Katz @ 17.08.2020 18:14Precētos ar tādu, kas cīnās, sāk ar maziem darbiņiem, vismaz kaut ko dara un pelna sev iztiku. Ne tādu, kam no zila gaisa ir sakāpis galvā un nevarot strādāt prastu darbu dzīvojot no stipendijas līdz stipendijai ar 99€ kabatā.
tagad būšot 200e stipendija. Treknie gadi studentiem.Katz @ 17.08.2020 18:14Precētos ar tādu, kas cīnās, sāk ar maziem darbiņiem, vismaz kaut ko dara un pelna sev iztiku. Ne tādu, kam no zila gaisa ir sakāpis galvā un nevarot strādāt prastu darbu dzīvojot no stipendijas līdz stipendijai ar 99€ kabatā.
Kaut kāda kvalifikācija gan jau ir . Bet te nav runa tikai par naudu. Nodarbinātība ir daudz plašāka lieta par ienākumiem- izaugsme, pašapliecināšanās, vieta sabiedrībā, izglītotība.Redpill @ 17.08.2020 18:46Es daru melno darbu, bet alga man ir samērā normāla. ~1300 uz rokas /1800 uz papīra, par ~180h mēnesī.
Minelūše @ 17.08.2020 18:58Protams. Bet es nemūžam un nekad neprecētos ar vīrieti, kaut vai viņš valsts prezidents būtu, kurš ar degunu brauc pa mākoņiem, uzskata sevi par pasaules nabu, noliek un pazemo zemāku amatu cilvēkus. Starp citu, maz ticams, ka tāds vīrietis vispār atradīs nopietnas, ilgstošas attiecības, jo iedomību lielākā daļa sieviešu uzskata par nepievilcīgu īpašību.
Katz @ 17.08.2020 18:14Precētos ar tādu, kas cīnās, sāk ar maziem darbiņiem, vismaz kaut ko dara un pelna sev iztiku. Ne tādu, kam no zila gaisa ir sakāpis galvā un nevarot strādāt prastu darbu dzīvojot no stipendijas līdz stipendijai ar 99€ kabatā.