Satelle @ 06.08.2020 17:46Sveika!
Piltuvi lietoju nu jau kādus gadus 4 un mīlu to.
Man ir fun factory ražotā piltuve precīzāk 2 izmēri viena 30ml otra 15ml, lielā liekas par lielu. Man ir vidēji novietots dzemdes kakls līdz ar to šī piltuve der, arī ja ir augstu novietots dzemdes kakls tā ir ok, bet ja zemu novietots tad būtu vajadzīga cita.
Pirmajā ciklā likās ka kaut kas "nesēž" kāvajag no sākuma tad piešāvos, man der tikai 7nieka locījums lai viss forši attaisītos vaļā un nostātos vietā pēc katras ievietošanas obligāti ar pirkstu apbraucu apkārt piltuvei lai saprastu ka ir vietā un piesūkusies kā vajag jo pirmo pāris ciklu laikā sanāca, ka dzemdes kakls nebija iekšā bet taka uz malu vai piltuve neatvērās uc.
Visus pārējos ciklus kas man ir ar piltuvi bijuši viss ir forši, vienīgi pirmajā ievietošanas reizēm man reizēm vajag piltuvi piekoriģēt kad ievietoju. To ja varu daru guļus esot jo tad man personīgi to vieglāk izdarīt. Bet pati ievietošana vai nu ar vienu kāju uz poda vai ar nedaudz ieliektiem ceļgaliem.
Reizēm gadās, ka kaut kas pasmērējas ja nav sanācis piltuvi laicīgi nomainīt (smagākajās dienās nedaudz mazāk kā 12h pa dienu varu ar mazāko) vai arī ja īpaši messy sanācis to izņemt.
Bet nu vispārīgi ir viss forši iesaku saprast cik augstu tev novietots dzemdes kakls un vai tev tā piltuve atbilst augstuma ziņā kā arī vai ir pietiekami liela, jo 15ml vai 30ml piemēram man ir milzīga starpība.
bet nekur nav minēts, vai ejot čurāt jaņem viņa ārā vai nē. Līdz šim visu laiku ņemu ārā
Laima27 @ 06.08.2020 17:54
Es skatijos youtube video, un daru visu pēc tām pamācībām, dušā visvisādi izmēģināju kā ievietot. Tad liekas, ka ir ok, bet vēlak jau redzu, ka nedaudz plūst garām.
Vēl neatradu nekur atbildi uz vēl vienu jautājumu - piemēram, ievietojot šo piltuvi man bieži ir sajūta, ka ļooti vajag uz tualeti, visur rakstīts, ka līdz 12 h var staigāt ar to piltuvi, katru reizi kā gribas uz tualeti es ņemu viņu laukā, bet nekur nav minēts, vai ejot čurāt jaņem viņa ārā vai nē. Līdz šim visu laiku ņemu ārā.