Rudens teksts @ 17.02.2020 00:35
Jūsu koncentrēšanās tikai uz dažām atsevišķām lietām liedz Jums tvert cilvēku attiecības un savstarpējo mijiedarbību kopumā, jo dzīvē nav nekā balta un melna, nav tikai 3 diagnozes, dzīvē krāsas ir daudz vairāk.
Es tak trenējos lai attīstītu konkrētas iemaņas. Vai tad jūs nezinājāt ka notiek iemaņu attīstība? Tas tāpat ka skolā.
Sākumā jūs trenejaties zīmēt apļus, pēc tam dažādus āķus un tikai pēc tam visu kopā - veselus burtus.
Tā pats arī šeit. Sākuma diagnozes forumā, pēc tam dzīvē, pēc tam mijiedarbība. Maziem soļiem, nevis visu uzreiz.
šis bija tas asums?
Vai tad tas ir asums?
Tas būtu asums ja es jūs apsaukātu.
Tomēr tie ir tie divi varianti, ar kuram es sastapos šī forumā.
Līdz ar to es jums tos arī piedāvāju. Ko jūs principa arī izdarījāt. Jo pēc būtības jūs mēģinājāt izdari aikido, kas jums neizdevās. Jo nemācējāt pareizi interpretēt manu rīcību. Jeb interpretejat irracionali, kas noved pie secinājuma, ka jums iespējams ir nedaudz (pavisam bišķiņ) ir paranoja. Jo ka jūs pati teicāt, dzīvē nav viss balts un melns arī diagnozes nav balts un mels ir smagāki gadījumi ir arī vieglāki gadījumi. Pagaidām es redzu ka jums ir pavisam viegla paranoja. Proti, arī viegls tāds narcisisms, jo tanī vieta lai pa taisno pie manis vērsties, jūs izvēlaties tādu nelielo manipulāciju, lai pievērstu manu uzmanību. Lai es pirmais izdaru to pirmo soli.
Jūs tak varējāt vienkārši uzrakstīt neatsaucoties uz mani, jo atsaukties uz angļu valodas avotiem nav mans izgudrojums, es arī to neesmu patentējis. Principa, tam nav nekāda sakara ar mani.
Apmēram tā.