ClassyWoman @ 07.05.2020 19:27Es pirms 4 gadiem biju bioloģijas kursos RSU. Bioloģijā nebiju nekāda gudrīte (līdz tam nedomāju, ka man vajadzēs bioloģijas eksāmenu) un gāju, lai iemācītos to, ko esmu palaidusi garām. Tā kā nokavēju kursu sākumu, tad biju uz nepilna laika kursiem, kas, manuprāt, ir ļoti lēti. Man vismaz palīdzēja, jo saprotami izgājām cauri 4 grāmatām, kas ir pamats eksāmenam. Bija arī kontroldarbi, kas palīdz sekot līdzi, cik esi sapratis un kur jāpiestrādā.
Tiara @ 07.05.2020 21:17Pirms daudz gadiem gāju RSU uz ķīmijas kursiem klātienē, jo vēlējos tikt budžetā RSU medicīnā. Reāli ļoti labi kursi, man patika. Ilga tā viena lekcija, daudz kas bija arī pagrūtāk, skolā gāja ļoti labi ķīmijā, kursi labi palīdzēja progresam, tiku budžetā. Iesaku
rosybabe @ 07.05.2020 21:22
okay, tas ir tieši tas, ko meklēju ? bet nav tā, ka, piemēram, ja kaut ko nesapratīšu, man lektore pajautās kādu uzdevumu un es tur 200 cilvēku priekšā izfeilošos??? vai tur tā neizsauc un nejautā, vairāk rakstiski uzdevumi un patstāvīgi jāmācās...
rosybabe @ 07.05.2020 19:52Hmm, bet ja nepaskaidro un tik daudz cilvēki, tad idejiski- ir vērts iet? ? Pārsvarā pildat kādus uzdevumus vai kāds tieši ir mācību process? ?