MiaLea @ 16.06.2020 11:48Mani tracina tādu vīriešu bezatbildība un stulbums.
Ja šis viss ir reāls un nopietns gadījums - es viņam sabojātu dzīvi. Kā sociālo tā privāto. Nopublicētu visu viņa rakstīto teikto, parādītu situācijas nopietnību, lai visiem viņa vietā ir kauns. Plus panāktu netuvošanās pavēsti. Lai lops pats savas nelaimes kalējs. Par bērnu - izdomā gan pati, bet es laikam nespētu līdz galam sadzīvot, tas vīrietis visu laiku būs tavā dzīvē kā tāda atrauga. Jā, tas viņam būs mācība, bet bērns nav nevienam kā mācība un tomēr kur tev garantija ka viņš maksās.. bērniņš garantēti augs supersarežģītā situācijā un Tev pašai būs dikti smagi. Protams, ja esi kardināli pret abortu kā tādu, Tev ir jāatrod nopietns atbalsts savā situācijā. Kas tev ir blakus - ģimene, draudzene.
Čalis lai pilnīgi godīgi deg elles ugunīs. Nav man respekta pret tādu pabiru. Nebaidies, cīnies. Viņš iebiedē Tevi, lai noniecinātu un tā ir tāda necieņa pret cilvēku.
Zinu rupji un kokrēti, bet tam kam jābūt visskaistākajam viņš tikko burtiski ir vnk izķengājis.. N tad lai atbild.
LovelifeLaura @ 16.06.2020 12:33Paldies, meitenes, par Jūsu komentāriem!
Draugam ir 30 gadu. Šādu uzvedību es gaidītu no jauna puišeļa, bet ne jau no pieauguša vīrieša. Šī situācija pierāda tikai to, ka vecums, tas ir tikai skaitlis.
Morāli jūtos ļoti slikti.
Savā ziņā labi, ka tas ir noticis tagad, labāk ātrāk ieraudzīt cilvēka patieso seju.
Par bērniņu vēl domāju, bet domāju, ka viņu paturēšu. Galu galā, tas ir mans bērns, un ja reiz tā vajadzēja notikt, tad vajadzēja. Pēc aborta arī ir risks, ka vēlāk var neiestāties grūtniecība, neliels, bet tomēr.
Lupata un nekas vairāk!
Iekšā visa vāros!
Neviens vēl nezin par grūtniecību, bet domāju, kad uzzinās viņa ģimene un draugi - visi būs šokā. Ne jau uz mani cilvēki skatīties ar nosodījumu, bet gan uz viņu, kurš meitenei uztaisa bērnu un tad aizlaižas lapās.