kā nagi var stāvēt un neataug jaunai sievietei veselu mēnesi. Saprotu, ka 60 gados nagi neaug... bet jaunai sievietei?sla @ 20.12.2019 15:15Cik daudz jūs samaksājat par savu manikīru?
Es reizi mēnesī, gēla nagu profilakse 25€
hany_sany @ 20.12.2019 20:15kā nagi var stāvēt un neataug jaunai sievietei veselu mēnesi. Saprotu, ka 60 gados nagi neaug... bet jaunai sievietei?
man nagi jau pēc 2 nedēļām ir tā atauguši, ka nevaru ar tādiem apkārt staigāt. Lai man nebūtu vairak nekā tikai nedaudz atauguši nadziņi... man manikīrs jataisa 3 x mēnesī... tāpēc kad darbā par velti varēja likt gelišu - taisīju nagus .... par savu naudu neesmu ar mieru taisīt nagus un tapēc tos tikai apvīlējumiss99 @ 20.12.2019 21:06
nagi aug :D tikai ataugusī daļa neuztrauc tik ļoti,lai ietu biežāk kā reizi mēnesī
hany_sany @ 20.12.2019 21:13man nagi jau pēc 2 nedēļām ir tā atauguši, ka nevaru ar tādiem apkārt staigāt. Lai man nebūtu vairak nekā tikai nedaudz atauguši nadziņi... man manikīrs jataisa 3 x mēnesī... tāpēc kad darbā par velti varēja likt gelišu - taisīju nagus .... par savu naudu neesmu ar mieru taisīt nagus un tapēc tos tikai apvīlēju
kā nagi var stāvēt un neataug jaunai sievietei veselu mēnesi. Saprotu, ka 60 gados nagi neaug... bet jaunai sievietei?