Man pirms tam vienmēr bija 36,6. Jebkurā dienas laikā un vakarā. Visus gadus. Tikai gada laikā tas izmainījās. No sākuma bija vegitatīvā distonija viegla, tad bija temperatūras izmaińas un tā arī beidzoties tai vegitatīvajai tā temperatūra ir saglabājusies.Kiskismau @ 08.05.2020 10:50Tas ir normāli. Normāla temperatūra citas valstīs un arī mācību garāmatas tiek norādīta ka 36-37,3. Tie tādi padomju mīti ka no 37 sākas jau slimība un drudzis utt.
Ja kopā ar to ir citas izmaiņas vai nepatīkamas sajūta tad iespējams tas liecina par iekaisuma procesu.
Un kur cilvēks sev katru dienu vairākas reizes dienā mērā temperatūru ?
Es asins ainu esmu jau nodevusi vairākas reizes un nekas slikts nav novērots tajās. Vai stress var arī būt visu laiku automātiski iedarbojoties cilvēkam nejūtot? Bet domās nemanot visu laiku tramda sajūtas par daudz ko, bet tā izturos pret visu pozitīvi, bet nevar saprast vai ir iespējams, ka varētu būt depresija. ? jo nav pedējā laikā viegli gājis un zinu, ka drīz viss nokārtosies , bet tāpat kautkā tā paceltā temperatūra neliek justies labi. Kad nokrītas uz 36,6 tad tikai atkal jūtos kā cilvēks. Tā visu laiku uz 37 galva dulla.prudence @ 08.05.2020 12:43Ieteiku vērsties pie ārsta un nodot pilno asins ainu.
Es gan pate esmu novērojusi, ka man paaugstinās temperatūra stresa brīžos, tā vienkārši organisms reaģē.
Vai hipohondrike un depresijas maza sajūta ir kautkas savā starpā līdzīgi? Takā izpausmēs abi kopā var būt? Tad jau traki. ?Kiskismau @ 08.05.2020 12:07Bet kāpēc ja nav sūdzību katru dienu mēri temperatūru?
Neesi hipohondriķe?
Ja tev liekas ka kaut kas ir kaišs tad ej pie ārsta un jautā analīzes uz iekaisuma marķieriem. Bieži vien paaugstinātu temperatūru arī izsauc izmaiņas trombocītos vai eritrocītos.
Sveikas. Man ir tāda problēma , ka visu laiku pa dienu līdz vakaram ir temperatūra 36,9-37,2. Uzreiz kā pamostos ja izmēru ir 36,6 , bet kad pajiet kādas minūtes ilgāk , tad atkal uzsit augšā. Tā visu dienu pat līdz vakaram temperatūra turās un pašsajūta ir nogurdinoša. Izmērot atkal uz nakti temperatūru, tad ir nokrities uz 36,6. Nesaprotu kāpēc šādi notiek jau kādu pusgadu. Vai kāda ir sastapusies ar to pašu?