Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Restartēt attiecības

10 gadi
Reitings 63
Reģ: 29.01.2009
Ar draugu esam kopā gadu. Mums ir simpātijas vienam pret otru, tomēr neskatoties uz to, mūsu attiecības nav veiksmīgas, jo pavadām pārāk maz laika kopā. Intereses un skatījums uz dzīvi mums ir līdzīgs, kā pāris, manuprāt, esam saderīgs.
Varbūt variet ieteikt kā restartēt/ uzlabot attiecības no savas pieredzes? It īpaši šajā ārkārtas situācijā. Varētu jau meklēt citu partneri, bet ir sportiska interese ko izmainīt esošajās attiecībās. Turklāt, paši saprotiet, ka tuvāko nedēļu laikā diez vai ar kādu varēšu tikties esošās situācijas dēļ.
Mans mērķis ir panākt, ka viņš manis dēļ būtu gatavs izmainīt savu dzīvi (šobrīd viņš par to runā, bet neko nedara). Varbūt ir kādi interesanti triki, ko pielietot?
22.03.2020 22:23 |

Reitings 64
Reģ: 16.12.2019
Tas,ka Tavs mērķis ir panākt,ka viņš Tevis dēļ ir gatavs izmainīt savu dzīvi nenozīmē,ka viņš ir gatavs to darīt un vēl mazāka iespēja pastāv,ka viņš to tiešām darīs.
Ieteiktu vispirms padomāt vai arī Tu pati esi gatava šī cilvēka dēļ mainīt savu dzīvi,jo nedomāju,ka tas ir jādara tikai vienai pusei. Bet personīgi es uzskatu,ka ja jau pēc gada attiecības ir neveiksmīgas,šaubos par jēgu tās turpināt.
22.03.2020 22:38 |

10 gadi
Reitings 63
Es ļoti labi saprotu, ka pastāv ļoti liela iespēja, ka viņš manis dēļ nebūs gatavs mainīt dzīvi, tomēr tā kā esošajā situācijā jaunu draugu nevaru atrast, tad izmēģināšu ko mainīt attiecībās - tā teikt mēģināts nav zaudēts.
Es viņa dēļ esmu gatava mainīt dzīvi un spēju viņam pielāgoties. Esmu arī viņam teikusi, ka ja būs šādi, ilgi mūsu attiecības vairs neturpināsies.
22.03.2020 22:51 |

Reitings 64
Reģ: 16.12.2019
Tad kas ir tas ko Tu vēlies? Godīgi sakot izklausās,ka esi gatava ķerties pie pēdējā salmiņa,jo Tev bail palikt vienai. Vaitad izķiroties no vīrieša uzreiz jābūt kādam citam pie kā skriet?
Ieteiktu Tev uzdot jautājumu sev pašai- Vai man šis vīrietis ir vajadzīgs? Vai es viņu mīlu? Vai es bez viņa nevaru dzīvot?
Nu un atbildei būtu jābūt skaidrai.
22.03.2020 23:21 |

Reitings 259
Reģ: 29.01.2020
Ir tāds teiciens: kopdzīvē sieviete cer, ka vīrietis mainīsies viņas dēļ, un vīrietis cer ka sieviete nemainīsies, ka paliks tāda kādu viņš satika pirmajā iepazīšanās brīdī, un finālā kas parasti notiek? abas puses dabon vilties.
23.03.2020 06:53 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Tu raksti, ka viņa dēļ būtu gatava mainīt savu dzīvi, tad sāc ar savējo, nevis gaidi no viņa kaut ko, bet varbūt sākumā izlem, vai gribi viņu vai tomēr kādu citu, jo "citu tagad neatradīšu, mēğināšu ar esošo" izklausās nedaudz jocīgi. Vismaz man.
23.03.2020 07:24 |

Reitings 4678
Reģ: 23.11.2014
Piekrītu meitenēm par to, ka vispirms jāskatās uz sevi, vai pati esi gatava kaut ko mainīt. Ja gribi kaut ko saglābt un ir iespēja pašai kaut ko mainīt (droši vien, kas nebūtu drastiski, piemēram, pilnībā atteikties no savas līdzšinējās dzīves, pamest labu darbu un tml), tad tiešām, mēģini un radi šīs pārmaiņas un, tad jau laiks rādīs. Sliktākajā gadījumā šķirsieties un atgriezīsies savā ierastajā dzīvē, bet būsi vismaz mēģinājusi.
23.03.2020 09:01 |

10 gadi
Reitings 63
Es pati esmu gatava mainīt savu dzīvi un pirms kāda laika jau to izdarīju, tomēr tad viss nostājās esošajās sliedēs, jo es negribēju šādi dzīvot. Pārrunu rezultātā sapratām, ka kaut kas jāmaina, tomēr viņš nav gatavs tūlītējām pārmaiņām- tas biedē un liek uzdot jautājumu, vai vērts cīnīties par cilvēku, ar kuru man kopā ir labi?
Meitenes ir tik nomācoša sajūta, ka cilvēks, ar kuru Tev kopā ir labi, nav gatavs neko mainīt. Rokas nolaižas, bet tajā pašā laikā gribas redzēt turpinājumu, kā filmā, kā seriālā ar ko tas viss beigsies. Tāpat arī gribas sev blakus cilvēku, kurš būtu gatavs ko mainīt savā dzīvē, lai būtu kopā.
23.03.2020 21:08 |

Reitings 10
Reģ: 10.02.2020
Ja tu apsver iespēju meklēt citu draugu jau tagad, tas nozīmē, ka šīs attiecības jau ir zaudētas. Cerēt izmainīt otru ir diezgan naivi, lai gan ilgākā laika periodā cilvēki jau paši mainās.
24.03.2020 15:28 |

Reitings 138
Reģ: 06.09.2019
Tu gadījumā neesi trollis? Cik Tev diskusijas gandrīz par vienu un to pašu, vai Tu vienkārši katru gadu puisi maini? -_-
24.03.2020 16:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits