gecko @ 10.03.2020 13:20Protams. Tikai degradējies sabiedrības slānis nedomā līdzi savaj uzveedibai
MaijaGardi @ 10.03.2020 14:53Bieži vien esmu redzējusi, ka visu iekšējo darba klimatu maitā viens vai divi tādi, kuriem ir acīmredzamas rakstura problēmas, grūti saprast arī vadītāju, kas to pieļauj jo cieš vairāk kā iegūst uzturot tādus.
elii666 @ 10.03.2020 16:12Par kādu uzvedību ir runa? Ja uzvedība apdraud citu cilvēku drošību, dzīvību, veselību, protams, jādomā. Nevienam nav jācieš kāda konkrēta indivīda dēļ. Sabiedrībā dzīvojot, ir jārēķinās ar citiem cilvēkiem. Ja negribas to darīt, tad jādzīvo būdiņā meža vidū.
atkarīgs no darba specifikas un cik svarīgs ir komandas darbs. Iepriekšējā darba vietā priekšnieks pieņēma darbā tādus kas radīja sliktu klimatu. Sākās kadru mainība, tie kas strādāja vairāk kā divus gadus un vairāk vienkārši aizgāja mani ieskaitot. Beidzās ar to ka visu struktūrvienību nācās pārkārtot, visus atlaida. Vai firma bija ieguvēja? Nē, zaudēja labu komandu, ieguva zaudējumus, gan cilvēkresursus gan naudu. Mēģināja kaut ko glābt, cik zinu vēl joprojām nav atguvušies, bet līgumi par pakalpojumu sniegšanu jāpilda. Tā kā jā, par savu uzvedību ir jādomā. Tas beigu beigās atspēlējas ne tikai uz citiem, bet arī pašu cilvēku ar slikto uzvedību. Labus darbiniekus nav viegli atrast un vēl tādus kam ir vajadzīgās zināšanas, prasmes un tādus kam nav vienkārša darbība jāmāca mēnešiem. Bet tiem kas savstarpējās attiecības arī ģimenē ir nejauki, paliek vieni un beigās viņus atrod bieži vien vienus pēc nedēļas sadalīšanās stadijā pēc smakas.JanisMa @ 10.03.2020 15:13
laikam labi strādā, vai nav kas strādā vietā. Un vēl ir variants, kada devējam vajag sliktu iekšēko klimatu- iemesls varētu būt tas, ka pie laba klimata visi atslābinājušies un nevēlas pienācīgi strādāt... bet slikts klimats veicina stresu, un tas rada krīzi un tā paaugstina darbaspējas un produktivitāti vismaz īsā laikā... a kas ar jums vēlēk būs nav darba devēja problēma... varat kaut uz ielas sabrukt un nomirt, lai tik ne darba telpās... tat tā nebūs viņu problēma :D ... neaizdomājies par to
Sviire @ 10.03.2020 16:23atkarīgs no darba specifikas un cik svarīgs ir komandas darbs. Iepriekšējā darba vietā priekšnieks pieņēma darbā tādus kas radīja sliktu klimatu. Sākās kadru mainība, tie kas strādāja vairāk kā divus gadus un vairāk vienkārši aizgāja mani ieskaitot. Beidzās ar to ka visu struktūrvienību nācās pārkārtot, visus atlaida. Vai firma bija ieguvēja? Nē, zaudēja labu komandu, ieguva zaudējumus, gan cilvēkresursus gan naudu. Mēģināja kaut ko glābt, cik zinu vēl joprojām nav atguvušies, bet līgumi par pakalpojumu sniegšanu jāpilda. Tā kā jā, par savu uzvedību ir jādomā. Tas beigu beigās atspēlējas ne tikai uz citiem, bet arī pašu cilvēku ar slikto uzvedību. Labus darbiniekus nav viegli atrast un vēl tādus kam ir vajadzīgās zināšanas, prasmes un tādus kam nav vienkārša darbība jāmāca mēnešiem. Bet tiem kas savstarpējās attiecības arī ģimenē ir nejauki, paliek vieni un beigās viņus atrod bieži vien vienus pēc nedēļas sadalīšanās stadijā pēc smakas.
Sviire @ 10.03.2020 16:40Te nav runa par to ka kāds pēkšņi nomirst. Mana vaina, nepaskaidroju. Šādi cilvēki vieni paliek mūža nogalē un viņi tik slikti uzvedušies ka pat gimenes nav. Un nē, attiecīgie cilvēki sakarā ar darbu mani nav aizvainojuši. Pateicoties viņiem atradu labāku. Bet firmai gan bija slikti. Vai nu dzīvo sabiedrība pēc sabiedrības noteikumiem vai saņem pēc nopelniem. Maniaki arī nedzīvo pēc sabiedrības noteiktajām normām. Un rezultāts? Trakie maniakus dievina, pārējie nosoda, bet pats maniaks ja viņu atrod nokļūst vai nu būrī vai saņem pēdējo injekciju.
vai par ASV esi dzirdējis?JanisMa @ 10.03.2020 16:55
Kur ir atļāutas nāvessods? Tu kas, dzīvo 3. pasaules valstī? Kāpēc jāraksta tādas muļķības, Beikviks piemēram dzīvo labu dzīvi, tādu par kādu tu sapņo ceļoties ari no rīta. Un dara to visu uz citu strādājošo rēķina. Neraksti muļķības. Un lūdzu statistiku ar pierādījumiem nevis tavus tukšos spriedelējumus.
Sviire @ 10.03.2020 18:16vai par ASV esi dzirdējis?
Sviire @ 10.03.2020 18:55JanisMa Nav jābūt nemaz maniakam, ar antisociālu uzvedību var pārkāpt arī likumu. Kurš bija tas kas pavisam nesen nokļuva izolatorā un savā visatļautībā sprieda par ķīniešiem un vīrusu? Esi dzirdējis tādu gadījumu? Gribi stastistiku tad meklē pats, kas es tev centrālā statistikas pārvalde?
kaaa man pietrūkst lauki ? satraucossa uzvediibaJanisMa @ 10.03.2020 14:16
Kas ir novedis pie tik slimām un pašdestruktīvām domām? Kā tu zini ka degradējies sabiedrības slānis nedomā līdzi savai uzvedībai- Tu esi tas degradējušais slānis? :D