Pārējām iesaku smagi dzīvē apdirsties. Tik smagi, cerībā, ka visi vīrieši tādas izmanto savtīgos nolūkos un vecumdienās tādas mīlestības un kaisles meklētājas vientulībā atstiepj pekas pret sauli.
GhostGG @ 20.04.2020 14:31
Sorry, bet izskatās, ka vienīgais, kas te ir apdirsies, esi tu. Tas, ka tu pēc savas sievas vai draudzenes neesi, vai nav izdevies atrast kādu labāku, tas nenozīmē, ka visiem tā būs.
Autorei ieteiktu rūpīgi padomāt, vai tiešām vēlies no šī vīrieša bērnus. Šobrīd tev nav nekādu pienākumu pret otru, tu esi tikai draudzene un vari viegli aiziet. Iedomājies situāciju, ja jums būs bērni un tev šīs attiecības vēl vairāk sāks dzīt izmisumā. Ko tad tu darīsi? Protams, var jau arī aiziet no otra, ja ir bērns, bet tad rēķinies ar to, ka nākamo kandidātu loks stipri sašaurināsies.
Kiskismau @ 20.04.2020 11:57Jautājums, kas tam cilvēkam ir mīlestība?
Ja mīlestība ir kaisle, "tauriņi" tad vai tādā var nodzīvot visu mūžu? To sauc par rozā briļļu periodu.
Savos 18-20 gados arī domāju ka tā ir mīlestība, bet tagad saprotu ka tā ir savstarpēja cieņa, atklātība spēja rast kompromisus un laiks ko pavadam kopā ir tāds viegls, nepiespiests. Protams, ir tādas dienas kad ir tā kaisle, taureņi utt, bet tā nav 24/7 365 dienas gadā.
Mīlēt var arī narkomānu vai dzērāju, bet vai tā ir to vērta mīlestība? Cik daudz sievietes nedzīvo vardarbībā, jo domā ka mīl varmāku. Varbūt tā lieta, ko tajā dzīves periodā uzskata par mīlestību vēlākos gados liksies stulba.
Nezinu grūti. Es laikam neietu prom, bet tas tāpēc ka man ir pieredze ar to ka "iemīlas" emocionāljā varmākā, un tad tā mīlestība ir bezjēdzīga. Labāk dzīvot harmoniski, nekā mīlēt cilvēku kuram ir kaitīgie ieradumi vai pievērt acis uz kaut ko.
bigsister @ 20.04.2020 16:25Šeit gribēja dzirdēt viedokļus, nevis padomus.
Manuprāt interesanta un diskutabla tēma.
ja? Paskaties sev apkārt kur esi iedzīvojusies, visur apkārt r lai Tev ērtāk gribi vai negribi to atzīt, tā tas vienkārši IR!;D ja būtu bez jumta virs galvas, bez ēdiena, un pārējiem cilvēkiem apkārt tas vispār nebūtu iespējams, ertiba tevi uztur dzīvu sava zina tā ka stulbi kaut ko tik muļķīgu apgalvot ;)Rosèy @ 20.04.2020 11:36Es nedzīvotu kopā dēļ ērtuma. Tas, manuprāt, nav īstais arguments.
Man bija tādas domas kā Villanelle. Tikai situācija bija cita-ar senu mīlestību tikāmies un sapratu, ka vēlos ar viņu but kopā. Baidīja tas, cik nopietni tas ir viņam, vai tik pat cik man.
Bet tad es sapratu, ka man nav ko zaudēt! Ja neizdarīšu, neuzzināšu un dzīvot kā līdz tam brīdim - ērti, nevēlos. Jo tas nav tas pēc kā dzīvē tiecos-ērtuma. Es tiecos pèc kā labāka.
Pārtraucu 7 gadus ilgušās attiecības, no kurām biju izaugusi. Sagāju kopā ar jauno puisi un dzīvojam laimīgi.♥️
Nevienu pašu mirkli neesmu nožēlojusi pieņemto lēmumu.
Un trīcēt kā diegabiksim, ka labàku varbūt neatradīs, nav jēga!!! Pirmkārt, ir jābūt pašpietiekamai un neatkarīgai no kāda. Ja būsi saskaņā ar sevi un mīlēsi sevi, tad īstais cilvēks atradīsies un mīlestība būs!
un Tu būtu tas normālais vecis?bulta @ 20.04.2020 15:41
Manā vecumā jau vairs par jaunām attiecībām nedomāju un skriet pakaļ nenobriedušiem prātiņiem nav manos plānos.
It īpaši šajā laikā jāstrādā, jāpalīdz citiem un jābūt par labu cilvēku un lielisku tēti saviem bērniem.
Tas, ko šeit lasu ir mazu meitenīšu slapjās fantāzijas atrast normālu veci. Normāls vecis tādas neturēs, nu nav nevienam normālam vecim jāpacieš tāda, kura pati nesaprot, ko no savas dzīves vēlas un prasa padomu pagrimušā interneta forumā.
gecko @ 20.04.2020 19:55un Tu būtu tas normālais vecis?
mistērija, noslēpumainība un idealizetais partneris kļūst tikpat neinteresats, parasts, lasāms kā atvērta grāmata. "Mīlestība galā"...un atkal, kautkur uz ielas, uz mirkli satikts viņš- jauna mīkla, tik neizdibināms, interesants. Tauriņi atdzīvojas un riņķa dancis sākas no jauna.