Blessed @ 20.03.2020 20:41Biosilk matu zīds, matus padara gludus jo gludus. Drogās nopērkams
sitam varu piekrist. Friziere iesmērēja kko matos vienreiz, uzreiz nopirku. Tagad mājas stāv tā smēre, jo efekts tāds pats nesanāk :/Doublechoco @ 20.03.2020 20:54Paprasi frizierei, ko viņa lieto, visdrīzāk to arī turpat frizētavā var nopirkt vai pasūtīt. Bet tas tāpat nedos tev gaidīto efektu, mati pēc friziera izskatās lieliski, jo tos ieveido profesionālis.
No matus "skaistinošiem" produktiem man personīgi patīk Kerastase klasiskā matu eļļa.
blacke @ 20.03.2020 20:42Es esmu sapratusi, ka katram savs, kas vienam der, tas otram ne. Es lietoju placenta activ šampūnu, balzāmu un ik pa laikam arī kādu matu apmulu, esmu apmierināta ar rezultātu, skaisti mati. Šeit pat forumā nesen bija līdzīga diskusija un divas meitenes ieteica lador matu apmulu, izlasīju visādus brīnumstāstus internetā, instrukcijā...nu tad nu arī nopirku pamēģināt un lielāku mē#lu neesmu redzējusi.. tā kā sapratu, kas vienam strādā, tas citam var tik labi nestrādāt. Man vēl ļoti patika kādi mani mati palika pēc matrix biolage hydrasource matu maskas, cik sapratu tad matrix vispār skaitās profesionālie produkti, ko lieto frizētavas, tā maska bija baigi forša.
Isseyy @ 21.03.2020 00:52Arī domāju izmēģināt to dream length par cik viņš tika slavēts. Mēģināju to masku ar cepurīti un neko briesmīgāku uz matiem nekad nebiju likusi- mati eļļaini un šausmīgi niezēja galva kad izmazgāju ārā, biju nelaimīga. Visi dream length produkti gāja musarā :D
To ka kondicionieri un matu maskas saknēs nevar likt/nav labi likt es zinu, tik stulba jau neesmu :D Nekad mūžā kondicionieri neesmu likusi saknēs jo mati ir gari uz smagnēji paši par sevi, vienam viens produkts var būt labs, otram nē :DKurzemniece @ 21.03.2020 01:03
Nuu, varbūt tāpēc, ka liki matu saknēs? Kondicionieri un maskas nav paredzētas likt saknēs, jo viņas pašas par sevi ir smagnējas, eļļainas, nav tik vieglas kā šampūns
blacke @ 20.03.2020 20:42Es esmu sapratusi, ka katram savs, kas vienam der, tas otram ne. Es lietoju placenta activ šampūnu, balzāmu un ik pa laikam arī kādu matu apmulu, esmu apmierināta ar rezultātu, skaisti mati. Šeit pat forumā nesen bija līdzīga diskusija un divas meitenes ieteica lador matu apmulu, izlasīju visādus brīnumstāstus internetā, instrukcijā...nu tad nu arī nopirku pamēģināt un lielāku mē#lu neesmu redzējusi.. tā kā sapratu, kas vienam strādā, tas citam var tik labi nestrādāt. Man vēl ļoti patika kādi mani mati palika pēc matrix biolage hydrasource matu maskas, cik sapratu tad matrix vispār skaitās profesionālie produkti, ko lieto frizētavas, tā maska bija baigi forša.
Isseyy @ 21.03.2020 11:41To ka kondicionieri un matu maskas saknēs nevar likt/nav labi likt es zinu, tik stulba jau neesmu :D Nekad mūžā kondicionieri neesmu likusi saknēs jo mati ir gari uz smagnēji paši par sevi, vienam viens produkts var būt labs, otram nē :D
Laasmina @ 23.03.2020 10:00Nu nezinu, nezinu gan meitenes, lietoju Biosilk un mani mati ir super labi kļuvuši, pat draudzenes pamanījušas atšķirību.
Vēl kolēģes ieteica: Iesmērēt matos koksriekstu eļļu, sapīt uz nakti bizi un no rīta izmazgāt- arī mati super labi :)