Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā dzīvot tālāk pēc šķiršanās?

Reitings 238
Reģ: 30.11.2019
Tā nu sanācis, ka izšķīros ar savu puisi. Kopā bijām neilgu laiku - 3 mēnešus, bet abi viens otram ļoti pieķērāmies un raksturi sakrita, viss bija lieliski.
Iemesli - ir daži, greizsirdība un daži sīkumi,bet tie nav svarīgi.
Kā dzīvot tālāk, ja mīli šo cilvēku? Kur paliek visi kopīgie sapņi, cerības, plāni, nākotne? Kur paliek visas atmiņas, emocijas?
Kā pārstāt raudāt, saņemties un dzīvot tālāk?
Kur atrast jaunus draugus, lai tie nebūtu kopīgie draugi? Kā pavadīt laiku un nedomāt par to, īpaši šajā grūtajā koronas laikā?
Raudu bez apstājas. Bija mums it kā pēdējā tikšanās un skaidri redzams, ka sāp abiem, bet nu tā ir viņa izvēle, jo mana rīcība ir bijusi nepareiza, vairākas reizes tika lūgts to nedarīt, bet es egoistiski to darīju.
Kā vienkārši dzīvot tālāk? Kā kādam atkal uzticēties? Kā vispār nākotnē veidot jaunas attiecības, ja šajā brīdī izjūtu tādas sāpes, skumjas, asaras, un ja tas notiks atkal?
Kā uzmest vienkārši kurvīti tām emocijām? Kur izlādēties? Vienkārši kā aizmirst to, ko mīli?
25.04.2020 21:45 |

Reitings 554
Reģ: 15.02.2020
Kā dzīvot tālāk pēc 3mēn. kopā būšanas? Šī ir desa?
Atmosties! Cilvēki izšķiras pēc 5/10/15 gadu kopdzīves ar visu no tā izrietošo saimniecību un Tu šeit par 3mēn.?
25.04.2020 21:48 |

Reitings 87
Reģ: 27.01.2014
Raudu bez apstājas. Bija mums it kā pēdējā tikšanās un skaidri redzams, ka sāp abiem, bet nu tā ir viņa izvēle, jo mana rīcība ir bijusi nepareiza, vairākas reizes tika lūgts to nedarīt, bet es egoistiski to darīju.
Kā vienkārši dzīvot tālāk? Kā kādam atkal uzticēties? Kā vispār nākotnē veidot jaunas attiecības, ja šajā brīdī izjūtu tādas sāpes, skumjas, asaras, un ja tas notiks atkal?

Man nesen bija ļoti līdzīgi. Ari nebijām kopā ilgu laiku (pat neskaitījāmies kā pāris), bet pavadījām daudz laika kopā, ļoti labi viens otru iepazinām un tad viss beidzās, vairāk no viņa puses, bez nekāda paskaidrojuma, bez nekā. Tas sāp visvairāk. Mums gan sanāk bieži tikties, jo esam kolēģi. Emocijām neļaujos, bet grūti iedomāties tagad, pat pēc pusgada, ka varētu tikties ar kādu citu un atkal sākt visu no jauna. Pirms tam gan arī bijām pazīstami, pirms sākām tikties, kādus gadus četrus, tāpēc ilgi jau mums vienam pret otru bija jūtas. Ko viņš tagad jūt, nezinu
25.04.2020 21:52 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Ak jē, tiešām pēc 3 mēnešiem tāda brēka? Es nodzīvoju kopā vairāk kā 2 gadus, saņēmu bildinājumu un pēc tam uzzināju, ka mani čakarēja aiz muguras un meloja jau kopš attiecību sākuma. Lūk tad, šķiroties, ir elles sāpes. Lūk tad tu vairs neproti sevi savākt vairs kopā, jo licies, ka neglābjamais ir glābjams. Un arī šeit es zinu, ka sāpēja abiem. Un joprojām kādam vēl sāp un sāpēs.
Uzelpo, iedzer piparmētru tēju un saproti, ka dzīve ir kas vairāk par 3 mēnešu aizraušanos.
25.04.2020 21:56 |

Reitings 5
Reģ: 24.04.2020
Meija @ 25.04.2020 21:48
Kā dzīvot tālāk pēc 3mēn. kopā būšanas? Šī ir desa?
Atmosties! Cilvēki izšķiras pēc 5/10/15 gadu kopdzīves ar visu no tā izrietošo saimniecību un Tu šeit par 3mēn.?

Nu uzbrauciens nevietā, nav nozīmes cik ilgi būts kopā, jūtas tā pēkšņi nepazūd.
Brunete - pati šim līdzekli nezinu, ja vien ar laiku kaut kā aprod. Mana pieredze, protams, visiem jau savādāk, bet vienmēr kad esmu nokļuvusi šajā posmā (vispār, var teikt, ka man ļoti neveicas ?) izraudos, ir arī izmisums un viss tas... Tomēr pēc laika, kad sāpe izsāpēta parādās jauna simpātija un par veco metas tik domas "kāpēc vispār par to iepriekšējo raudāju, šis ir daudz reiz labāks" ?
Turies. Ja vajag parunāties, droši raksti pm.
25.04.2020 21:56 |

Reitings 238
Kāda atšķirība 3 mēneši vai 10 gadi? Sāp abos gadījumos un abos gadījumos tā ir šķiršanās.
Manuprāt, pēc 10 gadiem drīzāk viss jau ir iespējams nobesījis un vairs nav tāda pievilkšanās, nekā pēc 3 mēnešiem.
25.04.2020 21:58 |

Reitings 238
IlzeV @ 25.04.2020 21:56

Nu uzbrauciens nevietā, nav nozīmes cik ilgi būts kopā, jūtas tā pēkšņi nepazūd.
Brunete - pati šim līdzekli nezinu, ja vien ar laiku kaut kā aprod. Mana pieredze, protams, visiem jau savādāk, bet vienmēr kad esmu nokļuvusi šajā posmā (vispār, var teikt, ka man ļoti neveicas ?) izraudos, ir arī izmisums un viss tas... Tomēr pēc laika, kad sāpe izsāpēta parādās jauna simpātija un par veco metas tik domas "kāpēc vispār par to iepriekšējo raudāju, šis ir daudz reiz labāks" ?
Turies. Ja vajag parunāties, droši raksti pm.
PM!
25.04.2020 21:59 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Kā kādam atkal uzticēties?

Kāpēc, lai Tev būtu grūtības uzticēties ja pēc šī teksta
bet nu tā ir viņa izvēle, jo mana rīcība ir bijusi nepareiza, vairākas reizes tika lūgts to nedarīt, bet es egoistiski to darīju.

ir skaidri saprotams, ka tā ir tava vaina, ka tu esi vainīga pie attiecību izjukšanas ar konkrētu rīcību, tad iedomājies kā jūtas tas otrs cilvēks, ja tu pievīli, drīzāk viņam jādomā kā kādam tālāk uzticēties.
25.04.2020 22:07 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
Izklausīsies banāli, bet laiks...tikkai laiks...tas saliek visu pa vietām.
Jāatrod kāda nodarbe, kas atrauj domas par to,var mēģināt jaunas iepazīšanās ?
Protams ir sāpīgi un skumji šķiroties, vienalga 3 mēn.vai 5 gadi.
Bet ir jāpieņem otra lēmums un jāatlaiž cilvēks.
25.04.2020 22:08 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
Vismaz Tu zini šķiršanās iemeslu un nav jāmokās neziņā, kas...ko...kāpēc...
ja tā bij tava vaina, kļūdas...jāstrādā ar tām, jāmainās.
25.04.2020 22:14 |

Reitings 37
Reģ: 05.07.2018
Man bija arī ilgas attiecības. Izšķīrāmies un es nezināju kur likties, visu laiku gruzijos par to un fakts, ka meitene no manām mājām dzīvo 3minūšu attālumā. Nu neko tajos laikos izdomāju aizbraukt no valsts ar ideju, ka moš palīdzēs, bet nē! Slikti bija tāpat. Bet nu neko laiks gāja un tagad es jūtos atkal kā cilvēks, protams šādas tādas lietas manī iekšēji ir nogalinātas, bet nu tas ir uz mani.
Tikai ļoti jocīgi šķiet, ka mēs izšķīrāmies 2017 gadā, bet viņas jaunais draugs skatās manas aktivitātes sociālos portālos. :D Laikam tomēr interesants viņiem liekos.
Bet nu turies 3 mēneši ir nekas īpašs. ;)
25.04.2020 22:39 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Jūs bijāt kopā tikai 3 mēnešus, bet tu runā tā, itkā būtu desmit gadu laulība šķirta.
Labākās zāles šādām lietām ir laiks, tas vienmēr saliks visu savās vietās. Sporto mājās, ej skriet, nodzen sevi līdz spēka izsīkumam, lai nav jāmocās pa naktīm raudot spilvenā. Galvenais nerakstīt viņam un nelūgties un nestalokt sociālajos tīklos. Pēc laika noteikti jutīsies labāk, lai arī šobrīd tā neliekas.
25.04.2020 22:43 |

Reitings 204
Reģ: 21.03.2020
Laiks dziedē visu. Nebaidies pārdzīvot. Izsāpēs. Pievērsies vairāk sev un pašizaugsmei. Atrodi kaut ko, ar ko aizpildīt savu laiku.
25.04.2020 22:56 |

10 gadi
Reitings 11061
Reģ: 18.08.2014
Neietekšu tev neko, kā mazināt skumjas, taču man dzīvē laikam vienmēr ir nostrādājis teiciens - viss kas notiek, notiek uz labu.
Dažkārt, iespējams, to izmantoju kā mierinājumu, taču atskatoties uz pagātnē piedzīvoto un visu iegūto pieredzi, saprotu, ka bez tā visa man nebūtu viss tas kas man ir tagad.
Šobrīd vienmēr cenšos katrā situācijā atrast pozitīvo - ko tā man māca un kā šo piedzīvoto savā labā es varēšu izmantot nākotnē savai personības izaugsmei.
25.04.2020 23:11 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Uz priekšdienām..
Iemācies tā pa īstam mīlēt sevi! Tad Tu jutīsies laimīga gan esot attiecībās, gan esot viena pati. Lai Tava laimes sajūta nav atkarīga no kāda cita.. tā lai Tu būtu laimīga pati ar sevi!
25.04.2020 23:20 |

Reitings 199
Reģ: 23.12.2017
Mani arī pirms nu jau gadiem 6 pameta vīrietis, ar kuru bija oficiāla laulība un bērns.
Biju ārkārtīgi depresīva un neredzēju dzīvei jēgu. Turklāt, pēc nepilna mēneša jau bija bildes fb ar citu, kas manas mocības tikai pasliktināja.
Es neiedziļināšos kas un kā un kā ar to tiku gala, autore, raksti privāti, ja velies parunāties.
Bet, ko gribēju teikt, neklausies tos, kas saka, ej skrien, uz kino, uz tusiņiem, draudzenēm utt(pēc vīrusa). Tas nepalīdz. Man pat spēka nekam tādam nebija. Godīgi sakot, to darot, man bija vēl smagāk.
Un arī neklausies, ka uzreiz jāatrod cits. Tieši otrādi, labāk pabūt vienai kādu laiciņu, sirsniņu sadziedēt.
25.04.2020 23:37 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Kādreiz domāju - vīrieši, kuri vienprātīgi aiziet no attiecībām ir lohi.
Tagad manas domas ir pretējas. Redzot kādas ir sievietes, lielākais vairums ir jāuzmet. Nav ko tur auklēties.
Čoms iepazinās ar meiteni, pāris mēneši kopā, meitene izdomāja, ka čomam jāatrod "dumjāka draudzene". Tai meitenei īpašumi nav, auto nav, savi uzņēmumi nav, īsāk sakot plikdirse, kura tikai skatās filmas un lasa bezjēdzīgas grāmatas, lasi - tukša dzīve, tur putni ligzu sen ir pametuši. Cilvēks gudrs, sakarīgs, bet pat tad meitenes meklē kautkādu mega princi. Tādas ir jāmet. Tur nav nekāds attiecību materiāls un nekad nebūs. Tās ir tādas, kā blakus tēmā - pēc ntajiem gadiem kopā izdomā "nav dzirkstele" un uzmet džeku.
3 mēnešu attiecības nav attiecības, tā ir, atvainojos par tiešo vārdu, huiņa. Maza, kvekšķoša huiņa.
Šķiršanās ir tad, kad Tev papīri ir pāris tūkstošu lapu apmērā, tā ir šķiršanās. Uz pasaules ir 8 miljardi cilvēku. Nāks nākamie.
26.04.2020 00:22 |

10 gadi
Reitings 11061
Reģ: 18.08.2014
Daļēji piekritīšu MsInga, ir kaut kāds brīdis jāļaujas skumjām un jaizsāp tā sāpe, lai pēc tam vieglu galvu un sirdi var darīt visu citu, taču jājūt brīdis, kad izbeigt šīs skumjas.
Man pieredzē, ka es pēc šķiršanās apvienoju pilna laika darbu ar klātienes studijām un praksi, galīgi nenododamies domām un savām izjūtām pēc šķiršanās, neko neanalizēju, kā jutos, to atsāju kaut kur prom. Tikai nodarbināju sevi ar visu ko citu. Rezultātā attapos pēc 2 gadiem ar lielām veselības problēmām.
Varbūt ja toreiz būdu ļāvusies kādu brīdi savām skumjām un to visu izsāpējusi, nebūtu sevi neapzināti nodarbinājusi, lai to visu apslēptu. Un būtu iztikusi bez veselības problēmām.
Tev jaatrod kā tev labāk.
26.04.2020 00:28 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
bulta @ 26.04.2020 00:22
Kādreiz domāju - vīrieši, kuri vienprātīgi aiziet no attiecībām ir lohi.
Tagad manas domas ir pretējas. Redzot kādas ir sievietes, lielākais vairums ir jāuzmet. Nav ko tur auklēties.
Čoms iepazinās ar meiteni, pāris mēneši kopā, meitene izdomāja, ka čomam jāatrod "dumjāka draudzene". Tai meitenei īpašumi nav, auto nav, savi uzņēmumi nav, īsāk sakot plikdirse, kura tikai skatās filmas un lasa bezjēdzīgas grāmatas, lasi - tukša dzīve, tur putni ligzu sen ir pametuši. Cilvēks gudrs, sakarīgs, bet pat tad meitenes meklē kautkādu mega princi. Tādas ir jāmet. Tur nav nekāds attiecību materiāls un nekad nebūs. Tās ir tādas, kā blakus tēmā - pēc ntajiem gadiem kopā izdomā "nav dzirkstele" un uzmet džeku.
3 mēnešu attiecības nav attiecības, tā ir, atvainojos par tiešo vārdu, huiņa. Maza, kvekšķoša huiņa.
Šķiršanās ir tad, kad Tev papīri ir pāris tūkstošu lapu apmērā, tā ir šķiršanās. Uz pasaules ir 8 miljardi cilvēku. Nāks nākamie.

Vai tad tie īpašumi ir tie noteicošie? Nu, lai ir, vai nav. Ja viņa teica, lai atrod dumjāku meiteni,tad kkāds iemesls tam bija.
26.04.2020 00:43 |

Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Katz, pašu nopelnīti īpašumi norāda uz gudrību, mēs dzīvojam kapitālismā.
Meklēju sev brīvdienu māju pie ūdens. Ar čomu runājām - meitenes saka, ka nauda nav svarīga, bet aizved meiteni randiņā uz tādu vietu un pēc tam no viņas atkratīties nevar :)
26.04.2020 00:53 |

Reitings 411
Reģ: 14.11.2018
Tie uzbraucieni par 3 mēnešu kopā būšanu ir tiešām nevietā. Cilvēkam, kas šo raksta ir jūtas pret puisi un nāca šeit lai lūgtu padomu, nu nav taču jānorej. Esiet jaukāki viens pret otru, jo beigās šis forums izvēršas par kaut kādu noriešanas klubu, kur tā vietā lai palīdzētu, tiek apsmiets cilvēks, kurš vnk lūdz padomu.
Var taču būt 3 mēnešus kopā un just visu, un būt 10 gadus kopā un nejust neko. Autorei iesaku veltīt laiku sev, atpūsties, iziet pastaigā izvēdināt galvu, pasportot mājās, uztaisīt kaut ko gardu, skatīties mīļāko vai kādu jaunu seriālu utt. Arī esmu pieredzējusi šīs šķiršanās un sākums, protams, bija ļoti grūts. Bet saņēmos, sāku darīt lietas priekš sevis, nodarbināju sevi līdz maksimumam, lai tikai nebūtu jādomā. Un izraudāties ir pat veselīgi, neturi skumjas pie sevis, jo tad tu tikai novedīsi sevi pie veselības problēmām. Izraudies, izraudi visu, kas sakrājies, un tad saņemies, sāc dzīvot ar jaunu sparu! Nezinu cik aktuāli, bet varbūt nogaidi laiciņu un sazinies ar puisi, izrunājat visu, varbūt nekas nav tik slikti tomēr, varbūt varat sākt no sākuma. Lai veicas!
26.04.2020 01:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits