Kiskismau @ 30.10.2019 19:36Drīz būs vegānisma izaicinājuma mēnesi. Tur var pieteikties un tad uz epastu katrai dienai sūtīs dažādas receptes. Var pieteikties un kaut vai tikai vienu dienu pamēģināt vienu recepti.
Ja runa par vakariņām tad man vegānisks wrap. Rīt būs makaroni ar spinātiem, sojas negaļas mērci un ķiršu tomātiem. Ja nebūs slinkums uzcepšu turku zirņus.
Kakaduu @ 31.10.2019 10:39Jau kurā diskusija, kur rodas sajūta, ka daudzi neatšķir vegānismu no veģetārisma.
Vegānisms nozīmē atteikšanos no visa, kas iegūts no dzīvām radībām, tas nozīmē - arī piena produktiem, un tas nozīmē lielas daļas lielveikalā nopērkamās maizes, saldumu (bieži satur piena pulveri).
Kakaduu @ 31.10.2019 11:03Nu apgalvojums - būšu vegāns, neēdīšu gaļu (nav tā rakstīts, bet tā nolasās), rada šaubas. Ne tikai šeit, bet vispār interneta vidē, sociālajos portālos, kaut vai tajā pašā IG.
Vistas buljons, arī nevarētu būt veģetārs, ja tajā tiešām ir kaut kas no vistas. :)
Madella @ 07.11.2019 16:37Es mēģināšu našķoties zanes siera-krabju nūj plācenīšus. piekodīšu ledussalātu :)
Madella @ 07.11.2019 16:59Blanche Es domāju, ka esi veģetāriete :) Tu kādu sieru izmantoji? Zane raksta par čederas, man čederas sieri tāaaaaa ne īpaši.