MaijaGardi
Paldies par komentāru! Diskusiju iesāku neitrālā tonī, jo negribēju būt tā, kas uzreiz sāktu “čīkstēt”.
Diemžēm mēs ar ģimeni arī esam ļoti vīlušies, vīlušies tāpēc, ka atbraucām atpakaļ uz Latviju, lai šeit augtu mūsu bērns un mēs šeit turpinātu veidotu savu nākotni.
Ir vairāk kā gads riņķī, mēs ļoti daudz strādājam un pelnam vidēji ar tām profesijām, kur citur būtu darba apjoms mazāk un atalgojums lielāks. Finansilālās lietas ir svarīgas, bet tās mums nav galvenās, tāpat beigās atkarīgs arī kā Tu dzīvo un kādi Tev ir izdevumi.
BET VISVAIRĀK, kas mani šeit nepatīk un atbaida ir paši cilvēki, viņu attieksme- un tā ir briesmīga.
Par apkalpojošo personālu vispār nerunāsim, veikali, slimnīcas utt. Esmu vienmēr bijusi pieklājīga, pirmā sveicinu, bet kad Tev neatbild pretī un vēl speciāli pagriež muguru, tad man nav ko teikt.
Mani tiešām uztrauc kādā vidē dzīvos mans bērns un es negribu, lai viņš augtu tur kur lielākā daļa ir nelaimīgi. Bērns smaida, bet viņam pretī skatās ar dusmīgām sejām. Pati arī ievēroju citus bērnus un viņi nav atvērti, smaidīgi, kur nu vēl pasveicināt pieaugušos no vienas kāpņu telpas. Nezinu, laikam esmu naiva vai kā, bet nāku no tiek laikiem, kad pieaugušos no vienas mājas sveicināja.
Citiem liksies, ka tas ir sīkums kādām lietām es pievēršu uzmanību, bet man tas ir svarīgi, jo neesmu ezis, kas sēdēs ierāvies mājās un domās tikai par sevi. Un ja Tev ir labi, tad lielākajai daļai nav labi un Tu vienalga “pavelcies” citiem līdzi.
Ir ļoti svarīga vide un tā šeit nav labvēlīga.
Otrs nedzīvoju Rīgā un tiešām ārpus Rīgas cilvēku paliek arvien mazāk un mazāk, slēdz daudzas iestādes ciet, nav kur aiziet, vai aizbraukt, cilvēki aiz berzdarbības vai nu nodzeras vai topā ir pīpēt “zaļo”. Man gribētos kontaktēties ar tādiem, kam interesētu pamatā arī kaut kas cits.
Vārdu sakot, skumji..