1. Džinsi, krekliņi, džemperi. Baigi neiespringstu uz pucēšanos ikdienā. Uz pasākumiem gan.
2. Džinsi plus krekliņš plus melna žakete vai vasarā vienkārša taisna kleita plus melna ādas jaka. Vislabāk jūtos melnā krāsā un citos tumšajos toņos. Vispār cenšos drēbes pirkt vienos toņos, savstarpēji saskaņotos. Tad atkrīt problēma “pilns skapis, bet nav ko vilkt”, jo viss savā starpā kombinējas.
3. Nevarētu teikt, ka ietekmējos no tendencēm. Katrā sezonā varbūt kādu mazu, aktuālu detaļu paņemu priekš sevis, bet esmu uzticīga klasikai. Nekad netērēšu daudz naudas uz kaut kādiem crazy modes kliedzieniem, kuri pēc gada nebūs aktuāli. Labāk sakrāju naudu un nopērku ko kvalitatīvu un klasisku, kas būs modē arī pēc vairākām sezonām.
4. Varbūt tikai tas, ka kļūstot vecākai, esmu nākusi pie prāta un ziemā sākusi nēsāt cepuri?Agrāk skrēju bez cepures un puspliku pakaļu, bija svarīgi, lai smuki izskatās. Tagad svarīgākais, lai silti un ērti.
5. Nē, nav. Ja kaut ko sagribu, vai nu nopērku, vai apdomāju un saprotu, ka nafik nevajag?
6. Vispār bieži domās nokritizēju to, ko kāda virsū uzvilkusi, bet tā jau ir mana problēma?Ja kaut kas konkrēts jānosauc, tad riebjas tās bēšās kaprona zeķubikses/zeķes vaļējos apavos. Apģērbs, kas nav atbilstošs vecumam vai situācijai. Tā cepure, kas iepriekšējā komentārā bildē. Legingi bikšu vietā. Fake brendi. Vulgaritāte, lētums. Trenuškas plus kažoks. Utt.