leldinjaaa @ 20.05.2026 11:18Jezu, ieraugot kā Simsons ir atbildējis Aldim, pietrūka tikai “chawinjaaa sawljeee”. Pieaudzis vīrietis nespēj normālu tekstu uzrakstīt; raksta kā pokemons. Fuj. Inteliģence kā līdz mēnesim. Acis sāka asiņot redzot.
es ceru, ka viņa viņu izmetīs no mājas un liks maksāt alimentus visām meitenēm. ApkaunojumsMTY @ 20.05.2026 13:43
Jā! Nevarēju pat noklausīties līdz galam Sexstyle podkastu ar viņu, likās šausmas! nobriedis vīrietis, bet tā komunikācija- drausmas, bišku degradējies džeks. Un vēl klausīties to viņa čīstēšanu par dzīves krīzēm un laulību publiski. Saņemies Veci!
Otiiilija @ 20.05.2026 12:55Fūūj , cik tas Simsons ir pretīgs. Aldis man nepatīk, bet Simsons, šokē tas līmenis, kādā pieaudzis vīrietis vispār komunicē, lasu tos tekstus un rodas sajūta, ka raksta nevis cilvēks, kurš publiski uzstājas TV un forumos, bet aizvainots tīnis ar milzīgu ego. Tik daudz infantilisma, pasīvi agresīvu frāžu, lētu uzbraucienu un vienlaikus pilnīga nespēja paskatīties pašam uz sevi no malas, tā dibena tēma viņam tiešām slimi tuva. Tā mūžīgā upura poza publiski čīkstēt par depresijām, par to, ka sieva pameta, ka dzīve slikta… bet tajā pašā laikā pats gadiem krāpis sievu un uzvedies kā cilvēks bez elementāras cieņas, stāsta savas geju fantāzijas publiski. Nu piedod, bet tad grūti sagaidīt līdzjūtību. Tajos tekstosir redzams ļoti zems emocionālais intelekts. Kā tā sieva viņu tik ilgi pacieta, viņš pats sevi norok ar katru nākamo ziņu. Un man tiešām ir grūti saprast, kā cilvēki vēl pēc šitā var viņu varēs uztvert nopietni , pat gramatiku neprot.
Eloidija @ 20.05.2026 16:22
Es pilnībā piekrītu. Neskatoties uz viņa privātās dzīves peripētijām, no Simsona biju gaidījusi daudz nobriedušāku un inteliģentāku komunikāciju. Lasot tos tekstus, tiešām grūti noticēt, ka to raksta pieaudzis vīrietis.
Ambulance @ 20.05.2026 16:36https://www.youtube.com/watch?v=QFX1UjioAAI
simsons
Ariete @ 20.05.2026 10:31Jelinska to laša spermu vēl lai smadzenēs ielaiž. Debīliķe.
Tādas kā Jelinska nekad nepaliek bez vīrieša un bez naudas, nepārdzīvo par viņu.GlorijaGrevcova @ 20.05.2026 16:52
Jeļai galvas dakteri toč vajag. Ja 30plus gados jāšpricē sejā viss, ko var atrast špricējamu, nez kas notiks, kad būs kādi 60 un blakus nebūs naudasmaka, kurš apmaksā plastiku (lai gan nav teikts, ka pēc gadu desmitiem ar injekcijām vispār kāds parakstīsies taisīt plastiku). Skries lekt Daugavā tad? Un to vidukli masē kā aptrakusi, tajā pašā laikā alko trekterē katru dienu. Loğika. Iztriekt dzirkstošā pudeli un tad skriet masēt vidukli. Jeļa, saņemies, ej vēl tālāk, izņem pāris ribas 🤣🤣🤣