Sveikas dāmas! Esmu bezē saldumu mīļotāja. Ļoti ? tā nu nonācu, ka gribu uzcept šo kūku. Izmeklēju krustām šķērsām receptes( tās patiešām ir ļoti daudz un dažādās variācijās) , kamēr vienu atzinu par labu esam. Taisiju visu pēc receptes, bet gala rezultāta nebija kā Pavlova, bet gan mīksts, brūna švamme. Sapratu, ka varbūt pārāk karsti. Pēc receptes- uzsildīt krāsni 200 un, ieliekot pavlovu, jāsamazina uz 160 ?♀️
Taisinu otru reizi pēc citas receptes.. un atkal.nekā.. nav tā Pavlova, ko es gaidu ar kraukšķīgu garoziņu un staipīgu vidiņu.. kā Jūs gatavojat? Kas Pavlova gatavošanā ir svarīgi ievērot? Cik tad galu galā jābūt tai tem.krāsnī?