vienkarsinav @ 04.02.2020 14:57Paldies meitenes par atbalstu.
Viņi man toreiz par sandelēm pateica, ka esot nopirktas jaunas un gribot, lai ienēsā.
lote_te @ 04.02.2020 19:26blacke, vispār jau esmu mamma diviem bērniem. Un apavus kājās nevilku. Sevišķi jau 7 no rīta, lai bērni auļo ar dubultu troksni, kas kaitinātu pat mani. Nu nav visa diena jāpavada apavos. Ok, pusotrgadniekam varbūt, nestrīdos, bet trīsgadniekam?! Trīsgadnieks jau pats par sevi jož ar lielāku spēku kā pusotrgadnieks, kur nu vēl ar apaviem kājās.
Kadam nolukam mekle? Es mostos no katra trokshnja. Pat no lietus skanjas un putnu chivinashanas. Ilgi mekleju savejos ausu aizbaznjus. Tika izmegjinati laikam visi veidi. Un to ir Ljoti daudz! Atradu istos un tagad mostos tikai un vienigi no modinataja skanjas. Varetu nosutit bildi,bet nezinu ka ieladet.Nikola. @ 05.02.2020 21:07Ziemeljmeita
Kas tie par ausu aizbāžņiem, ko lietoji? Man citam nolūkam vajag, bet nezinu kur un kādus meklēt.
Mekle aptieka un saki kadiem nolukiem,bet diez vai spes ieteikt istos. Uz maniem rakstits Protections auditives en mousse.Nikola. @ 05.02.2020 21:07Ziemeljmeita
Kas tie par ausu aizbāžņiem, ko lietoji? Man citam nolūkam vajag, bet nezinu kur un kādus meklēt.
Niknais @ 06.02.2020 12:31Nav runa par berniem, bet es esmu izbesijis savus kaiminus, klausos muziku lidz 0:00 parasti, piektdienas, sestdienas tusi, vai spelu vakari, nu datoru, savacamies visi kopa spelejam league of legends, skali runajam, smejamies.
un sodīt mūs pargalvjus vairs nevar vairākus gadus, policija tik brauc, paludz klusak un aizbrauc, thats all.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/par-troksnosanu-skalus-kaiminus-riga-vairs-nesoda-bet-var-sakt-lietu-par-huliganismu.a331255/
Vienmer esmu uzskatijis ja gribi mieru, tad ej dzivo privatmaja nevis daudzdzivoklos.
Pagaiso menesi tiesi augsejie kaimini izvacas, no dzivokla :)
miss99 @ 06.02.2020 12:34
Kāpēc tiem,kas grib mieru, jāiet dzīvot uz privātmājām,bet tādi kā tu,kas nerespektē apkārt esošos cilvēkus, var turpināt parazitēt?
Pagaiso menesi tiesi augsejie kaimini izvacas, no dzivokla
Niknais @ 06.02.2020 12:38
Tapec ka tada dzive, nepatik tad lec no tilta :D:D
Tada gadijuma ieteikshu Meness aptieka pirktos HANSAPLAST Protections auditives en mousse. Apalja plastmasas traucinja 6 gb cappuccino krasa. Traucinja aizmugure ir lietoshanas pamaciba. Shie ir vislabakie!Nikola. @ 06.02.2020 18:11Ausu aizbāžņus man vajag, jo nereāli krīt uz nerviem skaņa, kad citi telefonā/austiņās klausās mūziku, skatās filmas. Ir situācijas, kad jābūt vienā vidē ar šādiem cilvēkiem un man vajag, lai to nedzirdu.