gii_star @ 17.06.2026 12:16Noskatijos šodienas Laimīgie laiku(-s) neskaita un tas ir vāks, tā lelde tak nav izturama. Tik pretīgs raksturs viņai, ne parunāties ar viņu, ne izturēt viņas negatīvo enerģiju. Vislaik uzpūtusies, tizli smaida, neko nevar atbildēt, tēlo aizvainoto dvēselīti. No Artūra varēja saprast, ka viņa tiešām ir narkomāne, jo teica, ka ne viss ko Gobzems un mediji raksta ir meli un atteicās atklāt publiski, kas ir Leldes vaina, bet to varēja saprast. Galīgi ku-kū tā beibe ir, pilnīga nonarkota šizo narcise, kas izliekas par sazin kādu apgarotu dvēseli.
asakalama @ 17.06.2026 14:11
Es arī noskatījos, bet pirmo reizi, nezinu, kas ir bijis iepriekš. Lai vai kāda ir Lelde, bet tas Artūrs nav labāks. Uzrakstīt pirms izrādes "mājās nebrauc, man tevis ir par daudz" un "izrādē atkarīgs no tēla, jo man ir svarīgi, ko citi domā par manu sievieti", ir kaut kas ārpus manas sapratnes par elementāru vīrišķību, un tas ir tikai ieskats, ko mēs redzam kamerās. Neattaisnoju Leldi, bet man tapa skaidrs, kāpēc tāds "mačo" jau 2x ir šķīries. Ja man būtu aktuāli, es no tāda turētos pa gabalu :D
Varenaes @ 17.06.2026 13:13Es tikai nesen piesekoju našķoties Zanei, bet vai viņa vienmēr ir bijusi tik laba formā? Vienkārši 👏🏻👏🏻👏🏻
varbūt viņš tā dara Ozollapas pasūtījumā, jo abi tak ir sačatojuši 🤭Dragoste @ 17.06.2026 15:01
Tas Artūrs ir pilnīgs narciss. Es teiktu, ka viņš ļoti pazemo Leldi tikai dara to tā ļoti pārdomāti un tiem, kuriem nav izpratne par narcisiem arī neko sliktu tajā neuztver.
Viņš ir ļoti patmīlīgs un uzskata sevi par visu gudrāko, realistiskāko un simpātiskāko vīrieti uz planētas Zeme.
Bija baigi sacerējies, ka nocopējis Leldi un domāja, ka viņa ir super pareiza sieviete, bet kad saprata, ka nav, tad nu baigi viņu nosoda un liek viņai mainīties. Būtu labāk paskatījies pats uz sevi nevis savu ārēji noslīpēto fasonu. Otrs cilvēks ir mūsu spogulis un , lai beidz meklēt vainas Leldē, lai paskatās pats uz sevi un padomā, kāpēc pats nespēj noturēt ilgtermiņa ģimenes attiecibas ar savām bērnu mātēm.
EmilijaArm @ 17.06.2026 19:27
Viņa iegulda milzīgu darbu savā augumā. Izskatās tiešām super, spēkpilna sieviete pašā plaukumā.
Labue @ 17.06.2026 22:51Nu ļoti interesanti, ka Artūrs teica Leldei ka tie nav patiesie iemesli kāpēc viss ir tā un viņa to ļoti labi ziņa un Lelde neko neatbildēja.
Beigās Artūrs pateica intervijā, ka mēs tiešām negribot zināt, kas ar Leldi patiesība ir 😀🤭 es domāju ka viņa tiešām ir smagnēja narkomāne un iespējams, ka Lelde teica ka mainīsies un kas to lai zin varbūt tad kad Artūrs teica lai mājas nebrauc, viņas ir par daudz bija salietojušies
Nu neviens negrib bērna māti par narkomāni un ka brīvdienas pēc izrādēm vakaros viņa ir prom izklaidējas un ne jau skaidrā prātā gan jau
+ arī teica kip viņi grib ģimeni un, ka Leldei būtu jāpamaina dzīvesveids lai saprastu kāda īsti ir ģimenes dzīve, proti, naktīs būt mājas nevis pēc izrādēm skraidīt riņķī
Labue @ 17.06.2026 22:52Būsim godīgi Lelde nav viņa līmenī.
Vīns ir diezgan simpātisks, kopts, fiziskā formā, turīgs un ģimenisks 😀 domāju ka ir diezgan daudz sieviešu kas atbilstu viņa prasībām un tiešām veidotu ģimeni nevis karotu ar narkomāni
Tieši tā! Man kaut kas tajā Artūrā nepatīk. It kā ir visas komponentes, bet nu netīk. Lelde gan man patīk ļoti, kaut pieļauju ka dzīve ar viņu var būt izaicinājumu pilna. Nu nesapas viņiem, kā var gribēt, lai māksliniece pievienojas jau esošai ģimenes struktūrai, kurā ir divi mazi bērniDragoste @ 17.06.2026 23:35
Nu baigā loģika. Viņam ir 2 bērni un katrs no citas sievietes un nevarēja ar nevienu noturēt ilgu un stabilu ģimeni.
Ir daudz labu un sportisku vīriešu ļoti labā formā, ne viņš viens tāds. Laikam neapgrozies biznesa vīriešu aprindās, ka cel viņu kaut kā īpaši augstāk.
Lelde arī ir labā formā un izvēlas strādāt nevis tikai dirnēt mājās. Camoon viņa ir aktrise un šāda tipa cilvēkiem arī dzīves veids ir citādāks. Un laikam neesi redzējusi smagnējus narkomānus ja vari tā izteikties.
Nevar Lelde tagad paņemt un atteikties no sabiedriskās dzīves vai savām lomām un kļūt par svēto mūķeni Artūram un vēl diviem svešiem bērniem par gada nr1 pamāti. Tas viss prasa laiku un ar tādu spiedienu tas nestrādā.
Var saprast, ka viņa centās, jo Artūrs ļoti simpatizēja, bet nevar tā pieprasīt mainīt savu būtību otram. Tas nozīmē tikai to, ka viņš Leldi neiemīlēja tādu, kāda viņa ir. Vienkārši patika fasons un gribēja bijušajai paradīt kā nocopējis slavenu aktrisi. Bet tagad cenšas sevi spodrināt un nolikt Leldi, jo nesanāca viņam viss kā naivā pasakā. Nožēlojami.
Tagad uztaisa to visu tā, ka Lelde ir vienīgā, kas kaut ko ir lietojusi. Jēziņ tak zeme atveries, jo slaveni cilvēki, aktieti, mākslinieki nekad nav dzīvojuši pēc kaut kādas svētās mūķenes scenārija. Nav viņa nevienam bērnam vēl māte, kuru pametusi vai kaut kur nodzērusies , nonarkojusies zem tilta. Beidziet dramatizēt un aiztāvēt tādus narcisus kā Artūrs.
Otiiilija @ 18.06.2026 08:40Max dīvaini, ka Artūru daudzi ceļ debesīs, bet visu vainu noveļ uz Leldi. Ja viņš būtu tik labs partneris, tad diez vai jau divas nopietnas attiecības ar bērniem ģiemnēs jau būtu izjukušas. Tas nenozīmē, ka vainīgs ir tikai viņš, bet arī ne to, ka visas problēmas ir tikai Leldē.Vēl zemiski piemin Gobzemu, tas vispār nav baigā autoritāte ar to kā viņš mēdz pārspīlēt un pielīmēt birkas cilvēkiem.Lelde ir aktrise un radošs cilvēks, nevis klasiskā pavarda sargātāja. Viņas dzīvesveids ir citādāks, un nevar gaidīt, ka viņa vienā dienā atteiksies no savas dzīves un kļūs par ideālo pamāti.Man pašai Lelde nav favorīte, bet no malas Artūrs šķiet nepatīkamāks. Rodas sajūta, ka viņš vairāk cenšas parādīt, cik pareizs ir pats un cik slikta Lelde.
Vārdotāja @ 16.06.2026 19:54viņam tiešām nav riktīgi. Drausmas. Atņemiet viņam soctīklus