Sveikas! Vai kāda tagad ir veikusi pasūtījumu no Iherb? Agrāk, ja nemaldos, bezmaksas piegāde bija, ja pasūtījums līdz 22 eiro un nepārsniedz noteikto svaru Bet tagad saliku grozu nepilnu 22 eiro vērtībā un piegādes cenas pārsniedz divreiz pašu grozu. Kāds var padalīties kas ir mainījies?
Lesly Kāda bija piegādes summa? jo tiešām nesaprotu no kurienes man lec pat 30 eiro par piegādi, ja man lielākā daļa produktu ko lieku grozā skaitās kā shipping saver
Tur var izvēlēties piegādes opcijas. Varbūt Tev defaultā ķeksis ielikts pie UPS vai DHL? Ieliec Local post. Otrs variants, varbūt preces svars pārsniedz tos 1.8kg? Virs šī svara arī bija dārgāka piegāde.
Crystal Pārbaudīju, nav tur ķeksis ielikts. Un svars arī nepārsniedz. Visādi mēģināju mainīt groza saturu, bet piegādes summas tāpat lielas. Nesaprotu kas par vainu
Baigi jocīgi. Ielogojusies esi, respektīvi, tiek rēķināts shippings uz LV? Tikko vēlreiz pamēģināju piekrāmēt grozu, ielikt, izņemt, bet man shippings by Local post variē pāris eur robežās, vai pat vispār FREE. ?
Crystal Jā, esmu ielogojusies caur aplikāciju. Visus uzstādījumus arī pārbaudīju, viss ir pareizi. Mēģināju stādīt gan līdz 22 eiro, gan arī augstāk summu. Tiešām nesaprotu kas par vainu ?