IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 407
Reģ: 09.09.2024
Dovana @ 22.04.2026 10:40
Es tādus nezinu kas laukos dzīvo dzīvokļos. Lielākā daļa cilvēku dzīvo viensētās un pieder padsmit tūkstošu hektāru zemes kā minimums arī meži! Kā tad Tu domā tie cilvēki visi to apstrādā ar rokām? Izskatās, ka Tu tālāk par pilsētas mūriem nekur neesi bijusi🙈 tās fantāzijas, ka Tev ir tāda draudzene kura tikai pusdienlaikā aizvieto par 900-1200 eiro. Vienīgais kas man nāk prātā, ka narkotikas aiz stūra tirgo stundu dienā
Beidz murgot! Pat Zilupē esmu bijusi. Visa LV apcelota!
Atver cilvēk acis.Palasi rakstus internetā !
P.S. Atver google maps..var izstaigat visus ( gabdrīz) lauku ciematus. It visur or vairākas daudzdzīvokļu mājas. Daļa lpamestas,bet liela daļa apdzīvotas.Labrīt cilvēk. Palasi ,pameklē rajonu avīzes( zinu lapas)
Nav laukos visi bagāti.
22.04.2026 12:16 |

Reitings 5531
Reģ: 19.09.2016
Jau kuro reizi šī tēma iet beztēmā!
22.04.2026 12:26 |

Reitings 65
Reģ: 15.12.2023
Dovana toč no mēness nokritusi 😁 Cilvēks ar totāli atrautu realitātes sajūtu. Jā, protams, lauki visi apstrādāti, bet ne jau tas viensētas iedzīvotājs ar saviem 7-10 ha aiz slinkuma ir iznomājis savu zemi, bet gan tāpēc, ka nevar atļauties traktoru, kombainu utt, lai pats varētu to apkopt. Katrā pagastā ir tikai kāds pārītis zemnieku, kas ar lauksaimniecību nodarbojas. Pārējie vienkārši to nevar atļauties.
22.04.2026 12:30 |

Reitings 28
Reģ: 06.03.2025
kālaidzīvo @ 22.04.2026 11:00
kas ir threads - esiet ievērojuši ir tāds Kaspars Launerts... liekas reti pretīgs vīrietis tieši raksturā...

Kungam dzīvē nav paveicies, jaunības gados interneta draudziņi viņu pieskočoja pie krēsla un atstāja pārdomāt dzīvi. Kopš tā laika izmisīgi meklē validāciju virtuālajā vidē.
22.04.2026 12:41 |

Reitings 407
bebebe @ 22.04.2026 12:30
Dovana toč no mēness nokritusi 😁 Cilvēks ar totāli atrautu realitātes sajūtu. Jā, protams, lauki visi apstrādāti, bet ne jau tas viensētas iedzīvotājs ar saviem 7-10 ha aiz slinkuma ir iznomājis savu zemi, bet gan tāpēc, ka nevar atļauties traktoru, kombainu utt, lai pats varētu to apkopt. Katrā pagastā ir tikai kāds pārītis zemnieku, kas ar lauksaimniecību nodarbojas. Pārējie vienkārši to nevar atļauties.
Mani šokē ka 21 .gadsimtā kāds nav savu dzimteni apceļojis.Kā var nezināt ka katrā pagastā ir daudz daudzdzīvoklu mājas.Pat tālos mini ciematos dziļos laukos tā ir..un liela daļa dzīvo nabadzīgi. Ziņas nekad ,nekad nav ne lasītas ,ne redzētas? Draugi,radi ir neviens nedzīvo laukos?
Interneta lai pameklētu info ari nav? Es tiešām nesaprotu.
22.04.2026 12:55 |

Reitings 407
nez vai var ielikt cat gpt atbildi😀
Īsāk sakot ...tur tada pati atbilde.
Ari to tev atbildēs cik konkrēti,un kuri ir bagātākie zemnieki LV .Tie kam pieder ļoti daudz zemes . Tie būs samērā maz.
https://blog.lursoft.lv/2017/09/15/latvijas-vertigakas-zemnieku-saimniecibas/
22.04.2026 12:58 |

Reitings 407
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/lielas-lauku-saimniecibas-apsaimnieko-51-lauksaimniecibaszemes.a435023/. Pusi zemes LV apsaimnieko LIELĀS dažas saimniecības.Vēl 22 %. mazās . Daudzi zemi iznomā citiem. Vēl daudzi vergo par mazām algām tajās lielajās saimniecībās.
22.04.2026 13:11 |

Patīk
Reitings 3500
Reģ: 03.11.2023
Dovana @ 22.04.2026 11:48
Ja Tu nezini tad apjautājies vismaz mākslīgajam intelektam. Ja laukos jādzīvo dzīvoklī tad nu priekš kam tāda dzīve. Pabraukā vismaz pa Latviju vasarā paskaties kas notiek un kā cilvēki dzīvo viensētās cik ir labības lauki utt. Tu jau būsi arī tajā kategorijā, ka nezināsi ka Latvijā ir meži liela daļa privātīpašums. Domā, ka laucinieku no rokas mutē dzīvo protams ir arī tādi, bet tur pie vainas slinkums. Kolhozi vairs nav un visus laukus apkopj īpašnieki ja par slinku tad iznomā. Dzīvokļu mājas daudzi izpērk lai viņiem būtu kur personālu strādājošo izmitināt. Rūmenes muižai arī izpirkts dzīvokļu īpašums priekš apkalpojošā personāla.

Klau, kaut kad tu teici, ka dzīvo laukos Kurzemē un visi kurzemnieki esot nejauki, nepieņem tevi utt. Es laikam redzu iemeslu.
Uzreiz sāc ar pieņēmumu, ka te neviens nekad nekur nebrauc un nav laukus redzējis - es pati esmu dzimusi, augusi Kurzemē, te arī dzīvoju un es ļoti labi zinu kāda ir situācija laukos.
Daļai ir lielie biznesi, traktori, daudz zemes, bet lielākai daļai ir mājele ar dārziņu, varbūt mežs, varbūt kaut kāda zeme, ko iznomā. + vēl viena daļa dzīvo veco kolhozu daudzdzīvokļu mājās, kuras paši joprojām kurina ar malkas apkuri, šur tur pat tualete vēl ir kāpņu telpā.
Tu uzvedies tā itkā visi teiktu, ka vissirslikti, laukos dzīvo tikai nabgi - nu ne tak, ir daudzi arī turīgi un pat ļoti turīgi. Bet nezinu kur tu esi bijusi, ja domā, ka visi, kam ir lauki ir baigie biezie.
Īsāk sakot - nerunā, ko nezini. Tev ik pa laikam uznāk kaut kāds delīrijs, kad raksti paragrāfus vienu pēc otra.
22.04.2026 14:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits