Vai jūs būtu greizsirdīgas uz sava drauga bijušo, ja viņam būtu bijusas sapigas ex attiecības, vēl sāpīgāka šķiršanas , un bijusī joprojām nav vienaldzīga (tas ir tā ka nevarētu viņu tagad tā vienkārši satikt uzreiz sāpes un atminas)
Ketija123 @ 22.06.2020 22:05
Es laikam nebūtu konkrēti greizsirdīga, drīzāk justos vīlusies savās attiecībās, jo vēlos, lai vīrietis, esot attiecībās ar mani, visas bijušās uztvertu kā pagātni, kas viņam ir pilnīgi vienaldzīga. Galīgi nepatiktu, ja viņam rastos kūlenis vēderā un kamols kaklā, no domas vien, ka nejauši satiks savu ex uz ielas. Bet var jau būt, ka Tavējais pēc dabas ir emocionāls un atklāts cilvēks, kuram jebkura, ne tik vienkārša šķiršanās, ir grūti pāršķirama lapaspuse, vai arī viņš dzīvē katram noslēgumam meklē izskaidrojumu un punkta sajūtu, citādi nespēj rast mieru dvēselē.
Jo sarakstījušies pa so laiku nav, kā arī uz ielas nesveicinās.
Mazaa_saulite @ 22.06.2020 20:06Viņš mani mēģināja iekarot vēl pirms viņas, vienmēr viņam biju tā īpašā meitene, bet es viņu atsūmu, līdz viņš atrada jaunu un pēc tam izšķīrās un nu viņš atkal ļoti centās iegūt mani līdz izdevās.
Mazaa_saulite @ 22.06.2020 19:01Krāpis gan nav un nebūs, viņam tas ir tabu, pat ja krāpti pats pamestu uzreiz , jo ar to sadzīvot vienkārši nevarētu pats.
Kā arī vienmēr gan cenšas man teikt taisnību, lai arī cik ļoti nepatīkama tā man nebūtu.
Nja, Nja, protams, protam
Hm, man liekas, ja sāp, tad vienā dienā to tā nevar izsāpēt, ja viņš raisa uzticību, domāju, ka var pagadīt, pēc laika pāries. Kā saka - laiks dziedē