Varbūt neesi skaistos un harizmātisko sarakstā ( tas gandrīz vai skavrīgāks par izskatu). Bet jautājums jau nav par merkantilismu no dāmu puses.. par to ir pietiekami gausšanos dzirdēts, bet par to, ka es patstāvīgi sakskaros nu ar nenormālu merkantilismu no vīriešu puses... un kāpēc viņi tādi ir.Putns. @ 14.11.2019 23:16Sievietes pievelk vīrieši, kas dominē ar naudu vai labām komunikācijas spējām, izskatu. Vīrietim, lai piesaistītu sievieti jābūt kā pāvam.
Dzīvojot LV ir visai svarīgi būtu nodrošinātam no abām pusēm, jo valsts tikai ņem, nevis atbalsta jaunos vecākus u.c.
Es atminos, ka pirmo draudzeni es ieguvu negaidīti, jo viņa būdama simpātiskākā meitene klasē sāka pati pievērst man uzmanību. Taču tas notika tādēļ, ka es biju visai lecīgs un daudz ākstījos, man bija sava brandža un autoritāte.
Sievietēm neinteresē vīrieši, kas strādā un attīstās, bet gan viss gatavs, bagāts, skaists un saklāts.
Un laulības ir juridisks trīspusējs līgums, kuru arī noslēdz balstoties uz materiāliem labumiem un nodrošinājumu bērniem, vecumdienām utt.
Sievietes, kad ir jaunākas tās pievēršs mazak uzmanību materiālām lietām, jo, jāsaka atklāti, viņas ir visai vieglpratīgas.
Šobrīd iepazīstoties ar meitenēm viens no pirmajiem jautājumiem vienmēr ir nodarbošanās. Tad kurā rajonā es dzīvoju. Jāsaka, ka visi tie jautājumi ir ļoti tuvi materiālām domām.
un viņa jau nu līdz 7 mēnešiem pie kasas strādāt nevarētu ... bet kāpēc Tev ir tas tik svarīgi?.Putns. @ 14.11.2019 23:26Ja man būtu jāizvēlas starp ofisa menedžeri un veikala pārdevēju, tad drīzāk ņemtu to vienkāršāko. Pieauguši vīrieši vairāk pievērš uzmanību izskatam, jaunībai, enerģijai un sievišķībai. Vai ir, vai nav jau bērni.
Materiālās vērtības paliek svarīgas, ja domā par precēšanos un bērniem. Tādai viekalniecei varētu būt grūti aiziet dekrētā un saņemt pietiekošu naudu bērna audzināšanai.
Tā ir augstākā pilotāža, jo tā reti kad notiek.Palmiņa @ 14.11.2019 23:40Materiālais ir svarīgs gan no vīrieša, gan sievietes puses. Ja iet runa, par večiem, kas prec bagātas sievas, un tad dzīvo uz viņas rēķinu tas ir kas cits un vispār kaut kāds afērisms.
bet notiek jau? redz, ku autore arī varētu iekrist, ja melotu par savu statusu un vecis viņu kaut vai rīt precētuMGTOW101 @ 14.11.2019 23:41Tā ir augstākā pilotāža, jo tā reti kad notiek.
Varbūt neesi skaistos un harizmātisko sarakstā
Bet jautājums jau nav par merkantilismu no dāmu puses.. par to ir pietiekami gausšanos dzirdēts, bet par to, ka es patstāvīgi sakskaros nu ar nenormālu merkantilismu no vīriešu puses... un kāpēc viņi tādi ir
Visām sievietēm interesē nauda.
... nu no kurienes tik liels materiālisms vīriešos?
Vai arī Jūs saskaraties ar ļoti daudziem vīriešiem kas ir ļoti materiālistiski?
Kas par iemeslu ir šim materiālismam?
Kāpēc vīrieši LV ir materiālistiskāki par sievietēm?
Un kāpēc visu laiku tiekam bombardētas un kritizētas par materiālismu, lai gan patiesībā sievietes nav tās lielākās gold diggeres? Jūsu viedoklis....