Troksnis no augšējiem kaimiņiem

Reitings 666
Reģ: 09.01.2015
Sveikas!
Vēlos dzirdēt jūsu domas.
Virs mums dzīvo jaunā ģimene, kurā aug 2 bērni (~3 un 1,5 gadus veci). Pēdējā laikā brīvdienās ir neizturami atrasties mājās, jo augšā bērni skrien tā, ka mums viss rīb. Un šī skraidīšana sākas jau no rīta 7iem. Izgulēties nav iespējams.
Biju vienreiz uzgājusi parunāties, palūgt varbūt varētu klusāk, izrādījās, ka bērni ar zandelēm pa māju skrien.
Esmu saprotoša, saprotu, ka bērni nevar visi dienu sēdēt mierīgi, bet nu rīta stundas tomēr vēlos mierīgi pavadīt.
Varbūt kādai ir bijusi šāda situācija?
Negribu kašķēties ar kaimiņiem, bet negribu arī paciest :)
03.02.2020 14:48 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
vienkarsinav @ 04.02.2020 14:57
Paldies meitenes par atbalstu.
Viņi man toreiz par sandelēm pateica, ka esot nopirktas jaunas un gribot, lai ienēsā.

Galvenais nebrūc virsū uzreiz, ej droši mierīgi aprunājies, pastāsti, piedāvā, lai nonāk kāds paklausīties. Tās mūzikas un atriebības ir debīli ieteikumi, tu nezini kas tur notiek, kāda ir situācija, vecāki, bērni, tfu tfu, bet moš mammai ir vēzis un nevar izskriet pakaļ bērnam? Nu mēs nezinam nekad visu situāciju, ir jāiet mierīgi jārunājas, ja tev smejas sejā vai brauc virsū - tad vari domāt par atriebībām un dauzišanu pa grieztiem.
04.02.2020 14:59 |

Reitings 277
Reģ: 28.06.2013
Var jau uztaisīt par spīti ballīti, bet, manuprāt, ģimene ar bērniem domu nesapratīs, bet par ballīti būs viedoklis pieciem citiem kaimiņiem, kuri ir apkārt :D
Man arī mājās tagad mazajam rāpošanas stadija - nu skrien viņš uz ceļiem pa visu dzīvokli, citreiz arī 6:00 no rīta, bet nu speciāli neļauju daudzīt ar mantām pa laminātu vai radiatoru, bet nu ir skaņas, no kurām nepasargāsi.
04.02.2020 16:26 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Nav iespējams izveidot skaņas izolāciju? Neesmu lietpratēja celtniecības jomā,bet risinājumam būtu jābūt.
Pārmest kaimiņiem vai spītēt tiem, būtu tāpat kā pīpināt pie gājēju pārejas sirmgalvim,jo tas kustas pārāk lēnu... vai palūgt cilvēkam ratiņkrēslā piecelties!
Ir lietas, kuras cilvēciski nedara. Man sirdsapziņa neatļautu
04.02.2020 16:32 |

Reitings 2062
Reģ: 26.06.2019
blacke, vispār jau esmu mamma diviem bērniem. Un apavus kājās nevilku. Sevišķi jau 7 no rīta, lai bērni auļo ar dubultu troksni, kas kaitinātu pat mani. Nu nav visa diena jāpavada apavos. Ok, pusotrgadniekam varbūt, nestrīdos, bet trīsgadniekam?! Trīsgadnieks jau pats par sevi jož ar lielāku spēku kā pusotrgadnieks, kur nu vēl ar apaviem kājās.
04.02.2020 19:26 |

Patīk
Reitings 3319
lote_te @ 04.02.2020 19:26
blacke, vispār jau esmu mamma diviem bērniem. Un apavus kājās nevilku. Sevišķi jau 7 no rīta, lai bērni auļo ar dubultu troksni, kas kaitinātu pat mani. Nu nav visa diena jāpavada apavos. Ok, pusotrgadniekam varbūt, nestrīdos, bet trīsgadniekam?! Trīsgadnieks jau pats par sevi jož ar lielāku spēku kā pusotrgadnieks, kur nu vēl ar apaviem kājās.

Nu tu nebiji no tām, kas te mega atriebības ieteica vai vēl nez ko, tāpat arī par apaviņiem rakstīju, ka tas pamatā attiecās uz tiem, kas tikko iemācījušies staigāt, trīsgadnieks te ir cita tēma, ar to ļoti daudz ko var sarunāt, pastāstīt.
04.02.2020 19:29 |

Reitings 113
Reģ: 12.12.2019
Ieprieksheja dzivokli man bija tas pats. Sajuta bija,ka dzivoju zem zirgu stallja. Manu miegu gan tas netrauceja,jo jau gadiem ilgi gulju ar ausu aizbaznjiem delj ljoti trausla miega. Bet tikko aizbaznji iznjemti no ausim,ta tie nenormalie lecieni tieshi virs galvas. Vinja bernistaba bija tieshi virs manas guljamistabas. Bet pamostoties devos uz viesistabu un tad jau trokshnji bija dzirdami minimali. Puikam gadi 4/5 bija. Visdrizak vinsh lekaja no gultas uz gridas. Ta nebija vienkarshi skraidishana pa dzivokli. Un vienmer agri no rita brivdienas. Visdrizak vecaki velejas izguleties un Negribeja agrajas rita stundas njemties ar siko. Tadelj vinsh sava istaba vienatne megjinaja Kaut ka sevi izklaidet. Sudzeties negaju,jo ar ausu aizbaznjiem nedzirdeju. Un vel jo vairak vecaki ljoti divaini. Vinji pat sava starpa vispar nesarunajas. Kur nu vel ar bernu... Shobrid dzivoju ideala maja,kur parsvara ir vientulji pensionari. Neviens netrokshnjo,nesmekje un kapnju telpa vienmer tira. Pat pukjipodi mums katra stava uz palodzem. Autorei ieteiktu sakuma tomer megjinat izrunaties. Ka alternativa brivdienas gulet ar ausu aizbaznjiem.
04.02.2020 22:26 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Ziemeljmeita
Kas tie par ausu aizbāžņiem, ko lietoji? Man citam nolūkam vajag, bet nezinu kur un kādus meklēt.
05.02.2020 21:07 |

Reitings 113
Nikola. @ 05.02.2020 21:07
Ziemeljmeita
Kas tie par ausu aizbāžņiem, ko lietoji? Man citam nolūkam vajag, bet nezinu kur un kādus meklēt.
Kadam nolukam mekle? Es mostos no katra trokshnja. Pat no lietus skanjas un putnu chivinashanas. Ilgi mekleju savejos ausu aizbaznjus. Tika izmegjinati laikam visi veidi. Un to ir Ljoti daudz! Atradu istos un tagad mostos tikai un vienigi no modinataja skanjas. Varetu nosutit bildi,bet nezinu ka ieladet.
05.02.2020 22:46 |

Reitings 113
Nikola. @ 05.02.2020 21:07
Ziemeljmeita
Mekle aptieka un saki kadiem nolukiem,bet diez vai spes ieteikt istos. Uz maniem rakstits Protections auditives en mousse.
05.02.2020 22:48 |

Reitings 31
Reģ: 12.06.2016
Nav runa par berniem, bet es esmu izbesijis savus kaiminus, klausos muziku lidz 0:00 parasti, piektdienas, sestdienas tusi, vai spelu vakari, nu datoru, savacamies visi kopa spelejam league of legends, skali runajam, smejamies.
un sodīt mūs pargalvjus vairs nevar vairākus gadus, policija tik brauc, paludz klusak un aizbrauc, thats all.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/par-troksnosanu-skalus-kaiminus-riga-vairs-nesoda-bet-var-sakt-lietu-par-huliganismu.a331255/
Vienmer esmu uzskatijis ja gribi mieru, tad ej dzivo privatmaja nevis daudzdzivoklos.
Pagaiso menesi tiesi augsejie kaimini izvacas, no dzivokla :)
06.02.2020 12:31 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Niknais @ 06.02.2020 12:31
Nav runa par berniem, bet es esmu izbesijis savus kaiminus, klausos muziku lidz 0:00 parasti, piektdienas, sestdienas tusi, vai spelu vakari, nu datoru, savacamies visi kopa spelejam league of legends, skali runajam, smejamies.
un sodīt mūs pargalvjus vairs nevar vairākus gadus, policija tik brauc, paludz klusak un aizbrauc, thats all.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/par-troksnosanu-skalus-kaiminus-riga-vairs-nesoda-bet-var-sakt-lietu-par-huliganismu.a331255/
Vienmer esmu uzskatijis ja gribi mieru, tad ej dzivo privatmaja nevis daudzdzivoklos.
Pagaiso menesi tiesi augsejie kaimini izvacas, no dzivokla :)

Kāpēc tiem,kas grib mieru, jāiet dzīvot uz privātmājām,bet tādi kā tu,kas nerespektē apkārt esošos cilvēkus, var turpināt parazitēt?
06.02.2020 12:34 |

Reitings 31
Reģ: 12.06.2016
miss99 @ 06.02.2020 12:34

Kāpēc tiem,kas grib mieru, jāiet dzīvot uz privātmājām,bet tādi kā tu,kas nerespektē apkārt esošos cilvēkus, var turpināt parazitēt?

Tapec ka tada dzive, nepatik tad lec no tilta :D:D
06.02.2020 12:38 |

Reitings 232
Reģ: 21.10.2015
^ Ak Dievs, nedod tādu draņķi kaimiņos.
06.02.2020 13:18 |

Patīk
Reitings 3319
Dzīvoju Pierīgā, apkārt fancy privātmāju rajoni, bet tāpat cilvēki atrod par ko īdēt, pat tie, kas dziļāk mežā dzīvo, tāpat te atrod skaņas,kas it kā traucē, kaimiņu zāles pļaušanu, bērnu skaņas vasarā pagalmā, tāpat cilvēki ir neapmierināti ar kaut ko. Tā kā sūtīt uz privātmāju vai mežu dzīvot tos, kam viss traucē - nebūs risinājums, tāpat atradīs kas traucēs. :D
06.02.2020 13:31 |

Reitings 292
Reģ: 26.01.2020
Pagaiso menesi tiesi augsejie kaimini izvacas, no dzivokla 

Ceru vietā uz trīsbērnu ģimeni tev tur :D :D
06.02.2020 13:32 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Niknais @ 06.02.2020 12:38

Tapec ka tada dzive, nepatik tad lec no tilta :D:D

Nekas,kad vecumdienās pirdīsi viens pats savā dīvānā un virs tevis ievāksies ģimene ar trīs bērniem,tad varēsi pats sūtīt visus mežā dzīvot.
06.02.2020 13:36 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Ausu aizbāžņus man vajag, jo nereāli krīt uz nerviem skaņa, kad citi telefonā/austiņās klausās mūziku, skatās filmas. Ir situācijas, kad jābūt vienā vidē ar šādiem cilvēkiem un man vajag, lai to nedzirdu.
06.02.2020 18:11 |

Reitings 113
Nikola. @ 06.02.2020 18:11
Ausu aizbāžņus man vajag, jo nereāli krīt uz nerviem skaņa, kad citi telefonā/austiņās klausās mūziku, skatās filmas. Ir situācijas, kad jābūt vienā vidē ar šādiem cilvēkiem un man vajag, lai to nedzirdu.
Tada gadijuma ieteikshu Meness aptieka pirktos HANSAPLAST Protections auditives en mousse. Apalja plastmasas traucinja 6 gb cappuccino krasa. Traucinja aizmugure ir lietoshanas pamaciba. Shie ir vislabakie!
06.02.2020 22:30 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Ai jēziņ... kā es saprotu gan tos, kam bērni, gan tos, kas zem tiem bērniem dzīvo..
Es pat teiktu, ka, piemēram, manā gadījumā bērns 7:00 no rīta nebūtu tas trakākais gadījums. Manā variantā virs manis dzīvo cilvēki, kuru uzvedību es nemāku pat definēt. Ir tikai pāris izteiktas darbības, kas brīžiem būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumīgi..
Katru vakaru 22:30 bērns izkrīt no kaut kurienes.. ceru, ka nākotnē neviens neteiks, ka “šis laikam bērnībā bieži kritis no gultiņas” un burtiski kā ķengurs lec pa māju un klauvē pie sienām kā dzenis. ? bērna tēvs ļoti bieži smēķē uz balkona, kas vēl nebūtu nekas, ja viņš vēl skaļi nemēģinātu izklepot no paribes pēdējās plaušu atliekas tā,ka, ja kāds kaimiņš tobrīd ēstu, tad visticamāk skraidītu pa māju vemdams...
Vienu reizi mēs savā starpā satikāmies katrs uz sava balkona un atkārtojās situācija ar klepošanu, kas rezultējās ar spļāvienu tieši uz manas mašīnas, kas stāvēja zem loga.
Tad gan viņš dabūja dzirdēt par savām radniecīgajām saitēm ar kamieļiem un, ka tūlīt es ātri iemācīšos spļaut viņam taisni ģīmī.
Vēl 3 naktī tiek rīkotas ballītes.. nezinu kā tam bērnam tur iet, bet tas, ka viņi mētā taburetes pa zemi, tas domājams gan man, gan tam sīcim traucē..
07.02.2020 02:52 |

Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Njaaaa, man līdzīgi.. Domāju kā runāt ar kaiminiem, jo mana gad. Ir verts runāt tāpēc k augšējie kaimiņi vnk staigā ar augstpapedenem pa māju... Es no 22 jaubgribu gulēt, jo strādāju agri un man ir riktīgs galvas darbs... Bet šī līdz 1.30 dzied latvju ziņģes un ar augstapedenem skraida... Es kā pa durvīm iekšā tā zeķēs protams, zinu, ka zem mania arī kāds nebūtu laimīgs savādāk..... Vecās mājas....... Nafig bojāt šitā kaimiņu nervus... Vilnas zeķes ir labakais risinajums jebkurām kājām pat stipri sitot nu neskanēs tā....
Tagad domāju ka smukak uzraksit vestuli kaiminienei kopā ar šokolādi vai.. Par lugumu pēc 22 netaisīt papēžu ballīti pa maniem griestiem⚡
24.02.2020 02:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!