Nav.
Kā var būt, ja bērnībā bijis jādzīvo kopā ar māti alkoholiķi kura izrāda pret bērnu savu fizisko spēku un grauj mentālo veselību sākot, ka "tu esi stulbene" , "visi tavi klasesbiedri mācās labāk par tevi, zoss gatavā" vai "tu esi pārāk stulba, lai kaut kas tev sanāktu".
Regulāri apmeklēju psihologu. Vairs tādas iespējas nav, jo pārvācos citur un dēļ šī vīrusa neviens mani nepieņems.
Bet atbildot uz tavu jautājumu, jā, esmu atkarīga no citu viedokļiem un atkarīga arī no modes likumiem, piemēram. Ja kaut kas ir pateikts, tad manuprāt tas ir akmenī kalts un to izmainīt nedrīkst.
Piemēram, es šī gada sākumā nogriezu pavisam īsus matus. Man patika, jūtos ļoti labi un pārliecināta par sevi, nebija kauns vairs uztaisīt selfiju arī no priekšas, patika kā īsi mati saskanēja ar manu seju, jo man ir smuka ausu forma un lielās acis. Vienmēr taisīju selfijus tikai no sāna leņķī. Pēc tam uzzināju (pēc slavena stilista sistēmas) ka īsi mati domāti īsām, tievām, kompaktām meitenēm zem 162 cm. Esmu vidēja auguma un man ir plati pleci un atlētisks ķermenis, tātad man šis griezums neder un esmu matu audzēšanas procesā. Lai kā es dievinātu īsus matus, likums ir likums manā izpratnē. Nu kaut kā tā ?