Liliy @ 09.06.2020 13:12Viņš strādā šajā zobārstniecībā http://vcadent.lv/lv/vc-plavnieki/darbinieki/
Biju tur pie Tatjanas Fiščevas un pie higiēnistiem, arī tikai labāks atsauksmes.
dieviets @ 09.06.2020 14:21Esmu gājis pie daudz un dažādiem zobārstiem, gan lētiem, gan dārgiem, arī ārzemēs, un tagad jau pāris gadus neeju nekur citur kā Adenta Ganību dambī. Gan apkalpošanas, gan pašas zobārstniecības līmenis tur ir nesalīdzināmi labāks par daudzām citām klīnikām Rīgā. Dr. Lietuviete-Vēvere ir super jauka un iejūtīga, uz turieni vienmēr eju ar prieku.
miss99 @ 09.06.2020 14:23
Tieši starp Mārtiņu un Adentu es nevaru izvēlēties,bet Adentā mani biedē cenas
miss99 @ 09.06.2020 13:45
Jā,tur eju pie higiēnistes Kristīnes,tikai labākās atsauksmes ?
miss99 @ 08.06.2020 22:43Sveiki ?
Mana zaķa dvēsele beidzot ir saņēmusies iet pie zobārsta,bet Rīgā ir tik daudz zobārstu un klīniku,ka neuzticos nevienam ?
Iesakiet lūdzu tādu ļoti, ļoti iejūtīgu,jo man ir paniskas bailes no ārstiem ?
Ietu uz Sirowu,bet maciņš nepavilks,jo labojumo zobu ir ļoti daudz
Ezīts Tīrģera ādā @ 05.06.2021 18:20Mārtiņš Stivriņš izturas maigi un koķetē, par to nešaubos! Ar manu sievu flirtēja, kaut pats esot precējies. Tas jau vien liecina par kaut ko...
Kas grib sev zobus, ko salabos tā, ka nāksies vilties, bet kad tikai paflirtē un smaida, uz priekšu! Zobus, ko Stivriņš laboja, pēc jau neilga laika nācās pārlabot...piem.1 zobam zem plombas viņš neiztīrīja kariesu kā nākas, otru sabojāja... Ļoti nepatīkama pieredze.
Kad mana sieva gāja pie viņa,viņš pieņēma Pļavniekos pretī Maximai. Turmpāk vairs nekad uz turieni ne sievu, ne bērnus nevedīšu!
Ezīts Tīrģera ādā @ 05.06.2021 18:20Mārtiņš Stivriņš izturas maigi un koķetē, par to nešaubos! Ar manu sievu flirtēja, kaut pats esot precējies. Tas jau vien liecina par kaut ko...
Kas grib sev zobus, ko salabos tā, ka nāksies vilties, bet kad tikai paflirtē un smaida, uz priekšu! Zobus, ko Stivriņš laboja, pēc jau neilga laika nācās pārlabot...piem.1 zobam zem plombas viņš neiztīrīja kariesu kā nākas, otru sabojāja... Ļoti nepatīkama pieredze.
Kad mana sieva gāja pie viņa,viņš pieņēma Pļavniekos pretī Maximai. Turmpāk vairs nekad uz turieni ne sievu, ne bērnus nevedīšu!