piekrītu, ka Guess mēdz būt bezgaumīgi un tirdzīgi modeļi, bet nu šitādi secinājumi? Man ir viena mazā Guess somiņa, klasiski melna, ar nelielu logo, par kvalitāti nesūdzos un par vieglas uzvedības sevi neuzskatu?Cosmos @ 25.04.2020 19:38Fui, Guess ir briesmīgi vulgars zīmols un meitenes, kas to valkā, vēl lētākas. Viniem laikam merkauditorija ir vieglas uzvedibas sievietes.
Nu ja gribas to zīmolu, pērciet vismaz Furla, bet ja finanses neatļauj, kvalitatīva no name ādas somiņa būs viennozimigi pārāka par Guess gan kvalitātes zina, gan sevis pasniegsanas veidā.
Cosmos
Fui, Guess ir briesmīgi vulgars zīmols un meitenes, kas to valkā, vēl lētākas. Viniem laikam merkauditorija ir vieglas uzvedibas sievietes.
Man sen sen bija MK soma, nostaigāju kādus 3 gadus, nevienu sliktu vārdu nevaru teikt. Nezinu, vai jaunās somas viņiem ir tikpat izturīgas, jo šķiet, ka vairs neražo no saffiano ādas. Tā bija nenovalkājama. No Guess jau nemaz nevar gaidīt tādu kvalitāti, jo tā NAV āda, loģiski. Vārdu sakot, ja ir laba atlaide vai ja kāds modelis īpaši sirsniņā iekritis, var pirkt, bet nevar gaidīt, ka kalpos n-gadus?What @ 25.04.2020 20:30Manuprāt Guess ir tāds vidējā latvieša standarta brends,ko var atļauties,un lielākā modeļi tiesam ir glīti :)
Ir bijusi Michael kors soma,bet nodila pēc dažiem mēnešiem rokturi
Ketija123 @ 25.04.2020 20:22
Ļoti nesmuki izsakies, ņemot vērā, ka šajā diskusijā citas meitenes (es) stāstīja, ka ir pirkušas Guess somas. Pašai palika labāk, esot tādai riebeklei? Ļoti sekla esi, ja cilvēku vari nosaukt par vieglas uzvedības un lētu, tikai tāpēc, ka viņš izvēlas apģērba zīmolu, kas tev nepatīk. Neesmu pamanījusi, ka Guess tirgotu striptīzdejotāju kurpes un tīkliņbikini, piemēram.