IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 5
Reģ: 04.04.2026
Jelinskai savā laikā Nurmuižā strādājot patika ļoti šķirot topošās darbinieces. Ja kāda bija smukāka kā pati, pat ar atbiolstošu izglītību, netika ņemta darbā. Lai Oļegs uz citām aci nemet
04.04.2026 12:34 |

Reitings 2860
Reģ: 10.09.2021
Kas Danenbergsonei kaiš? Bezdarbības sekas? Kā var būt tik ļoti apmāta ar citiem, ko viņi domā par viņas sociālo tēlu vai cik like. Tagad šķirošot profilus un dzēsīs ārā.. hallo, tev pašai jāaiziet pie speciālista?! Savu brīvo laiku tērēt tādam stulbumam? Jo vairāk saka, ka viņai vienalga ko citi domā, jo mazāk tas ir ticami. No sirds ieteikums - lai viņa atrod nodarbošanos vai darbu, jo neveselīgi viņas prātam instagrams.
04.04.2026 12:54 |

Reitings 761
Reģ: 09.06.2023
Danuta @ 04.04.2026 00:29
Kristaps Liepiņš varētu nokārtot beidzot tiesības, nevis tēlot tikai baigo veci internetā.😁

Vai Liepiņš ir stāstījis, kāpēc viņš nepraktizē kāpšanu kalnos virs 8000? Mazliet amizanti, ka cilvēkam, kurš visu dzīvi tā aizraujas ar alpīnismu, nav tādu kalnu.
04.04.2026 13:33 |

Reitings 251
Reģ: 02.04.2022
Elizabeteeee @ 04.04.2026 13:33

Vai Liepiņš ir stāstījis, kāpēc viņš nepraktizē kāpšanu kalnos virs 8000? Mazliet amizanti, ka cilvēkam, kurš visu dzīvi tā aizraujas ar alpīnismu, nav tādu kalnu.

Viņi par to ir runājuši. Pa lielam tāpēc, ka - kā saprotu - viņi nekāpj, jo kāpšana virs 8000 ir ļoti komercializēta. Tur bieži pat nevari kāpt bez dalības ekspedīcijā, kas jau vien maksā lielas summas (desmitos tūstošu vienam cilvēkam) , un nodarbina šerpas - vietējos, kas nes visus smagumus un organizē ekspedīciju, bet beigās gandrīz neko no tā nenopelna.
Tāpēc arī bieži tajās ekspedīcijās dodas cilvēki, kuri nav fiziski gatavi, bet izdomā mēģināt, jo būs kāds, kas nesīs viņu somas, uzslies teltis, utt., bet tas atkal noved pie masu tūrisma tajās virsotnēs, kas ļoti kaitē dabai.
Tā esmu sapratusi no viņiem. Ka iemesls ir tāds, ka tas īsti vairs nav par kāpšanu tajās virsotnēs, bet biznesa modeli citiem.
04.04.2026 13:45 |

Reitings 21815
Reģ: 08.03.2021
Kāpēc Laurai Denlerei bērns ar lauztu kāju jāvelk atpūtas ceļojumā, ir pāri manai saprašanai. Bēdīgi skatīties, kā tas puika tur uz kruķiem lec pa lidmašīnas trapu. Īsta čigānu ģimenīte…
04.04.2026 14:02 |

Reitings 119
Reģ: 30.01.2026
Sveiciens @ 03.04.2026 16:50
Zane Strēle vislabāk noreklamēja jaunās NB Ellipse botiņas. Tik labas, ka šorīt aizgāja skriet ar vecajām botām.
Redzēju, ka kāda viņai pie storija pajautāja, kur tad jaunās botiņas…Viņa uzrakstīja, ka tās vēl janopērk. Wtf? Kāpēc tā jāmelo? Nejau iedeva panēsāt un bija jāatdod atpakaļ? Tad sanāk, ka viņai vienīgajai pēc skrējiena bija jāatgriež apavus?
04.04.2026 14:20 |

Reitings 1494
Reģ: 11.08.2022
Valdet @ 04.04.2026 12:54
Kas Danenbergsonei kaiš? Bezdarbības sekas? Kā var būt tik ļoti apmāta ar citiem, ko viņi domā par viņas sociālo tēlu vai cik like. Tagad šķirošot profilus un dzēsīs ārā.. hallo, tev pašai jāaiziet pie speciālista?! Savu brīvo laiku tērēt tādam stulbumam? Jo vairāk saka, ka viņai vienalga ko citi domā, jo mazāk tas ir ticami. No sirds ieteikums - lai viņa atrod nodarbošanos vai darbu, jo neveselīgi viņas prātam instagrams.
Tá ir, ja visa dzīve ir instagrams 😄
04.04.2026 14:37 |

Reitings 2392
Reģ: 31.01.2023
selestine @ 03.04.2026 20:14
es sapratu,ka ta Anete ielaida seja savas asinis...vai tad tas skaitas injekcijas?es ar injekcijam saprotu tadas,kad sprice kautkadas vielas...
Jā, injekcijas ir jebkas, ko injicē, trollēn! Lūk, ja viņa ziestos ar Nivea un neveiktu nekādas medicīniski estētiskas iejaukšanās, tad tas būtu dabīgi.
04.04.2026 14:43 |

10 gadi
Reitings 15476
Reģ: 15.03.2012

Bet viņai ir tik daudz brīvā laika, ka to mierīgi var darīt, jo kūkas katru dienu taču neceps, būs vismaz kaut kāda nodarbe. Tas tāpat kā fakts, ka viņa ar Edgaru cenšas izbrīvēt laiku, laiku no nekā nedarīšanas, lai kaut kur aizbrauktu un pabūtu divatā, smieklīgi kaut kā, jo divatā viņi ir katru dienu, kā meitenes tiek aizvestas uz skolu, bet bildes priekš ig taču vajag, jāatrod pinteristīgākā viesnīca un jābrauc.
04.04.2026 14:52 |

Reitings 157
Reģ: 31.10.2022

Es gan viņu saprotu, jo kāpēc jāļauj sekot heiteriem un klusiem stalkotājiem, kuri nekad nepapriecāsies līdzi? Savulaik arī savu kuplo sekotāju skaitu no Latvijas paretināju un uzaudzēju pārsvarā ārzemju sekotājus. Vairs neapstiprinu nelojālos sekotājus no Latvijas, kuras tāpat nekad like neliek ne skaistām bildēm, ne video. To es runāju par tām, kuras jau iepriekš biju ievērojusi, ka pieseko un tad pēc laika atseko, nekad neko pozitīvu neieliekot un tad prasās iekšā atkal piesekot.
04.04.2026 14:59 |

Patīk
Reitings 11410
Reģ: 18.09.2021
Aurora22 @ 04.04.2026 13:45

Viņi par to ir runājuši. Pa lielam tāpēc, ka - kā saprotu - viņi nekāpj, jo kāpšana virs 8000 ir ļoti komercializēta. Tur bieži pat nevari kāpt bez dalības ekspedīcijā, kas jau vien maksā lielas summas (desmitos tūstošu vienam cilvēkam) , un nodarbina šerpas - vietējos, kas nes visus smagumus un organizē ekspedīciju, bet beigās gandrīz neko no tā nenopelna.
Tāpēc arī bieži tajās ekspedīcijās dodas cilvēki, kuri nav fiziski gatavi, bet izdomā mēģināt, jo būs kāds, kas nesīs viņu somas, uzslies teltis, utt., bet tas atkal noved pie masu tūrisma tajās virsotnēs, kas ļoti kaitē dabai.
Tā esmu sapratusi no viņiem. Ka iemesls ir tāds, ka tas īsti vairs nav par kāpšanu tajās virsotnēs, bet biznesa modeli citiem.

Bet vai nav tā, ka ne visur ir obligāti jāmoka šerpas un viss tas, kā viņi pasniedz, vienkārši atļaujas un loģistika ir dārga (respektīvi, pirmām kārtām tas ir par naudu). Un viņi savukārt cenšas visu darīt lētāk, tāpēc arī vienmēr visur paši visu nes un, protams, ir "labāki par citiem" :D Es to visu saprotu (es arī darītu tieši tāpat), tikai man liekas viņu stāstā (kāpēc nekāpj atsevišķās virsotnēs) ir piedramatizēts, cik viņi ir pārāki par citiem parastajiem
04.04.2026 15:31 |

10 gadi
Reitings 15476
Reģ: 15.03.2012
Upene36 @ 04.04.2026 14:59

Es gan viņu saprotu, jo kāpēc jāļauj sekot heiteriem un klusiem stalkotājiem, kuri nekad nepapriecāsies līdzi? Savulaik arī savu kuplo sekotāju skaitu no Latvijas paretināju un uzaudzēju pārsvarā ārzemju sekotājus. Vairs neapstiprinu nelojālos sekotājus no Latvijas, kuras tāpat nekad like neliek ne skaistām bildēm, ne video. To es runāju par tām, kuras jau iepriekš biju ievērojusi, ka pieseko un tad pēc laika atseko, nekad neko pozitīvu neieliekot un tad prasās iekšā atkal piesekot.

Bet kāpēc atkal neuzliek privātu kontu? Izretina no visām nelojālajām un dzīvo savā rozavajā sirsniņ-uguntiņu burbulī, ar sajūsmu komentāriem un aizkustinājuma asarām par visu, ko dara, arī te tad neviena "heitere" viņu nepieminēs.
04.04.2026 15:37 |

Reitings 562
Reģ: 07.04.2025
ZII @ 04.04.2026 12:34
Jelinskai savā laikā Nurmuižā strādājot patika ļoti šķirot topošās darbinieces. Ja kāda bija smukāka kā pati, pat ar atbiolstošu izglītību, netika ņemta darbā. Lai Oļegs uz citām aci nemet

A kā tad viņa to Madaru pieņēma? Tā Madara ir daudz smukāka par pašu Jeļu, ar harizmu, kuras Jeļai nekad nav bijusi.
04.04.2026 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits