es1tikai1taapat @ 20.06.2020 11:56laikam nav saprotams no profila ( nevarēju atrast, kur nomainīt), bet esmu puisis.... mani vnk tas liekas hot. Nesaprotu, kpc viņai tik grūti izdabāt man.
cik egoistisks viedoklis....Keana @ 20.06.2020 13:02Es tā arī sapratu, ka esi puisis. Ja meitene to negrib, tad nemaz neuzspied. Ja grib, tad cita lieta. Ļoti stulbi, ka meitenei jāizdabā visām tavām vēlmēm. Tik pat labi atrodi kādu, kurai jau ir pīrsings, ja jau tik hot.
Turpināsi uzspiest viņai savas vēlmes - ātri paliksi viens.
es1tikai1taapat @ 20.06.2020 13:23cik egoistisks viedoklis....
vivii @ 20.06.2020 14:39Ja negrib, tad nepierunāsi!
Varu padalīties ar pieredzi, man ir bijis pīrsings nabā, sadzija labi, izskatījās skaisti, bet tā tiešām ir kopšana un noņemšanās, bieži ķeras drēbes, izspiežas cauri drēbēm, bet ja izņem, tad pastāv iespēja, ka ātri aizvelkas ciet un pēc tam ir vēl lielāks čakars atbakstīt pīrsingu atpakaļ.
Man pīrsings izkrita pirtī, nepamanīju un pēc dienas jau bija aizvilcies ciet (gadu nēsāju)
Kopš tā laika man ir palikusi extra jūtīga nabas zona, šausmīgi nepatīk, ka pieskaras vēderam.
Tagad padomā, vai Tu vēlētos, lai tā notiek arī tavai draudzenei?
Tad dur sev pats ja ir tik hot ??♀️es1tikai1taapat @ 20.06.2020 11:56laikam nav saprotams no profila ( nevarēju atrast, kur nomainīt), bet esmu puisis.... mani vnk tas liekas hot. Nesaprotu, kpc viņai tik grūti izdabāt man.