Interesantie IG profili

Reitings 167
Reģ: 15.10.2019
Šeit liekam,jūsuprāt , interesantākos IG profilus. Lūdzu bez butterfly Elīnas un pārējo jau zināmo influencerus apspriešanas
Tātad, vai kādam ir zināms vēl kādas meitenes profils, kurš būtu apskates vērts?
13.04.2020 15:10 |

Reitings 231
Reģ: 16.10.2019
fifa @ 04.05.2020 12:25
Viņa vakar live teica, ka domājusi, ka tie profili ir ar vakardienas datumu uztaisīti, kāds jaunus uztaisījis. Bet kad meitene uzrakstīja, ka tie visi ir no 2019/2018 gada, tad viņa teica, ka viss vienalga. Domāju, ka viņa tagad vēlas uzzināt, kas izplatīja numuru, jo bez tā, diezvai uzzietu viņas vecos profilus. Saprotu, ka ir jādomā, ko publicē internetā, agri vai vēlu viss nāks gaismā, bet tomēr man viņas ir žēl.
Tos linkus jau pašā sākumā ielika Butterfly diskusijā, kad viņa vēl nevienam nebija interesanta.
04.05.2020 12:32 |

Reitings 413
Reģ: 03.11.2019
turbopeka @ 04.05.2020 12:22
Meičas! Neticiet vińai! TAK VIŃA TO VIEN DARA KĀ MELO! Domāju ka mainijusoes- nu nav! Laikam tādi cilvēki nemainās! Jā vińa lieto narkotikas, konkrēti- pīpē zāli un šńauc koku. Jā vińa vel joprojām nodarbojas ar prostitúciju! Aizejat pasēžat pie vińas mājas, redzesiet vismaz divus klientus dienā!
Es tiešām cerēju , ka meitene mainīsies...
instagrams tikai tāpēc, ka tagat caur Ig labākos eskorta piedāvājumus var dabūt. Uztjūnējās un cer , ka kāds šo un Dubaiju vai vēl kur uzaicinās! Starp coru meitene dzīvo parādos, mati un nagi svarīgāki par rēkiniem !
Un nav vińa laba māte! Tak sejā mazajam car redzēt visas raudātās naktis , cik vins viens bijis atstāts un uzmanību vińam nevelta vispār! Tajos video pat var redzēt cik tas viss samāksloti no vińas nāk!
Jā, vińa var būt jauka un var būt pretīga ragana! Un pret bērnu vińa reāli ir pretīga! Sēž visu dienu telefonā! Kad klients nenāk uz mājām taisa video čatus kur dara visu ko liek, un bērns tur pat ...
Briesmīga sieviete.
Neaizstāvu un ticu, ka saki taisnību, bet arguments par pasēdēšanu pie mājas pašai neliekas smieklīgs? :D Viņa tak daudzstāvenē dzīvo
04.05.2020 12:55 |

Reitings 413
Reģ: 03.11.2019
Un Turbopeka gadienā nav tā Patrisha? :) Kā tu tik daudz zini ar Sintiju?
04.05.2020 12:55 |

10 gadiPatīk
Reitings 4620
Reģ: 03.11.2012
turbopeka @ 04.05.2020 12:22
Meičas! Neticiet vińai! TAK VIŃA TO VIEN DARA KĀ MELO! Domāju ka mainijusoes- nu nav! Laikam tādi cilvēki nemainās! Jā vińa lieto narkotikas, konkrēti- pīpē zāli un šńauc koku. Jā vińa vel joprojām nodarbojas ar prostitúciju! Aizejat pasēžat pie vińas mājas, redzesiet vismaz divus klientus dienā!
Es tiešām cerēju , ka meitene mainīsies...
instagrams tikai tāpēc, ka tagat caur Ig labākos eskorta piedāvājumus var dabūt. Uztjūnējās un cer , ka kāds šo un Dubaiju vai vēl kur uzaicinās! Starp coru meitene dzīvo parādos, mati un nagi svarīgāki par rēkiniem !
Un nav vińa laba māte! Tak sejā mazajam car redzēt visas raudātās naktis , cik vins viens bijis atstāts un uzmanību vińam nevelta vispār! Tajos video pat var redzēt cik tas viss samāksloti no vińas nāk!
Jā, vińa var būt jauka un var būt pretīga ragana! Un pret bērnu vińa reāli ir pretīga! Sēž visu dienu telefonā! Kad klients nenāk uz mājām taisa video čatus kur dara visu ko liek, un bērns tur pat ...
Briesmīga sieviete.

kā tu tik daudz zini? no viena tante teica vai katru dienu dežurē pie viņas mājas un iztaujā kaimiņus? vienkārši interesanti par to kā var tik neapgāžamus faktus izteikt, ja pati neesi ar viņu pazīstama? vai arī esat draudzenes un tu nodevēja?! ???
04.05.2020 13:37 |

Reitings 19
Reģ: 10.04.2020
Ļaujiet cilvēkam dzīvot savu dzīvi taču, par traku jau cilājam vienu cilvēku un lienam naudas makos, ģimenes apstākļos! Un tās lielās varones šeit, kas visus pazīst, visu zina viena par otru... ? Katrā ziņā, mēs šeit nemaz neesam tik anonīmas, visu jau var atklāt viegli, tāpēc domājam meitenes, ko rakstam!
04.05.2020 13:45 |

Reitings 92
Reģ: 11.02.2016
Sugarbabe = Sintija
04.05.2020 13:53 |

Reitings 19
Reģ: 10.04.2020
Jā, jā, vēl Sintijas fane un kas tik vēl ne. ? @Antwoord cik tev gadu, ka tu tā ņemies ar šitām sūda intrigām? Un kā citiem cilvēkiem ir cits viedoklis, tad uzreiz tās ir Sintijas????
04.05.2020 14:10 |

Reitings 157
Reģ: 02.11.2010
Mana draudzene dzivo vinai blakus maja, un paziist daudzus no Sintijas maajas! + es vinu zinu, neteiksu kaa, jo vina seit lasa .
04.05.2020 14:11 |

Reitings 7
Reģ: 19.01.2020
Sorry, bet viņa pati teica pirmajā live, ka bērnu jau kopš dažu mēnešu vecuma atstāja mājās vienu, gāja "darbos", šnauca tikmēr. Bērns vēl neizguleja naktis toreiz kad viņa jau labu laiku tā darīja. Padomājat pašas cik tas mazais cilvēciņš viens raudājis tur. Aukles toreiz neesot bijušas. Un jā, bērni arī 2.5g vecumā mēdz neizgulēt naktis un iet meklēt mammu, ja slikts sapnis. Kā arī interesanti kā viņa nodrošina ka bērns gulēs tajā laikā kad nāks vecis? Mazi bērni neguļ uz pasūtījuma.
Par pārējo pilnīgi vienalga, taču šajā gadījumā bērna interesēs tas notiekošais noteikti nav. Vajag filtrēt ko viņa runā. Jo vairāk par to runā, jo vairāk tiek aizmiglots iepriekš teiktais.
04.05.2020 14:28 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Sava zina Taurenitis labaks, vismaz nav par naudu japardodas, lai uzliktu skropstinas un nadzinus. Labi, pardod loti sliktas kvalitates drebes, bet tas ari ir jamak. ?
04.05.2020 16:37 |

10 gadiPatīk
Reitings 4620
Reģ: 03.11.2012
Nezinu, ir arī tādas “normālās” mātes, kuras visu laiku kliedz uz bērnu, strostē viņu, nepērk rotaļlietas, jo jānopelna utt. Man izskatās, ka Sintija tāda nav, pat ja viņa ir kukuu, tad labāk tā nekā manis aprakstītie varianti. Kā atbraucu uz Lv tā uz katra stūra redzu tādas mātes un godīgi, besī man ???
Es tik brīnos, ka viņai bērns tik mierīgs, jo vajadzēja jau būt otrādi, bet nu tie niķi un kašķīši ir visiem, mans dēls tad vēl trakāk auro un kašķējas ?
04.05.2020 17:14 |

Reitings 245
Reģ: 27.10.2015
turbopeka @ 04.05.2020 14:11
Mana draudzene dzivo vinai blakus maja, un paziist daudzus no Sintijas maajas! + es vinu zinu, neteiksu kaa, jo vina seit lasa .
un tu domā, ka neesi atšofrējama? ? Pēc tā, kādu info sniedz, man sen jau būtu skaidrs.
04.05.2020 17:45 |

Reitings 245
Reģ: 27.10.2015
Czech @ 04.05.2020 17:45
un tu domā, ka neesi atšofrējama? ? Pēc tā, kādu info sniedz, man sen jau būtu skaidrs.
atšifrējama
04.05.2020 17:46 |

Reitings 10
Reģ: 04.05.2020
Jā, protams, niķi nav indikators ka kaut kas ne tā, jo tādā vecumā tā ir norma. Pilnīgi nopietni. Bet vai tāds bērns kādreiz nebūtu gatavs visu atdot lai viņam būtu parasta mamma, kas strādā veikalā un nepērk visu ko grib nekā kad visi draugi redzējuši mammas katru ķermeņa daļu bez apģērba. Kā arī kāda iespēja viņai kādreiz strādāt pieklājīgu darbu, ja tas viss vilksies līdzi. Ja pat skolotājas atlaiž, ja vadība uzzin par kādu intīmu video kas nopludināts. Sākumā šķita jauka, patiesa, jo noticēju ka vairs nedara, ka tas bija mirklis kad bija grūti un nožēlo. Bet nu skaidrāks par skaidru, ka viss vēl notiek. Žēl, ka tā. Pie naudas pierod. Pieņemu, ka ja tiešām saņemtos, pārtrauktu un palūgtu vecākiem piedošanu, nebūtu tāds kauns sev jātaisa, jo kurš gan nebūtu gatavs atbalstīt savu bērnu un mazbērnu lai nav kas tik netīrs jādara. Cerams bērnu sargā no tiem klientiem un tās dubultās dzīves. Kā arī nekad netika atbildēts jautājums par narkotiku atmešanu, jautājumu izlasīja skaļi, atbilde nesekoja.
Lai vai kā, ceru ka atmetīs visu to šausmīgo un saņemsies dēļ bērniņa.
04.05.2020 20:08 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Par pieņemšanu darbā ir tā, ka arī kāds klients var savā uzņēmumā, piemēram, par sekretāri iekārtot.
04.05.2020 20:13 |

Reitings 6
Scandinavian @ 04.05.2020 20:13
Par pieņemšanu darbā ir tā, ka arī kāds klients var savā uzņēmumā, piemēram, par sekretāri iekārtot.

Tak nestraadaas vinja normaalaa darbaa?
Jo vinja vispaar straadaat negrib?
04.05.2020 20:18 |

Reitings 10
Jā, tas vismaz variants. Tādā ziņā varētu uzspiest uz vajadzīgajām pogām, lai kāds izlīdz. Gan jau ka ir arī salīdzinoši normāli vīrieši kas nogājuši no ceļa un gabals nenokristu izpalīdzēt.
04.05.2020 20:19 |

Reitings 60
Reģ: 19.04.2020
Viegli ir nolikt un apspriest.. Bet savā ziņā man viņas ir žēl. Jauna, skaista meitene... Aizgāja pa nepareiziem ceļiem.. Sabojāja sev jaunības gadus un tas atstās sekas visai viņas dzīvei. Varbūt viņai nebija neviens, kas pasaka, nedari tā, nevajag, es tev palīdzēšu. Nevar jau zināt, kā viņai ģimenē, ar radiem un draugiem gājis.. Tagad vēl tas Instagrams, jauna, impulsīva - nefiltrē, ko saka un ko labāk paturēt pie sevis.. Viens teikums un tu jau esi pateicis par daudz.
Un vēl tas bērns, protams, tas nav nekāds attaisnojums, bet nu nezin, kas viņai tajā galvā notiek. Varbūt viņai tikai uz ārpusi stipru un pozitīvu izrāda, bet iekšēji, iespējams, viņai tukšums un sāpes.. Cerams, ka viņa kaut kā izķepurosies un spēs vēl sakārtot savu dzīvi. Domāju, ka slikta viņa nav, bet viņai no tās bedres jātiek ārā.
04.05.2020 20:24 |

Reitings 10
aarzemniece00 @ 04.05.2020 20:24
Viegli ir nolikt un apspriest.. Bet savā ziņā man viņas ir žēl. Jauna, skaista meitene... Aizgāja pa nepareiziem ceļiem.. Sabojāja sev jaunības gadus un tas atstās sekas visai viņas dzīvei. Varbūt viņai nebija neviens, kas pasaka, nedari tā, nevajag, es tev palīdzēšu. Nevar jau zināt, kā viņai ģimenē, ar radiem un draugiem gājis.. Tagad vēl tas Instagrams, jauna, impulsīva - nefiltrē, ko saka un ko labāk paturēt pie sevis.. Viens teikums un tu jau esi pateicis par daudz.
Un vēl tas bērns, protams, tas nav nekāds attaisnojums, bet nu nezin, kas viņai tajā galvā notiek. Varbūt viņai tikai uz ārpusi stipru un pozitīvu izrāda, bet iekšēji, iespējams, viņai tukšums un sāpes.. Cerams, ka viņa kaut kā izķepurosies un spēs vēl sakārtot savu dzīvi. Domāju, ka slikta viņa nav, bet viņai no tās bedres jātiek ārā.
piekrītu. Teica jau, ka nebija neviena pie kā iet, ne draugu, ne radu... Vispār kopskatā domāju, ka kā meitene viņa ir jauka, taču cilvēki dēļ reputācijas baidās no viņas. Taču pozitīvi, ka cenšas domas sakārtot, kā jau te teica, Instagram kā terapija.. Žēl ka ir kas ņirgājas. Arī live. Cilvēki atnāk tikai bērt dubļus virsū, ja nerakstītu muļķības komentāros, bet paklausītos atļautu pabeigt domu, gan jau rastos citas domas par viņu.
04.05.2020 20:32 |

Reitings 6
aarzemniece00 @ 04.05.2020 20:24

A kas liek runaat un sludinaat instagramaa?tas nav nekaads pienaakums vai darbs?
Ja to dara,tad jaareekjinaas ar to,ka cilveeki runaas.
Un par to noieshanu no celja??Ilgi gan vinjai tas gaajiens no celja turpinaas??
04.05.2020 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits