17.08.2020 20:49Lorencita, iespējams, tev ir izdegšanas sindroms vai tas tuvojas. Es, protams, neesmu speciālists, tāpēc iesaku vērsties pie ģimenes ārsta, ja tas ievelkas. Ja tu kā cilvēks nespēj uzlādēties, tad agri vai vēlu tavai enerģijai pienāk gals un tu izdedz. Tas ir tikai likumsakarīgi. Varbūt nenomazgā traukus vai neizslauki istabu kādu vakaru, bet satiec kādu mīļu draugu, aizej uz kino vai izdari ko citu foršu, kas tevi garīgi paceļ, iepriecina. Šajā laikmetā tas ir ļoti svarīgi - domāt par sevi ne kā par mašīnu, kas paveic to un to, bet kas arī redz, jūt un grib izjust, kas notiek apkārt. Tiecies pēc gaišām, ielīksmojošām emocijām, man šķiet, ka tev to trūkst.