sniegpulksteniite @ 03.02.2020 16:18Tā ir nekaunīga tik agri ļaut vaļu bērniem. Vecāki,ja grib var mēģināt bērniem aizrādīt, ieskaidrot ,ka tik agri nevajadzētu radīt trokšņus nevis 7 no rīta, lai skaidra.
Pamēģini aizrādit viengadniekam. Vēlu veiksmi
Kiskismau @ 03.02.2020 16:40
Nevis aizrādi, bet novērs uzmanību no tās skriešanas. Zīmēšana, interesantas rotāļas utt. Ne jau bērna vienīgā izklaide ir skriet no viena dzivokļa gala līdz otram.
elii666 @ 03.02.2020 16:55Tas ir viens no iemesliem, kāpēc dzīvoju visaugstākajā stāvā, neviens virs galvas netrobelējas. Kad kaimiņiem piedzima sīkais, tad bieži bija bļaušana. Bet neko neteicu, jo ko tu zīdainim padarīsi. Bija laiks, kad apakšējiem kaimiņiem visu laiku gaudoja suns, nepārtraukti. Tad bija doma zvanīt policijai vai kkādai dzīvnieku aizsardzības biedrībai, lai noskaidro, kas tur notiek.
Neko daudz nevar ieteikt, vai nu paciet vai domā par dzīvesvietas maiņu. Daudzdzīvokļu mājās tā diemžēl ir, ka jārēķinās ar visādiem trokšņiem.
Ibmetīns @ 03.02.2020 19:01Sauciet mani par briesmoni, bet es sāktu vakaros (likuma robežās) ap gulētiešanas laiku normālu ballīti iegriezt savā dzīvoklī :)
Sauciet mani par briesmoni, bet es sāktu vakaros (likuma robežās) ap gulētiešanas laiku normālu ballīti iegriezt savā dzīvoklī
Nopērciet privātmāju un nebūs nekādu problēmu