un kas rada šīs domas? Tu nevari to atļauties/ vēlētos būt šīs sievietes vietā?Snowwhite @ 12.11.2019 00:11Man personigi ir tikai negativas domas pret tam sievietem kas sež uz kakla bagatam vecim vai virietim un izmanto viņus lai pirktu luxury un ceļotu pa pasauli.
vēlētos būt šīs sievietes vietā?
Kāpēc ir iveidojusies situācija, ka uzskati, ka Tev ir vērtība tikai tad kad no tevis ir kāda jēga, var būt kādu labumu? Kādi bija apstākļi Tavā ģimenē, ja tavu vērtību nosaka, tas kādu labumu no tevis var gūt? Kāpēc Tu vispār pieņem šādu attieksmi pret sevi?Snowwhite @ 12.11.2019 00:31Nezinu, laikam no bernibas sapratu ka ģimene abiem ir jastrada gan sievietei, gan virietim ir jacenšas kaut ka piepildit savu dzivi ar kaut ko nodarboties nevis sedet uz citu reķina but neatkarigai, jo citadi pametis tevi un pati neko nevaresi izdarit, jadoma ir par sevi, lai kada jega butu no tevis.
Un kurš pie Jums ģimenē visus mājasdarbus veic? Kurš iepērkas, kurš gatavos, kurš bērnus pieskata, visu viņiem sagatavo? Ļoti interesē arī tas cik stundas dienā jums ir brīvas, lai darītu lietas, kas Jūs interesē un patīk?elii666 @ 12.11.2019 13:10Man šķiet, ka katram cilvēkam būtu jābūt kaut kam savam. Vai nu tie būtu naudas iekrājumi, nekustamais īpašums vai kas cits, bet tikai tavs. Lai nav tā, ka ja tā lielā mīlas laiva nogrimst, dāma paliek plika kā žurka bez santīma kabatā.
Es nespētu dzīvot nestrādājot. Man ļoti svarīga ir apziņa, ka mani neviens neuztur, ne no viena neesmu atkarīga un naudu, ko nopelnu var tērēt kā vēlos un man nav jāgaida/jālūdz lai dzīvesbiedrs kko ieskaita kontā.
Kā dzīvo citi, man vienalga. Tomēr es tā īsti neredzu nevienu iemeslu, kāpēc lai pieaudzis, jauns, veselīgs cilvēks ilgstoši nekur nestrādātu.