parunasimparlaiku @ 24.06.2020 22:36Nopietni? jebkurā bārā meitenes tiek visu laiku aicinātas, internets vispār. Ja esi ārkārtīgi izvēlīga - izvērtē sevi. Un man liekas, ka sievu 10x grūtāk atrast, nekā vīru... Sevišķi, ja meitenēm vajag vai nu smuku vai atļaujas pirmajā ramdiņā nobērt prasības: māja ar pagalbu, Audi markas auto, tādas un šitādas smaržas. A, ja nē, cits nopirks visu.... Jebkurā gadījumā man nereāli bail kā puisim, ka palikšu bez sievas/meitenes kopdzīvei.
Eksperte @ 24.06.2020 22:41
Es, kā meitene, vispār neuztveru nopietni čali, kas ir iedzēris bārā un nāk iepazīties. ??♀️
un internetā ir ok meklē sievu? Vai tad jūs neuzskatāt, ka visam vajag notikt "nejauši". Diemžēl tagad laikam labas riepas ražo, nav gadījies nevienai palīdzēt mainīt....Eksperte @ 24.06.2020 22:41
Es, kā meitene, vispār neuztveru nopietni čali, kas ir iedzēris bārā un nāk iepazīties. ??♀️
sla @ 24.06.2020 22:24Es vispār cilvēkus, kas apprecējušies varu izskaitīt uz pirkstiem. Vai vispār kāds tagad vēl grib precēties? Kaut kā man vispār neveiksmīgi ar to vīra meklēšanu. Es saku, ka meklēju nopietnas attiecības, un neviens pat neko negrib nopietnu. Un man kā 19 gadīgai, lai kaut ko nopietnu dabūtu, būtu jābūt kopā ar 10-20 gadus vecāku vīrieti. Ienīstu šo gadsimtu, kad neviens nav nopietns ?
Ketija123 @ 24.06.2020 22:31Es ticu tam, ka dzīve mums katram atsūta otru cilvēku īstajā laikā un īstajā vietā.. Jo kā gan citādi var izskaidrot to, ka otrās pusītes netiek iegādātas tirgū, bet gan sastaptas dzīves ceļā, visbiežāk pavisam nejauši un negaidīti. Vari iet skaisti sapucēta uz klubu ar konkrētu mērķi iepazīties, bet neviens jēdzīgs kandidāts ceļā negadīsies. Un var trenuškās un čupčikā nest ārā miskasti, un pēkšņi kaimiņš sadūšojas uzrunāt un uzaicina uz randiņu.
Es ar savu tagadējo iepazinos darbā. Nebijām gluži kolēģi, bet saistīja darba ģēlas, braucām kopā komandējumos pa LV viena projekta ietvaros, satuvinājāmies.. viss notika dabiski.
Mana drauga mamma ar vīrieti iepazinās lielveikalā Sky, pie kulinārijas stenda. Bija iepriekš viens otru pavērojuši veikalā, saskatījušies, sasmaidījušies, un viņš saņēmās uzaicināt uz randiņu. Bija kopā vairākus gadus. Man personīgi ir vairākas reizes uz ielas pienākuši klāt puiši ar mērķi iepazīties.
Draudzenes ir iepazinušās Tinder, Facebook, ballītēs, klubā, draugu kāzās.
Tā ka tas var notikt jebkur. Vienkārši jābūt atvērtai, pozitīvai, jāskatās apkārt, ja nepieciešams - jāizrāda iniciatīva, jāgrib. Bez puiša noteikti nepaliksi, galvenais būt arī pacietīgai un neļauties depresīvām domām vientuļākos vakaros. Jo nav arī jēga būt kopā ar pagaidu variantiem jeb ar puisi, kas neliek tavai sirsniņai iepukstēties straujāk.
Padomā, varbūt Tev ir kāda sen nesatikta draudzene, brīva un ne - mājās sēdētāja, ar ko kopā apmeklēt pasākumus, baudīt dzīvi un, iespējams, pa ceļam kādu satikt.
takata @ 24.06.2020 22:53
Turpini gaidīt tālāk :)
Redpill @ 24.06.2020 22:57
Kur problēma? Gribu zināt kur es kļūdījos?
sla @ 24.06.2020 22:24Es vispār cilvēkus, kas apprecējušies varu izskaitīt uz pirkstiem. Vai vispār kāds tagad vēl grib precēties? Kaut kā man vispār neveiksmīgi ar to vīra meklēšanu. Es saku, ka meklēju nopietnas attiecības, un neviens pat neko negrib nopietnu. Un man kā 19 gadīgai, lai kaut ko nopietnu dabūtu, būtu jābūt kopā ar 10-20 gadus vecāku vīrieti. Ienīstu šo gadsimtu, kad neviens nav nopietns ?