Es tik ļoti saprotu, jo pati arī esmu laimīga tagadējās attiecībās, bet nu vienreiz kad satiku savu pirmo un vienīgo ex vienā pasākumā, tad sajūtas nu bija tādas kā bija. Zinu ka tajās sttiecībās biju nepieaugusi, pārāk bērnišķīga un neparādiju cik tomēr lieliska varu būt un man mazliet žēl???BekiLu @ 01.02.2020 14:04Man pašai arī ir tā , ka pirmās attiecības beidzas tā pat īsti negribot , mūs izšķīra apstākļi , nevis vēlme šķirties. Tādēļ šad tad vēl par viņu iedomājoties tāda sāpīga sajūta , ja no tomēr toreiz būtu rīkojušies citādāk ... Manā gadījumā pat nezinu kā būtu , ja viņu satiktu , jo man tiešām liekas , ka mana pirmā mīlestība nemirst ... taču no otras puses šobrīd esmu attiecībās ar cilvēku , kuru ļoti mīlu , un jūtos laimīga .
lady1 @ 02.02.2020 14:08Es tik ļoti saprotu, jo pati arī esmu laimīga tagadējās attiecībās, bet nu vienreiz kad satiku savu pirmo un vienīgo ex vienā pasākumā, tad sajūtas nu bija tādas kā bija. Zinu ka tajās sttiecībās biju nepieaugusi, pārāk bērnišķīga un neparādiju cik tomēr lieliska varu būt un man mazliet žēl???
Quickyy @ 02.02.2020 15:05Man laikam tieši pretēji ... pirmajās attiecībās bijam kopā 3 gadus. Pec tam apstākļi mūs šķīra uz 3 gadiem bet laikam pateicoties kopīgiem labiem draugiem un tam ka nākam no vienas pilsētas, atkal esam kopā un nu jau laimīgi 5 gadi kopā..
Dahlia @ 02.02.2020 23:14Jā, manā gadījumā domas un atmiņas par pirmo mīlestību liek sirdij pukstēt straujāk. Tas bija viens no manas dzīves labākajiem posmiem, kad visa pasaule bija pie kājām, kad neeksistēja pieaugušo dzīves pienākumi, rūpes un raizes, kad dzīve bija kā viena gara, bezrūpīga vasara. Lai gan ir pagājuši teju 10 gadi kā izbeidzām mūsu attiecības, šo gadu laikā esam vairākkārt tikušies, apsveicam viens otru dzimšanas dienās. Tā ir daļa manis, daļa manas dzīves, tas ir cilvēks, kurš man reiz bijis ļoti svarīgs un kuru netaisos aizmirst vai izslēgt no savas dzīves, taču tai pat laikā respektēju viņu, viņa privāto dzīvi, tāpat kā viņš respektē manu. Esmu sapratusi, ka tādu mīlestību, kādu jutu pret konkrēto cilvēku, esmu izjutusi tikai vienreiz dzīvē. Tagad šī mīlestība ir mainījusies, transformējusies. Es mīlu atmiņas par mums, mīlu šo cilvēku kā cilvēku, kurš man ir daudz devis, mainījis mani, kurš ir audzis kopā ar mani, ar kuru esmu kopā tik daudz ko piedzīvojusi, taču vairs nemīlu viņu tā, kā toreiz, kad vēl bijām tikai pusaudži. Esam izauguši. Abi. Taču, lai arī neesam kopā fiziski un attāluma ziņā mūs jau gadiem ilgi šķir tūkstošiem kilometru, man ir prieks, ka saikne nav zudusi. Līdz šim vēl neesmu sastapusi nevienu citu cilvēku pret kuru justu ko tādu, līdz ar to, jā, sliecos piekrist, ka ir gadījumi, kad pirmā mīlestība patiešām nemirst.