Bija man puisis ar lieko svaru, bet es nevaru pat nosaukt tās par attiecībām, jo viņš man bija kā plāksteris vecajām attiecībām. Nesen biju izšķīrusies no drauga un pēc pāris mēnešiem satuvinājos ar viņu, jo vienkārši bija skumji. Savukārt, es viņam ļoti patiku un pārliecināja mani kaut pamēģināt. Nenoliedzami, puisis džentelmenis, īsts jaukumiņš, arī simpātisks un man tas liekais svars netraucēja, tomēr bija viens bet, man vienkārši nebija tās dzirksteles, kā arī vēl skumu nedaudz pēc bijušā. Kopumā bijām "kopā" pāris mēnešus, sekss nebija ne briesmīgs, ne lielisks. Tomēr es sapratu, ka tas, pirmkārt, nav mans cilvēks, nav mans tips, tomēr vairāk simpatizē sportiskā tipa puiši, gari, diez gan slaidi. Vēlāk ar puisi izrunājos, beidzām kontaktu un kā ne no kurienes satiku savu tagadējo puisi, nu jau esam 4 gadus kopā, un protams puisis kā no maniem sapņiem? garš, slaids, sportisks.
Iesaku tev neņemt galvā ko saka citi, ja pati jūti kaut ko pret šo puisi, jo nav svarīgs citu viedoklis, ja pati esi laimīga. Dažreiz ar mājieniem nepietiek, jo pārsvarā vīrieši to nesaprot vai pārprot. Es tavā vietā vienkārši viņam pateiktu to skaidri, ka ir simpātijas. Vēlu veiksmi!