Ak, cik daudz problēmu var būt vienam cilvēkam... Piekrītu viedoklim, ka vai nu trollis vai cilvēks ar garīga rakstura traucējumiem. Cita izskaidrojuma man nav.
Ja par tēmu, tad man reiz bija čalis, kurš pēc vairāku mēnešu kopābūšanas sāka izrunāties, ka "man patiktu, ja tev būtu gari, taisni un brūni mati" (man bija īsi, lokaini un violeti), "man patiktu, ja tu staigātu tikai augstpapēžu kurpēs" (es staigāju kedās un nekad neesmu bijusi papēžu valkātāja) un tādā garā. Nu, arvienvārdsakot, drīz vien man čaļa vairs nebija. Pasūtīju tālēs zilajās, lai dodas meklēt savu ideālo princesi ar brūniem matiem un augstpapēdenēm kājās. Man reāli riebjas, ja cilvēki viens otrā iemīlas, pieņem otru tādu, kāds viņš ir, bet pēc tam sāk diktēt savus noteikumus. Man patīk staigāt kedās un saplēstos džinsos, es nevelku augstpapēžu kurpes un nestaigāju svārkos, man patīk melni krāsotas acis un melni nokrāsoti nagi, patīk ekstrēmas matu krāsas un apģērbs, tāpēc, ja cilvēks iemīlas manī tādā, kāda esmu, lai nedomā, ka es jebkad kāda dēļ mainīšu savu izskatu, stilu un būtību. Vienīgā lieta par ko es vēlētos saņemt aizrādījumu, būtu tad, ja es pēkšņi pārstātu mazgāties, sāktu smirdēt vai uzņemtu pamatīgu lieko svaru. Visādi citādi, ja cilvēks ir iemīlējis mani tādu, kāda izskatos, tad tikai es pati izlemšu kādus apavus valkāt vai kādā krāsā matus krāsot.