SOLĀRIJS

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!
Gribu atsākt iet uz solāriju, un man ir pāris jautājumi meitenēm, kas jau iet gadiem un ir zinošas.?
Iešu uz vertikālo solāriju.
•Kāds solārija krēms ir visefektīvākais?
•Cik bieži jāiet lai iedegums turētos?
•Jūsu tips&tricks ejot uz solāriju?
P.S. es zinu, ka solārijs nav veselīgs, tādēļ negatīvos komentāros atstāt pie sevis.
11.05.2020 19:25 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
Sākumā gāju vienreiz vai divreiz nedēļā, pirms tam noskaidrojot no darbiniecēm kādu krēmiņu labāk izmantot, cik minūtes utt. Gāju uz stāvošo solāriju. Tā kā mana āda ir balta kā papīrs bija ļoti bail apdegt vai palikt par burkānu, taču uz manu ādu solārijs neiedarbojās vispār. Pēc kāda laika, kad gāju jau uz 15 minūtēm, iznācu ārā sarkana kā tomāts (tieši seja) un nākamajā dienā tieši tikpat balta kā iepriekš. Vairs solāriju neesmu mēģinājusi un arī nedomāju, ka mēģināšu. Ja man ir vajadzīgs brūnums kādam pasākumam, es labāk aizeju uz spray tan procedūru.
12.05.2020 14:13 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
kay @ 12.05.2020 14:13
Sākumā gāju vienreiz vai divreiz nedēļā, pirms tam noskaidrojot no darbiniecēm kādu krēmiņu labāk izmantot, cik minūtes utt. Gāju uz stāvošo solāriju. Tā kā mana āda ir balta kā papīrs bija ļoti bail apdegt vai palikt par burkānu, taču uz manu ādu solārijs neiedarbojās vispār. Pēc kāda laika, kad gāju jau uz 15 minūtēm, iznācu ārā sarkana kā tomāts (tieši seja) un nākamajā dienā tieši tikpat balta kā iepriekš. Vairs solāriju neesmu mēģinājusi un arī nedomāju, ka mēģināšu. Ja man ir vajadzīgs brūnums kādam pasākumam, es labāk aizeju uz spray tan procedūru.

Tu esi haisais tips? Bāla ada, gaiši mati,vasarraibumi?
12.05.2020 14:15 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Porfimē
Nav tāda konkrēta iedeguma veiksmes formula visiem. Viss atkarīgs no tava ādas tipa. Un tas ir mīts, ka vertikālie solāriji ir intensīvāki. Vienīgā atšķirība starp horizontālajiem un vertikālajiem ir tā, ka vertikālajos solārijos seja sauļojas tikpat intensīvi cik ķermenis, kā arī vertikālajos ir iespēja vienmērīgāk nosauļoties. Guļošajos pārsvarā ir atsevišķas sejas un ķermeņa lampas. Seju var vispār nesauļot. Sākumam ieteiktu lietot krēmiņus pastiprinātājus, bez bronzeriem. Man tā pašai labāk patīk ? Vēlāk jau kad pamanīsi "pirmos augļus" tad var pāriet uz krēmiem ar bronzeriem,bet kā jau teicu, viss atkarīgs no tava ādas tipa.
P.s - Daži cilvēki nesaprot kāda ir solāriju krēmu būtība. Galīgi bezatbildīgi sauļoties bez krēma kā arī lietot ne solārijam paredzēto kosmētiku, piemēram, eļļu. Krēmi domāti, lai pēc 5 gadiem Jūsu āda neizskatītos pēc sausas rozīnes un tikai tad jau iedeguma pastiprināšanai. :)
12.05.2020 14:41 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Kopumā ieteiktu izvēlēties kvalitatīvu solāriju studiju, kur strādā zinoši darbinieki, tad uz vietas arī redzot tavu ādas tipu, novērtēs un ieteiks tev visatbilstošāko. :)
12.05.2020 14:42 |

Reitings 327
miss99 @ 12.05.2020 14:15

Tu esi haisais tips? Bāla ada, gaiši mati,vasarraibumi?

Nuu.. Vasaras raibumi man nav, bet bāla āda un gaiši mati. Man ir aptuveni tā - neuzliec krēmu - apdegs āda, uzliec krēmu - apdegs bet bišku mazāk. Brūns iedegums neparādās nevienā reizē. Palieku tikai sarkana un ar sāpīgiem apdegumiem.
12.05.2020 14:43 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
kay @ 12.05.2020 14:43

Nuu.. Vasaras raibumi man nav, bet bāla āda un gaiši mati. Man ir aptuveni tā - neuzliec krēmu - apdegs āda, uzliec krēmu - apdegs bet bišku mazāk. Brūns iedegums neparādās nevienā reizē. Palieku tikai sarkana un ar sāpīgiem apdegumiem.

Ar tādu ādu ir jāiet ļoti bieži sauļoties,ik pēc dienas,bet tikai max uz 6 min,lai dabūtu kādu rezultātu,vai arī vienkārši jāmet miers ?
12.05.2020 14:50 |

Reitings 218
Reģ: 17.11.2019
Man ir tas pats krēms, ko Blacke ielika, ļoti patīk? Nekad neizvēlos krēmu ar bronzeriem, jo ne vienmēr solārijā ir iespēja nomazgāt rokas, tās paliek oranžas. Un gribas, lai var saprast reālo iedeguma toni, nevis pēc solārija ieiet dušā un visu brūnumu nomazgāt.
Agrāk arī periodiski dzēru betakarotīnu, tad iedegums turējās ilgāk un nekad neapdegu.
12.05.2020 14:57 |

Reitings 327
miss99 @ 12.05.2020 14:50

Ar tādu ādu ir jāiet ļoti bieži sauļoties,ik pēc dienas,bet tikai max uz 6 min,lai dabūtu kādu rezultātu,vai arī vienkārši jāmet miers ?

Tāpēc labāk izvēlos būt gaiša visu cauru gadu nekā pēc tam visu vasaras periodu jāstaigā ar traktorista iedegumu ??
12.05.2020 23:15 |

Reitings 411
Reģ: 14.11.2018
kay @ 12.05.2020 14:43

Man ir pilnīgi identiska situācija, tapēc uz solāriju neeju, un arī vasarā necenšos speciāli uzturēties saulē, jo ļoti ātri āda apdeg, nevis iesauļojas. Sliktas atmiņas par vasaru, kur apdegu tā, ka 3 dienas nevarēju pagulēt un visa mugura bija čūlās...brrr
12.05.2020 23:51 |

Reitings 411
Reģ: 14.11.2018
Tapēc jā , labāk izvēlos arī būt balta kā papīrs ? Vai arī izņēmuma gadījumos paštonējošais, ja kāds pasākums vai vienkārši gribas būt brūnai
12.05.2020 23:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits