Meklēju draudzeni

Patīk
Reitings 395
Reģ: 28.03.2020
Sveikas, forumietes!
Tātad meklēju draudzeni (vecumam nav nozīmes; man pašai - 27) saturīgām sarunām (droši vien šobrīd vairāk virtuālām, nekā klātienes), kopīgai izklaidei un, iespējams, pat dvēseļu radniecībai. Esmu atvērta arī vēstuļdraudzībai, proti, labprāt apmainītos ar roku rakstītām rindām.
Arī pilsētai nav lielas nozīmes, bet, ja esi tālu, varbūt tiešām varam vienoties par vēstuļdraudzību. Pati mītu Rīgā, Iļģuciemā.
Intereses: literatūra, māksla, vēsture, geo caching, dzīvnieki, ceļošana utt.
29.03.2020 17:27 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
AkiChiki @ 23.05.2024 17:53
Jēziņ, man tas neliekas tik izšķiroši, lai ar kādu runātu vai nerunātu kkādu specifisku žanru dēļ, ievilku vienkārši vadlīnijas, lai saprastu, ka vairāk meklēju kompāniju kkādiem kultūras pasākumiem ?Biš liekas, ka gribas pakasīties par sīkumiem. ?

Nu varbūt ir sīkumaini, jā, bet ja gribas atrast cilvēku, ar kuru būt uz viena viļņa, nenāk tomēr par sliku specifiskāk pastāstīt par interesēm. Kultūras pasākumi arī ir dažādi un katram sava izpratne par to.
Visa šī diskusija man nav līdz galam saprotama. Te taču ir divas lapas ar sludinājumiem un iespēja aizrakstīt kādai no meitenēm, kas jau ierakstījusi ziņu, bet tiek taisītas tikai jaunas un jaunas.
23.05.2024 18:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits