parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:11Bet man jau ir karjera, dzīvoklis Rīga, labs BMW... ko vēl?
un meitenes ir arī 19 gadus veciem puišiem tikko no skolas sola.. viņiem vispār nekā nav vēl dzīvē.
Es saprotu, ka visam ir nozīme. Bet, ja esi neglīts, bet citādi ideāls, tas ir kā darvas karote medus mucā.vivii @ 22.06.2020 17:21Piemēram, ja ar mani kādreiz runāja skaists puisis, bet galvā viss ir kā tukšā spainī, es labāk piecēlos un gāju prom ?
Plastiskā operācija nepalīdzēs izmainīt personību ;)
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:22Es saprotu, ka visam ir nozīme. Bet, ja esi neglīts, bet citādi ideāls, tas ir kā darvas karote medus mucā.
Es nevaru iemīlēties nesmukā meitenē, esmu pat ticies, mēģinājis, bet nevar. Vienmēr ieskatos "cacās" , papētot viņu FB, Ig kļūst redzams, ka arī viņām ir vai nu skaisti draugi vai bagāti. Es pašlaik ceļu bagātību, bet negribu mīlestību pirkt. Man bieži saka: "neesi manā gaumē".vivii @ 22.06.2020 17:25
Tad pārdomā, kas tavā personībā ir tāds, kas neuzrunā vai nesaista, ne izskatā. Ir daudz sieviešu, kam interesē personība, varbūt neesi vēl tādas saticis un tēmē tikai uz skaistumu apsēstām cacām? ?
Tas nav apvainojums, tas ir ieteikums ;)
Varu pameklēt linkus par pētījumiem. Kaut arī gaume var variēt, cilvēki savā starpā bieži spēj vienoties; "Šis vīrietis ir simpātisks. Tā meitene skaisra". Paņem kaut Tinder, es ar skaista puiša foto neddēļā dabuju 102 match, ar vidēju - 3 match, bet neglītu - 0 match. Kas ir skaistums = ģenētiskās kvalitātes rādītājs un katrs vēlas veselīgus mazuļus, kas spēs nodot savus gēnus tālāk (dzīvo organismu mērķis - izdzīvošana no paaudzes paaudzē). Galvenās īpašības: simetrija, vīrišķīgus/sievišķīgusm. No atsevišķām detaļām - sejas vidusdaļa, acis. Arī pārējie vaibsti. Ko dara skaistums? AKtivizē pretējā dzimuma pārstāvim n.accumbens jeb to pašu smadzeņu daļu, kas saistīta ar atkarību veidošanos. Kā to var zināt? ir tāda metode kā funkcionālā magnētiskā rezonanse. būtībā skaistums ir statistisks fenomens, kas dot jēgu tikai raugoties no iespējām kādam patikt, ne konkrētu personu. Bet tāpat ir labāk būt pievilcīgam priekš katras otrās, nekā 1 no 1000, kas samazina gan izvēles iespējas, gan laiku, kas būs nepieciešams, lai partneri atrastu. Un, ja izšķiries, gaidi atkal daudzus gadus.Tweek @ 22.06.2020 17:32Vispirms definē, kas ir skaistums. Kur ir robeža starp glītu un neglītu? (Nav runa par koptumu )
Katrai sievietei un katram vīrietim ir savi uzskati par to kāds cilvēks, viņaprāt, ir pievilcīgs un kāds ne. Gaume.
Turklāt, ne vienmēr fotogrāfijās cilvēks izskatās tāpat kā dzīvē.
Varbūt esi garlaicīgs, nemāki uzturēt sarunu? Šaubos, ka vaina slēpjas tavā izskatā. Meklē vainu savā iekšējā pasaulē.
Nē nu var jau būt ka maldos.
Turklāt, vairums sieviešu tā dara, uzsāk sarunu un pēcāk kaut kur pazūd. To man daudzi džeki teikuši.
Teiksim tā - man ir neizteiksmīga seja. Pat notievējot un sportojot, nevaru dabūt asas, vīrišķīgas formas. Es neesmu pārāk nopietns un pareizs ne pa visam, dzīvi uztveru kā spēli, kurā jāizdara pareizie gājieni, lai iegūtu pareizās trofijas....Danni @ 22.06.2020 17:53Tu mini sliktas sejas proporcijas un plastisko operāciju, taču neesi minējis kas konkrēti ir tas, ko, tavuprāt, tavā sejā vajadzētu labot. Ja sapratīsi kas ir tas, kas pašam izskatā nepatīk, tad arī būs vieglāk ar to strādāt. Un ne vienmēr ir nepieciešama plastiskā operācija. Reizēm pietiek ar matu sakārtojuma maiņu vai uzacu formas maiņu, lai cilvēka seja iegūtu citus vaibstus. Dažreiz der arī mazliet pakoriģēt stilu.
Vēl tu mini, ka draudzenes esot pat 19 gadīgiem puišiem, kuriem pat nekā nav. Auto, karjera un dzīvolis vēl negarantē, ka patiksi pretējam dzimumam. Varbūt tam 19 gadīgajam arī nav nekā no visa iepriekš uzskaitītā, taču ir kas tāds, kas nav tev (saku vispārīgi, ne konkrēti par tavu gadījumu). Jāsaprot vai tavā personībā vai raksturā nav kas tāds, kas atgrūž sievieti. Mani personīgi vairāk pievilks dzīvespriecīgs 19 gadīgs čalis, kurš ar mani dosies road trip'ā, nekā nopietns 30 gadnieks, pat ja viņam ir nauda, dzīvoklis, auto vai karjera. Katrai sievietei savas vēlmes attiecībā uz vīrieti, kuru tās vēlas redzēt sev blakus.
Varbūt vēl viens iemesls ir pašpārliecinātības trūkums. Es, kā sieviete, to, piemēram, jūtu. Vīrietim nav jābūt iedomīgam vai augstprātīgam, taču pārliecībai par sevi jābūt gan. Jā, varbūt vīrietis neizskatās pēc Raiena Goslinga vai Čeninga Tatuma, taču ja viņam ir pārliecība par sevi, tas pievelk.
Protams, vieglāk būtu, ja zinātu kā izskaties, tad arī varētu pateikt vai problēma tiešām ir ārienē vai viss ir tavā galvā, taču saprotu, ka ar savu foto diez vai dalīsies.
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 16:59Un, vai šiem nesimpātiskajiem vīriešiem ir skaistas otrās pusītes?
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:58Teiksim tā - man ir neizteiksmīga seja. Pat notievējot un sportojot, nevaru dabūt asas, vīrišķīgas formas. Es neesmu pārāk nopietns un pareizs ne pa visam, dzīvi uztveru kā spēli, kurā jāizdara pareizie gājieni, lai iegūtu pareizās trofijas....