Saulīt, es vadu individuālu projektu ar konkrētiem mērķiem un esmu izstrādājusi jaunu treniņu metodiku. Daudzi piedāvā kaut ko par brīvu, bet tas nav nekas jauns!law7 @ 08.04.2020 20:27Esmu pamanījusi, ka dažādas labas sportiskas aktivitātes online tagad piedāvā par brīvu. Piemēram, fizzio.lv piedāvā vingrošanu profesionālu fizioterapeitu vadībā.
Mārdža @ 08.04.2020 20:07Ja neierakstīsi visu šeit(cenas, papildinformacija), daudzi neko neuzrakstīts privāti;)
Lilii @ 08.04.2020 20:31
Par cenām - 60 eiro mēnesī ir online programma - 3-5 treniņi nedēļā(katru nedēļu ir cits treniņu daudzums) + visas norādes un ieteikumi ēšanai. Informācija ir ļooti plaša un arī interesanta, katrai dalībniecei uz epastu nosūtu pilnu info par visu projektu. Svarīgākais šajā pasākumā ir tas, ka katrai dalībniecei ir iespēja nokļūt pie sava vēlamā rezultāta, ēdot veselīgi, bet tiešām garšīgi un pilnvērtīgi, un trenējoties interesanti un jautri. Treniņi ir atšķirīgi un nekad nav vienveidīgi un par klasiskajiem, garlaicīgajiem vingrinājumiem var aizmirst uzreiz:)
New Feline @ 08.04.2020 22:35Šobrīd kamēr sporta klubi slēgti lielākie klubi piedāvās pa brīvu treniņu ierakstus no treneriem. Piemēram viena liela kluba Facebook lapā ja nemaldos katru dienu citādāks treniņš tiek piedavats, tāpat bezmaksas lekcija par uzturu mājas treniņu inventārs izvēli utt. Var arī uzdot jautājumus ja vēlas un saņemt pa brīvu info.
Ļoti svarīgs faktors vai pa šiem minētajiem 60eur programma paredzeti treniņi reāli tiešsaistē ar katru klientu individuāli tas 3-5x nedēļā vai arī tomēr ieraksts kas tai dienā paredzēts visiem.
Ja nav katra dalībnieka individuāli treniņi kad klients redz treneri un treneris klientu tad nedomāju ka tas ir kas jauns un samaksas vērts ...pilns internets ar tādiem ierakstiem.
Un vispār ja izgudro savu jauno treniņu metodiku manuprāt trenerim jābūt ļoti pieredzejusam (es teiktu gadus 10 ka minimums strādājošām šai profesija un ļoti vēlams arī ar vērā ņemamiem sportiskajiem sasniegumiem),augstākajā līmenī izglītotam (magistrs-doktors nezinu kā tur dalas bet ar pliku sertifikātu ko dabu pāris mēnešos nebūs tas) un apkerigam...
Lilii @ 09.04.2020 07:58
Nu es kā crossfitere varu teikt, ka crossfit klubi visi piedāvā online treniņus par samaksu. Un te sākās starpība - ktkāda basic programma, tāda, kuru var atrast jebkur internetā, vai crossfit vai indivudāla programma. Nevajag spriest, ja neesi nekāds pro sportā:) Jebkurš projekts ir par samaksu, sāksim ar to. Un galu galā, man nav jāattaisnojas, kāpēc es pelnu naudu ar cilvēku trenēšanu. Tie, kas pie manis nāk, ir ļoti apmierināti un ar rezultātiem. Es mācu cilvēkus mainīt dzīvi un uzsākt jaunu dzīvesveidu, un to vispār nav iespējams izmērīt naudā.
New Feline @ 09.04.2020 10:20
Tā arī neatbildeji uz jautājumu vai programma paredzets katru klientu individuāli trenet ?
Kur var apskatīt tavu klientu progresa bildes ar klientu identitates info ? (Lai nebūtu šaubas par svešām bildēm vai photoshopu)
Vai esi sertificēta trenere?
Cik ilgi strādā par treneri?
Cik gadi?
Lilii @ 09.04.2020 11:11
Man nav jāatbild uz provukatīva tipa jautājumiem. Man ir jāatbild tika cilvēkiem, kas ir patiesi ieinteresēti, nevis cenšās kādu noniecināt vai ''atmaskot''. Tērē savu laiku kaut kur citur
Lilii @ 09.04.2020 11:12
Saubos, vai vispār kāds atbildētu uz šādiem pratinošiem jautājumiem. Starp citu, visas kliuentu progresa bildes ir anonīmas, jo reti kurš vēlas atklāt, kas viņš ir
pilnīgi piekrītu. trenera izdkatam nav nekāda sakara ar viña zināšanām. un, ja kas, łoti daudzas arī vēlās iegūt muskułu masu. un, ja kāds to mezina - kermeña tonusu var iegūt TIKAI trenējot muskułu masas audzēšanu. un, es nezinu nevienu cilvēku, kad būtu netīšām pārvērties par kaut ko tādu, ko negribētu redzēt spogulīkabans @ 09.04.2020 13:17Es gan kā noteicošo neizveletos trenera izskatu kā te daudzi autorei pārmet.
Jo nejau tikai izskats parāda cik komponents un pieredzējis un labs ka treneris esi.
Personīgi pazīstu vienu labu fitnesa treneri kurš šobrīd ir totali tievs skalins, pēc skata nepateiksi ka vispār būtu kādreiz gym apmeklējis, bet patiesībā viņš savā laikā bija pat valsts čempions bodybuildinga, izgājis arī entos izaugsmes kursus un protams sertificēts. Bet ne jau tādēļ līdz ar izskatu krītas arī profesionālās iemaņas.
Tāpat dažiem labiem pasaules top atlētiem treneri ir pat galīgi veci un sagrabejusi pensionāri .. Bet redz ka treneris augstu kotējas.
Reti bet zinu 1 spilgtu piemēru kur ļoti augstu kotejoss treneris pats vispār nekad nav profesionāli ar konkrēto sporta veidu nodarbojies...bet izcils treneris ar sasniegumiem un ir trenejis pat valsts pašus labākos atlētus.
Un tas ka treneris ir muskuļu audzētājs nenozīmē ka viņš nezin un nemāk strādāt arī pie citiem fitnesa mērķiem. Kompotentiem treneriem ir jamak strādāt un trenēt pie visiem ar fitnesu saistītiem mērķiem. Un te nav nekāds sakars kāds tieši mērķis uz ko strādā ir trenerim.
Lilii @ 09.04.2020 14:04pilnīgi piekrītu. trenera izdkatam nav nekāda sakara ar viña zināšanām. un, ja kas, łoti daudzas arī vēlās iegūt muskułu masu. un, ja kāds to mezina - kermeña tonusu var iegūt TIKAI trenējot muskułu masas audzēšanu. un, es nezinu nevienu cilvēku, kad būtu netīšām pārvērties par kaut ko tādu, ko negribētu redzēt spogulī
Crazy Eyes @ 09.04.2020 17:36
Tas, ka tu apzināti izvēlējies tā izskatīties, liek man vēl vairāk apšaubīt tavu spriestspēju. Vēlreiz, sorry.