Nedaudz pacelšu atkal! :)
Šajā vasarā galīgi nesanāks darbs dažādu personisku iemeslu un dzīves apstākļu dēļ.
Bet gribeju jautāt, vai šeit nav kāda/s, kas ir spējis to darbu apvienot ar pilna laika studijām?(es saprotu, ka tas atkarigs no manis pasas, bet tomer ja kadam TIESI SADA pieredze, tad var padalities?)
Izskatas, ka es paliksu budzeta grupa un galigi negribas tādēļ pariet uz neklatieni, jo tad vajadzes maksat jo savas kabatas par studijam... bet velme stradat ir :) un ta ka man saja semestri bija 2 dienas, piemeram, nedelas vidu pilnigi brivas no universitates, iedomajos, ka ja tspat bus nakamgad, var but izdotos apvienot....
Es saprotu, ka sis skan ta it ka es butu mazs berns, kas deg nepacietībā dabut visu uzreiz un nevar paciesties lidz studiju bēgām, tacu gribu izmantot iespējas :) tāpēc, ja kada ir klātienes studijas apvienojuši ar tiesas sekretāra darbh, priecāšos par pieredzi. Esmu gatava dazas lekcijas darba del izlaist, ja bus nepieciešamība, bet konstanti kavet negribetos.
Atvainojos par stulbo jautjaumu - vai tiesnesiem lietu izskatīšana var but jebkura nedelas diena vai parasti ir apmeram tas “klasiskās tiesas sezu dienas(piemeram, ceturtrdienas) lai varu rēķināties, ka tad noteiki jabut brīvam no skolas