IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 28
Reģ: 29.01.2009
Rumblerx @ 20.04.2026 19:01
Bet es brīnos, kā tām visām anorektiķēm mati visi nafig nav izkrituši un zobi labā stāvoklī??
pagaidām
20.04.2026 19:29 |

Reitings 442
Reģ: 03.11.2019
Nav_vispar @ 20.04.2026 14:08
Aj, es gribētu būt Marta :D Labi, es to varbūt saku šodien, jo jūtos slikti, bet nu apnīk katru dienu strādāt algotā darbā, tas viss tā nogurdina. Un te forši paskatīties, ka kādam vienīgā problēma ir pupi, nadziņi :D

It kā piekritu citiem, ka gribas heitot to sekluma līmeni, bet patiesībā simpātiski ir tas, ka viņa neizliekas par to, kas nav, netēlo gudrāku kā ir. Jā, viņas dzīve ir mati, nagi, skropstas un pupi - un tā tas arī ir. Un viņa ir totāli mierā ar to un to var just. Viņa arī vienkārši atstāj dumja, bet gana patīkama cilvēka iespaidu. Tāds labradora kucēns :)
20.04.2026 19:49 |

Reitings 4540
Reģ: 17.08.2024
EsPati @ 20.04.2026 17:46
Drausmīga situācija Adrianai. Žēl bērna 😕 Un ticu, ka Gobzema storiji visu viņas problēmu nepadara mazāku. Šoreiz laikam jāsaka, ka nafig ko tādu publiski likt par viņu. Alkoholisms ir šausmīga atkarība. Un, ja viņai tagad kaut kādi moraļņiki nenormālākie, kas zin, ko var sev nodarīt vēl ieraugot šitos storijus par sevi 🫣 Jo pati bija minējusi, ka reiz par to domājusi.
Vispār, nestādos priekšā, kā viņai iziet no šī murga, ja pat pašas bērns nemotivē savākties 🙏🏼

Adriāna ir ļoti smagā dzīves posmā. Ģintermuiža ir laba vieta, kur atkarīgajiem sākt savu ceļu ārā no bedres. Labi speciālisti, Minesotas programma. Vajadzīgs grūdiens un dzīve ies uz augšu. Speciālisti, vide, bet, protams, arī iekšēja vēlme mainīt esošo stāvokli. Recedīvi notiek praktiski visiem atkarīgajiem, bet, ja ir atbalsta sistēma, viss izdosies. Viņa ir ļoti sirsnīga, netaugoties uz visiem trakumiem, ko sastrādājusi. Ceru viņai izdosies, dēliņš to ir pelnījis.
20.04.2026 21:09 |

10 gadi
Reitings 7001
Reģ: 09.07.2011
Džinga @ 20.04.2026 18:45

Diezgan pretīgi tie cilvēki, kas viņam iesūta visu to info arī.
Dažām liekas, ka Gobzis vedīs viņas uz randiņu par labo gossipu vai kā? pretīgs tas viņa instagrama konts

Koks ar diviem galiem. Protams, ir traki, ka tas viss nonāk publiski, bet no otras puses par to ir jārunā un jāceļ tādas lietas gaismā, lai nākamreiz varbūt 2x padomā. Nu cik ilgi viņa dzērumā dauzīs mašīnas un viesnīcas piemēslos, pēc tam vēl aizlaižoties?! Labāk jau nepaliks, un kas zina, ko izdarīs nākamo. Tur nopietni būtu jāārstājas, nevis enģeļu spalvas jāpielūdz un jādievojas, ka nekad vairs tajā purvā neplāno atgriezties, ja reāli nekāds darbs ar sevi neseko. Nabaga tas viņas bērns. Cerams, ka vecmamma vismaz viņu audzina.
20.04.2026 21:15 |

Reitings 11818
Reģ: 22.03.2024
Villanelle @ 20.04.2026 19:49

It kā piekritu citiem, ka gribas heitot to sekluma līmeni, bet patiesībā simpātiski ir tas, ka viņa neizliekas par to, kas nav, netēlo gudrāku kā ir. Jā, viņas dzīve ir mati, nagi, skropstas un pupi - un tā tas arī ir. Un viņa ir totāli mierā ar to un to var just. Viņa arī vienkārši atstāj dumja, bet gana patīkama cilvēka iespaidu. Tāds labradora kucēns :)

Labradori ir gudri..tad jau drizak afganu kurts..mati plivo veja un vejs plivo smadzenes
20.04.2026 21:23 |

Reitings 550
Reģ: 29.11.2022
garsigs_persiks @ 20.04.2026 21:15

Koks ar diviem galiem. Protams, ir traki, ka tas viss nonāk publiski, bet no otras puses par to ir jārunā un jāceļ tādas lietas gaismā, lai nākamreiz varbūt 2x padomā. Nu cik ilgi viņa dzērumā dauzīs mašīnas un viesnīcas piemēslos, pēc tam vēl aizlaižoties?! Labāk jau nepaliks, un kas zina, ko izdarīs nākamo. Tur nopietni būtu jāārstājas, nevis enģeļu spalvas jāpielūdz un jādievojas, ka nekad vairs tajā purvā neplāno atgriezties, ja reāli nekāds darbs ar sevi neseko. Nabaga tas viņas bērns. Cerams, ka vecmamma vismaz viņu audzina.

Jā, kā tad, nākamreiz, kad Miglāne gribēs iedzert, viņa tāda padomās “ā, nē, labāk nedzeršu, ja nu gobzems akal kaut ko uzraksta par mani”. Alkoholiķi tā nedomā, ja gribās dzert, pofig, kas rakstīs vai nerakstīs. Pilnīgi vienalga viņiem. Esmu dzīvojusi kopā ar alkoholiķi, tur nav ne robežu, ne bremžu.
20.04.2026 21:35 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 47796
Reģ: 06.11.2022
Maltā gaļa @ 20.04.2026 21:35

Jā, kā tad, nākamreiz, kad Miglāne gribēs iedzert, viņa tāda padomās “ā, nē, labāk nedzeršu, ja nu gobzems akal kaut ko uzraksta par mani”. Alkoholiķi tā nedomā, ja gribās dzert, pofig, kas rakstīs vai nerakstīs. Pilnīgi vienalga viņiem. Esmu dzīvojusi kopā ar alkoholiķi, tur nav ne robežu, ne bremžu.

Piekrītu. Protams, pastāv iespēja, ka cilvēks pēc tāda publiska apkaunojuma saņemas un iet ārstēties, bet daudz lielāka ir iespēja, ka cilvēks aiz kauna izdara pašnāvību. It sevišķi, ja cilvēks jau atkārtoti ir nesekmīgi centies atmest dzeršanu. Visiem atkarīgajiem ir augsts pašnāvību risks. Tā nav izlaidība, tā ir garīga slimība.
20.04.2026 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits