Tos linkus jau pašā sākumā ielika Butterfly diskusijā, kad viņa vēl nevienam nebija interesanta.fifa @ 04.05.2020 12:25Viņa vakar live teica, ka domājusi, ka tie profili ir ar vakardienas datumu uztaisīti, kāds jaunus uztaisījis. Bet kad meitene uzrakstīja, ka tie visi ir no 2019/2018 gada, tad viņa teica, ka viss vienalga. Domāju, ka viņa tagad vēlas uzzināt, kas izplatīja numuru, jo bez tā, diezvai uzzietu viņas vecos profilus. Saprotu, ka ir jādomā, ko publicē internetā, agri vai vēlu viss nāks gaismā, bet tomēr man viņas ir žēl.
Neaizstāvu un ticu, ka saki taisnību, bet arguments par pasēdēšanu pie mājas pašai neliekas smieklīgs? :D Viņa tak daudzstāvenē dzīvoturbopeka @ 04.05.2020 12:22Meičas! Neticiet vińai! TAK VIŃA TO VIEN DARA KĀ MELO! Domāju ka mainijusoes- nu nav! Laikam tādi cilvēki nemainās! Jā vińa lieto narkotikas, konkrēti- pīpē zāli un šńauc koku. Jā vińa vel joprojām nodarbojas ar prostitúciju! Aizejat pasēžat pie vińas mājas, redzesiet vismaz divus klientus dienā!
Es tiešām cerēju , ka meitene mainīsies...
instagrams tikai tāpēc, ka tagat caur Ig labākos eskorta piedāvājumus var dabūt. Uztjūnējās un cer , ka kāds šo un Dubaiju vai vēl kur uzaicinās! Starp coru meitene dzīvo parādos, mati un nagi svarīgāki par rēkiniem !
Un nav vińa laba māte! Tak sejā mazajam car redzēt visas raudātās naktis , cik vins viens bijis atstāts un uzmanību vińam nevelta vispār! Tajos video pat var redzēt cik tas viss samāksloti no vińas nāk!
Jā, vińa var būt jauka un var būt pretīga ragana! Un pret bērnu vińa reāli ir pretīga! Sēž visu dienu telefonā! Kad klients nenāk uz mājām taisa video čatus kur dara visu ko liek, un bērns tur pat ...
Briesmīga sieviete.
turbopeka @ 04.05.2020 12:22Meičas! Neticiet vińai! TAK VIŃA TO VIEN DARA KĀ MELO! Domāju ka mainijusoes- nu nav! Laikam tādi cilvēki nemainās! Jā vińa lieto narkotikas, konkrēti- pīpē zāli un šńauc koku. Jā vińa vel joprojām nodarbojas ar prostitúciju! Aizejat pasēžat pie vińas mājas, redzesiet vismaz divus klientus dienā!
Es tiešām cerēju , ka meitene mainīsies...
instagrams tikai tāpēc, ka tagat caur Ig labākos eskorta piedāvājumus var dabūt. Uztjūnējās un cer , ka kāds šo un Dubaiju vai vēl kur uzaicinās! Starp coru meitene dzīvo parādos, mati un nagi svarīgāki par rēkiniem !
Un nav vińa laba māte! Tak sejā mazajam car redzēt visas raudātās naktis , cik vins viens bijis atstāts un uzmanību vińam nevelta vispār! Tajos video pat var redzēt cik tas viss samāksloti no vińas nāk!
Jā, vińa var būt jauka un var būt pretīga ragana! Un pret bērnu vińa reāli ir pretīga! Sēž visu dienu telefonā! Kad klients nenāk uz mājām taisa video čatus kur dara visu ko liek, un bērns tur pat ...
Briesmīga sieviete.
un tu domā, ka neesi atšofrējama? ? Pēc tā, kādu info sniedz, man sen jau būtu skaidrs.turbopeka @ 04.05.2020 14:11Mana draudzene dzivo vinai blakus maja, un paziist daudzus no Sintijas maajas! + es vinu zinu, neteiksu kaa, jo vina seit lasa .
atšifrējamaCzech @ 04.05.2020 17:45un tu domā, ka neesi atšofrējama? ? Pēc tā, kādu info sniedz, man sen jau būtu skaidrs.
Scandinavian @ 04.05.2020 20:13Par pieņemšanu darbā ir tā, ka arī kāds klients var savā uzņēmumā, piemēram, par sekretāri iekārtot.
piekrītu. Teica jau, ka nebija neviena pie kā iet, ne draugu, ne radu... Vispār kopskatā domāju, ka kā meitene viņa ir jauka, taču cilvēki dēļ reputācijas baidās no viņas. Taču pozitīvi, ka cenšas domas sakārtot, kā jau te teica, Instagram kā terapija.. Žēl ka ir kas ņirgājas. Arī live. Cilvēki atnāk tikai bērt dubļus virsū, ja nerakstītu muļķības komentāros, bet paklausītos atļautu pabeigt domu, gan jau rastos citas domas par viņu.aarzemniece00 @ 04.05.2020 20:24Viegli ir nolikt un apspriest.. Bet savā ziņā man viņas ir žēl. Jauna, skaista meitene... Aizgāja pa nepareiziem ceļiem.. Sabojāja sev jaunības gadus un tas atstās sekas visai viņas dzīvei. Varbūt viņai nebija neviens, kas pasaka, nedari tā, nevajag, es tev palīdzēšu. Nevar jau zināt, kā viņai ģimenē, ar radiem un draugiem gājis.. Tagad vēl tas Instagrams, jauna, impulsīva - nefiltrē, ko saka un ko labāk paturēt pie sevis.. Viens teikums un tu jau esi pateicis par daudz.
Un vēl tas bērns, protams, tas nav nekāds attaisnojums, bet nu nezin, kas viņai tajā galvā notiek. Varbūt viņai tikai uz ārpusi stipru un pozitīvu izrāda, bet iekšēji, iespējams, viņai tukšums un sāpes.. Cerams, ka viņa kaut kā izķepurosies un spēs vēl sakārtot savu dzīvi. Domāju, ka slikta viņa nav, bet viņai no tās bedres jātiek ārā.
aarzemniece00 @ 04.05.2020 20:24Viegli ir nolikt un apspriest.. Bet savā ziņā man viņas ir žēl. Jauna, skaista meitene... Aizgāja pa nepareiziem ceļiem.. Sabojāja sev jaunības gadus un tas atstās sekas visai viņas dzīvei. Varbūt viņai nebija neviens, kas pasaka, nedari tā, nevajag, es tev palīdzēšu. Nevar jau zināt, kā viņai ģimenē, ar radiem un draugiem gājis.. Tagad vēl tas Instagrams, jauna, impulsīva - nefiltrē, ko saka un ko labāk paturēt pie sevis.. Viens teikums un tu jau esi pateicis par daudz.
Un vēl tas bērns, protams, tas nav nekāds attaisnojums, bet nu nezin, kas viņai tajā galvā notiek. Varbūt viņai tikai uz ārpusi stipru un pozitīvu izrāda, bet iekšēji, iespējams, viņai tukšums un sāpes.. Cerams, ka viņa kaut kā izķepurosies un spēs vēl sakārtot savu dzīvi. Domāju, ka slikta viņa nav, bet viņai no tās bedres jātiek ārā.