Raudu bez apstājas. Bija mums it kā pēdējā tikšanās un skaidri redzams, ka sāp abiem, bet nu tā ir viņa izvēle, jo mana rīcība ir bijusi nepareiza, vairākas reizes tika lūgts to nedarīt, bet es egoistiski to darīju.
Kā vienkārši dzīvot tālāk? Kā kādam atkal uzticēties? Kā vispār nākotnē veidot jaunas attiecības, ja šajā brīdī izjūtu tādas sāpes, skumjas, asaras, un ja tas notiks atkal?
Meija @ 25.04.2020 21:48Kā dzīvot tālāk pēc 3mēn. kopā būšanas? Šī ir desa?
Atmosties! Cilvēki izšķiras pēc 5/10/15 gadu kopdzīves ar visu no tā izrietošo saimniecību un Tu šeit par 3mēn.?
PM!IlzeV @ 25.04.2020 21:56
Nu uzbrauciens nevietā, nav nozīmes cik ilgi būts kopā, jūtas tā pēkšņi nepazūd.
Brunete - pati šim līdzekli nezinu, ja vien ar laiku kaut kā aprod. Mana pieredze, protams, visiem jau savādāk, bet vienmēr kad esmu nokļuvusi šajā posmā (vispār, var teikt, ka man ļoti neveicas ?) izraudos, ir arī izmisums un viss tas... Tomēr pēc laika, kad sāpe izsāpēta parādās jauna simpātija un par veco metas tik domas "kāpēc vispār par to iepriekšējo raudāju, šis ir daudz reiz labāks" ?
Turies. Ja vajag parunāties, droši raksti pm.
Kā kādam atkal uzticēties?
bet nu tā ir viņa izvēle, jo mana rīcība ir bijusi nepareiza, vairākas reizes tika lūgts to nedarīt, bet es egoistiski to darīju.
bulta @ 26.04.2020 00:22Kādreiz domāju - vīrieši, kuri vienprātīgi aiziet no attiecībām ir lohi.
Tagad manas domas ir pretējas. Redzot kādas ir sievietes, lielākais vairums ir jāuzmet. Nav ko tur auklēties.
Čoms iepazinās ar meiteni, pāris mēneši kopā, meitene izdomāja, ka čomam jāatrod "dumjāka draudzene". Tai meitenei īpašumi nav, auto nav, savi uzņēmumi nav, īsāk sakot plikdirse, kura tikai skatās filmas un lasa bezjēdzīgas grāmatas, lasi - tukša dzīve, tur putni ligzu sen ir pametuši. Cilvēks gudrs, sakarīgs, bet pat tad meitenes meklē kautkādu mega princi. Tādas ir jāmet. Tur nav nekāds attiecību materiāls un nekad nebūs. Tās ir tādas, kā blakus tēmā - pēc ntajiem gadiem kopā izdomā "nav dzirkstele" un uzmet džeku.
3 mēnešu attiecības nav attiecības, tā ir, atvainojos par tiešo vārdu, huiņa. Maza, kvekšķoša huiņa.
Šķiršanās ir tad, kad Tev papīri ir pāris tūkstošu lapu apmērā, tā ir šķiršanās. Uz pasaules ir 8 miljardi cilvēku. Nāks nākamie.