Susanne @ 04.01.2020 17:24Ko bērns tādu dara?
elii666 @ 04.01.2020 17:40Par kāda veida pieņemšanu ir runa? Bērns dzīvo kopā ar jums?
Ir tikai normāli, ja neizjūti mīlestību un pieķeršanos pret svešu bērnu. Tāpat nav tavs pienākums par viņu rūpēties. Vienkārši cilvēcīgi pret bērnu izturies un viss. Tev nav jāucinās, jāspēlējas, jāpavada laiks ar bērnu, ja to negribi. Tas jādara bērna tēvam un mātei.
elii666 @ 04.01.2020 17:40Par kāda veida pieņemšanu ir runa? Bērns dzīvo kopā ar jums?
Ir tikai normāli, ja neizjūti mīlestību un pieķeršanos pret svešu bērnu. Tāpat nav tavs pienākums par viņu rūpēties. Vienkārši cilvēcīgi pret bērnu izturies un viss. Tev nav jāucinās, jāspēlējas, jāpavada laiks ar bērnu, ja to negribi. Tas jādara bērna tēvam un mātei.
Kiskismau @ 04.01.2020 17:45elii666 pareizi saka.
Ja nevari tad nespied sevi. Izturies normāli un viss. Galvenais neesi ļaunā pamāte.
Kiskismau @ 04.01.2020 18:18Varbūt pamēģini aiziet pie psihologa. Jo šeit nebūs tāda ieteikuma, kas šo atrisinās.
Tev ir jātiek galā ar savam jūtām un iekšējo pasauli, un ieteikums "vienkārši nedomā" būs nekam nederīgs. Tev sevī ir jaatrod kāpēc tā jūties un kā to risināt.
Susanne @ 04.01.2020 18:20Nu tad nevajadzēja izvēlēties vīrieti ar bērnu, pati vainīga.
Ja jau tik ļoti mīlētu savu vīrieti, tad arī pieņemtu bērnu un tā nebūtu nekāda problēma.
Saprastu, ja bērns speciāli jauktos Jūsu starpā, tad tā ir cita lieta, bet, ja viņš neko nedara tādu un ir jauks, tad žēl tā vīrieša, kuram ir tāda draudzene.
Izskatās, ka pati esi viens liels bērns, ja esi greizsirdīga uz bērnu..
Foxes @ 05.01.2020 19:57Arī es ļoti labi saprotu autori! Nav jēgas no malas bakstīt vai nosodīt, ja nav bijusi šāda pieredze. NEVIENA sieviete no malas nesapratīs tās divējādās sajūtas, kamēr vien nenonāks šādā situācijā.
Man arī ir vīrietis ar bērnu. Gada laikā esmu izgājusi cauri trakam emociju kokteilim, tostarp vairākas reizes par šo sastrīdējusies. Galu galā esmu sapratusi vienu - bērns nekur nepazudīs, un tas vienmēr būs pirmā prioritāte. Vienīgais elements, kas kaut kur var pazust, esmu es pati. Sievietei, kura neprātīgi mīl savu vīrieti, pieņemt ko tādu ir ārkārtīgi sāpīgi.
Jā - man vienmēr būs par maz uzmanības, jā - bērna iegribas vienmēr būs par kripatiņu svarīgākas. Sajušanās liekai, greizsirdība, pat izmisums - visas šīs izjūtas, ko autore apraksta, man nav svešas. Bet beigu beigās tā tiešām ir mūsu pašu izvēle - palikt, sakost zobus un pieņemt situāciju, strādājot ar sevi, vai doties prom. Jo no tēva vai bērna puses nekas nemainīsies. Tieši tik vienkārši.
ShabbyEve @ 06.01.2020 04:59Pilnīgākā greizsirdība uz bērnu. Nekas cits. Logiski, ka vīrietim bērns būs svarīgāks nekā draudzene.... es pati tam gāju cauri. Un ar laiku vīrietim apniks, ka pieaugusī sieviete konkurē ar viņa bērnu un šķirsies.
Paklausies ko runā pieaugušas sievietes - viņas savus pabērnus sauc par saviem bērniem.
Tām kurām problēmas, ka bērni aiz sevis nenovāc traukus utt., nu bet nevar pateikt “lūdzu savāc?”. Elementāra komunikācija.